Ασε τον μανα σηκωνει μοικανα

@παπαρδελας
Χαχαχαχα ε, τώρα τα παραλες…:!:

Ντάξει, όντως το μακρύ μαλλί είναι μπελάς…από την άποψη ότι θέλει περισσότερη φροντίδα, λούσιμο, στέγνωμα, φτιάξιμο…το κοντό είναι ένα λούσιμο και ξεμπέρδεψες…και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες βολεύει…
Το μακρύ δεν πάει και σε όλους…ούτε το κοντό, αν και θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα συνήθειας…πως δηλαδή τον έχεις συνηθίσει τον άλλον… Γενικά, το πολύ κοντό εμένα, προσωπικά, δε μου αρέσει…το κοντό σε κοπέλες σπάνια…το μακρύ μου αρέσει πιο πολύ…και εγώ προσπαθώ να τα μακρύνω αρκετά…το βαρέθηκα το μέτριο μήκος…

έδιτ. συμφωνώ με τον schuldineralex…δηλαδή, πάτε και κουρεύεστε για να αρέσετε στα κορίτσια;;; δεν κατάλαβα…

αυτό. την έχω ξαναδεί αυτήν την άποψη και στην αρχή του θρεντ νομίζω, λέει κόβω το μαλλί για να αρέσω στις γκόμενες…είχα και έναν γνωστό μου που περίμενε 1,5 χρόνο να τα μακρύνει και μου λέει θα το κουρέψω επειδή μου πε μια γκόμενα ότι μοιάζω με γυναίκα…
καλό και το κοντό αλλά όχι να κουρεύουμαι το μαλλί για τις γκόμενες. έχω βαρεθεί να κάνω πράγματα για γκόμενες…το μαλλί μου ποτέ…

αφου εσεις οι κοπελες δε γουσταρετε μακρυ μαλλι.πολλοι λενε θα τα κοψω να βρω καμια γκομενα.ειδικα πολλες μολις βλεπουν μεταλλαδες κοβουν λασπη.και ως γνωστον ζουμε στην εποχη του φαινεσθαι και οχι του ειναι που ο αλλος κρινεται απο το μαλλι του απο τα ρουχα του και αλλα τετοια.το λεω γιατι εχει τυχει να με κρινουν απο αυτο.ειμαι παρακμιακος λοιπον και γουστρενω.ημουν και ειμαι υπερμαχος του μακριου μαλλιου ειδικα με μουσια.αν και εχω θεμα με το μαλλι και μ αρεσει να το κοβω γιατι το σημειο που ειναι τα εχεις κοψει και αρχιζουν να μεγαλωνει ειναι γαματο.

