Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ Τζιμ.8)
ε, ναι όσο να πεις…δύο μπαν σε έναν μηνα παραπάει…
Τι έχεις πιεί!
Πσσσ, άγγκρρ