εννοειται κουρευομαστε για να βρουμε γκομενα…

Ομολογώ ότι αυτό πρώτη φορά το ακούω…να τα κόβεις ξέρωγω επειδή σου ‘‘γυάλισε’’ μία κοπέλα το χω ακούσει, αλλά να τα κόβεις για να τα βλέπεις να ξαναμεγαλώνουν…όχι…και τι κάνεις μέχρι να σου μακρύνουν;;; Τέλος πάντων. Πάντως ,σχετικά με το πρώτο, συμφωνώ…ντάξει μερικές κοπέλες πράγματι δε γουστάρουν τους μακρυμάλλιδες και όταν βλέπουν μεταλάδες ‘‘κόβουν λάσπη’’ (πόσες φορές με βλέπουν εμένα διάφοροι και '‘κόβουν λάσπη’'χεχε…:lol:). Συμφωνώ, επίσης , με αυτό που λες παρακάτω, ότι η εποχή μας είναι η εποχή του φαίνεσθαι και όχι του είναι…(τελοσπάντων, δε θα εκφέρω άποψη, γιατί θα βγώ οφφ τόπικ…). Καλά όλα αυτά, λοιπόν, αλλά δε συμφωνώ με μερικούς…ακριβώς γιατί τελικά υποχωρούν και κάνουν αυτό που θα ήθελαν οι κοπέλες… Θεωρώ ότι από τη στιγμή, που ακούς ροκ/μέταλ και αφήνεις μαλλιά και μούσια, γιατί σου αρέσει να το κάνεις και όχι για να γίνεις αποδεκτός από τους υπόλοιπους που ακούνε την ίδια μουσική και έχουν τα ίδια γούστα, όσον αφορά τα μαλλιά και το ντύσιμο, πιστεύω ότι είναι χαζό να ακούς ένα κοριτσάκι… Ντάξει, και φυσικά θα κάνετε πράγματα, για να αρέσετε στις κοπέλες και ποιος δε θέλει να αρέσει στο κάτω κάτω;;; …αλλά μου φαίνεται κάπως ,είναι σα να απαρνείστε αυτό που είσαστε προς χάριν των γυναικών… [I]Άμα δε γουστάρεις κοπελιιά πρόβλημα σου[/I]… Γιατί το άλλο…άμα δεν σου αρέσουν τα μαλλιά, δεν μπλέκεις με μαλλιά …και μετά να θέλεις και να τον αλλάξεις από πάνω;;; Είμαι της άποψης ότι όταν είσαι με κάποιον είσαι για αυτό που είναι και δεν επιδιώκεις να τον αλλάξεις κατά πως θέλεις εσύ…
Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι αυτή που θα πω τι είναι σωστό και τι λάθος…απλά εξωτερίκευσα έναν προβληματισμό μου και εξέφρασα τη γνώμη μου…εσείς ξέρετε καλύτερα…άμα θεωρείται ότι αξίζει κάποια τόσο ώστε να αλλάξετε…καλώς…αν και πιστεύω αυτό, που υποστήριξα και πιο πάνω, ότι δηλαδή όταν είσαι με κάποιον είσαι γιατί τον γουστάρεις γιαυτό που είναι και όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι…εντέλει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου είναι αυτός που σε κερδίζει και όχι η εμφανισή του…
Κάντε τις τρέλες σας , ντυθείτε όπως θέλετε και αφήστε τις , άμα κάποια αξίζει την προσοχή σας ,τότε είναι αυτή που δεν εμμένει στα μικρά, αλλά δίνει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά…

πες τα ρε μαλακα γιατι θα μας τρελάνουν αυτοι…
αν και αυτο ισχύει πιο πολυ για το ξύρισμα!!!
(εχω κανέναν ενάμιση μηνά να ξυριστώ… οπότε δεν κουνιέται φύλλο) :stuck_out_tongue:

Παπαρδέλα άποψη σου…είναι λογικό να θέλεις να αρέσεις και άμα το γουστάρεις και εσύ ο ίδιος…μαζί σου…αλλά δεν καταλαβαίνω πως μερικοί κάνετε αυτό που θέλουν οι κοπέλες και όχι αυτό που θέλετε εσείς… Αλλά μπράβο τους τις συγχαίρω άμα τα καταφέρνουν να σας κάνουν ότι θέλουν…μπράβο τους:!::wink: Ας μην τα ξαναγράφω…στο από πάνω ποστ απαντάω σε όλα αυτά…

σωστα μιλας αλλα δεν σκεφτονται ολες ετσι…οσο για την αρχκη παρατηρηση ποτε δεν ειχα πολυ μακρια μαλλια…μια ενδιαμεση κατασταση,παντα προς το μακρυ αλλα ποτε δεν εφτανε στους ωμους…καποια στιγμη φουντωνε :frowning:

τωρα τα εχω κοντα παντως.αα και μουσια δεν ξυριζω ποτε και για καμια.τελος:p
εχω να ξυριστω τελειως χρονια.

αλλο το να σε λεει γκόμενα(μεγάλη μο#@δουλιαση)
και αλλο απο μονο σου γιατι αρεσει ΚΑΙ σε σενα… :wink:

• τελείως και εγω δεν ξυρίζομαι ποτε εννοείτε…

Ναι αλλα το στερεοτυπο μακρυ μαλλι ειναι μερος του συνολου που εχεις ενταχθει. Που σημαινει οτι ακομα και να τα αφησεις γιατι απλα σου αρεσει, το οτι σου αρεσει σου εχει ηδη υποβληθει ως ενα βαθμο απο το στερεοτυπο. Ποσο πιο δυσκολα θα σου ερχοταν η ιδεα να τα αφησεις αν δεν ειχες καμια επαφη με ροκ η μεταλ?
Επιπλεον αμα θες να σε αποδεχτει το συνολο [I]γκομενες που τις αρεσουν τα κοντα μαλλια[/I] διαλεγεις πιο συνολο σε ενδιαφερει περισσοτερο και κανεις την αναλογη θυσια. Δεν τιθεται θεμα για μενα “απαρνιεμαι την προσωπικοτητα μου” γιατι αυτη η ιδια επιρρεαζει και επιρρεαζεται απο τους αλλους.

[SPOILER]Αλιιως βρισκεις μια που να ακουει μεταλ και τελος:p[/SPOILER]

αυτο μπηκα να γραψω…δηλαδη σε τι διαφερει το να κοψεις το μαλλι γιατι αρεσει στις γκομενες με το να μακρυνεις το μαλλι γιατι ακους μαιταλ?

@Νεο
Αυτό είπα παραπάνω και στον παπαρδέλα…άμα του αρέσει καλα κάνει…αλλά να το κάνει μόνο και μόνο επειδή το θέλει η κοπέλα του (για όλους μιλάω)…ντάξει, δε με βρίσκει σύμφωνη. Αυτό. Άλλα πράγματα μετράνε ρε σεις…ε, τώρα άμα εσείς θέλετε σώνει και καλά να αλλάξετε δικαίωμα σας… Δεν αξίζει όμως τον κόπο, τελικά, να αλλάζεις για κανέναν…το μόνο που μετράει είναι να κάνουμε πράγματα που να ευχαριστούν εμάς και όχι τους άλλους… για αυτό για κανέναν δεν αξίζει να γίνεσαι θυσία…άσεεε…ειδικά τέτοιου είδους συμπεριφορές δε μου αρέσουν καθόλου…

@Μεταλ89
Ναι ρε συ…ούτε το να αφήνεις μαλλί για να γίνεις αποδεκτός από τους άλλους δε με βρίσκει σύμφωνη… Όλοι επηρεαζόμαστε από όλους αυτό είναι το μόνο σίγουρο…άλλο όμως να το κάνεις επειδή εσύ ο ίδιος το θέλεις σε εκφράζει ή δε ξέρω γω τι άλλο και άλλο γιατί στο ζήτησε (με τον τρόπο της) μια κοπέλα ή οποιοσδήποτε…από κει και πέρα στο χέρι του καθενός είναι τι θα κάνει…
*απλά το μέταλ το έφερα σαν παράδειγμα, γιατί συνηθίζεται αυτοί που έχουν μακριά μαλλιά να ακούνε αυτό το είδος…

απλα ρε μπορεις να το δεις απο πλευρες αυτο το πραγμα…λες το θεμα ειναι να κανεις αυτο που σου αρεσει…αν εχεις μαλλι και δεν εχεις γκομενα…και κουρευτεις για να βρεις γκομενα,και ΒΡΕΙΣ γκομενα?σ αρεσει η οχι?

Τι να σου πω βρε παπαρδέλα…ντάξει δίκαιο έχεις σε αυτό…είπα αν σαρέσει κάντο, τέλος πάντων, τι να σου πω…
Τα είπα αρκετές φορές και έχω αρχίσει να επαναλαμβάνομαι…άμα εσένα σου αρέσει κάνε αυτό που θέλεις. Είναι λογικό για τον καθένα να του αρέσει να αρέσει… Δεν έχεις άδικο, απλά είμαι της άποψης ότι άμα δεν σου αρέσουν οι μαλλιάδες ,δεν μπλέκεις με μαλλιά και μετά να του λες και τι θα κάνει… Άμα τώρα κάνεις πράγματα που αρέσουν στα περισσότερα κορίτσια και γουστάρεις να τα κάνεις ρε παιδί μου ή δίνεις προτεραιότητα σε αυτά, καλά κάνεις…λογικό μου ακούγεται δεν σε κατηγορώ για αυτό…κατηγορώ όμως τις κοπέλες που σκέφτονται έτσι (όχι που τους αρέσει το κοντό μαλλί :lol:) αλλά που δίνουν σημασία σε πράγματα που δε θα έπρεπε και προσπαθούν να αλλάξουν κάποιον…είμαι τελείως αντίθετη σε αυτό…

δεν μιλαω για το θεμα να χεις μαλλι,και να το κοψεις γιατι στο πε γκομενα…εννοειται πως δε το κοβεις αν στο πε,να πα να γαμηθει…απλα επειδη και γω οταν ειχα μαλλουρα σκεφτομουν ετσι,οτι μαιταλ μονο και ας μη σταυρωσω γκομενα…και μολις κουρευτηκα και γευτηκα τη γλυκα το νιωσα…

Χαχα :lol::lol::lol:

εντάξει έχεις δίκιο…είναι ωραίο να αρέσεις σε καταλαβαίνω…και ποιος δεν το θέλει;; Συμφωνώ με αυτό που είπες στην αρχή και εφόσον εσένα σου αρέσει αυτό που κάνεις, αυτό έχει σημασία και μετράει…ό,τι κάνεις να το κάνεις για προσωπική σου ευχαρίστηση…είτε αυτό είναι να αφήνεις μαλλιά, είτε να τα ξυρίζεις, είτε να ακούς σκυλάδικα, ροκ μέταλ ό,τι ναι τέλος πάντων, είτε να θες να σε περιτριγυρίζουν οι κοπέλες…:!:8)

νταξ εμενα πλεον δεν με απασχολει το θεμα…ξεμπερδεψα…πιο πολυ το σκεφτομαι γιατι βλεπω φιλους που σε κανα 2 χρονια θα κανουν γυμνο τρενακι…

Καλά, πολύ το έχετε αναλύσει :stuck_out_tongue:

Εμένα γιατί όταν ήμουν μικρή, κυκλοφορούσε το tag ότι τα κοριτσάκια που ακούνε μέταλ, το κάνουν μόνο και μόνο για να βρουν γκόμενο με μακριά μαλλιά? ε?
χάσμα γενεών κι έτσι…:-k

Btw αυτό με τα μούσα μόνο προσέξτε το λίγο. Έχει τύχει να συγκαεί η μούρη μου από φρεσκοκουρεμένο μούσι, να μου συμβεί κάτι αντίστοιχο του χημικού πήλινγκ και να τριγυρνάω μία βδομάδα κατακόκκινη με λευκές φλούδες σαν τον μπαρμπαστρούμφ. Λίγη κατανόηση κύριοι, παρακαλώ…

Χαχα τι εννοείς στο τέλος?
Ε, ναι τώρα τι να σου πω…δεν το χα σκεφτεί έτσι η αλήθεια είναι…ναι, θεωρώ πως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις …δεν έχεις και άδικο…όπως και τα αγόρια επηρεάζονται, έτσι και τα κορίτσια… Είναι ακριβώς το ίδιο που λέγαμε (ή μάλλον έλεγα…:p) σημασία έχει να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και αυτό που σε εκφράζει…ας μη τα ξαναγράφω λοιπόν γιατί έχω καταντήσει γραφική…

Αφου συγκαηκε μονο η μουρη, παλι καλα να λες… :roll:

Εγω τον τελευταιο καιρο σκεφτομουν να τα κοψω κοντα μετα απο 6 χρονια, ετσι για αλλαγη στο look, αλλα δισταζω, κριμα ειναι να χαθουν τοσο ωραιες τριχες. :smiley:
Επομενως το κουρεμα αναβαλλεται μεχρι νεωτερας. :stuck_out_tongue: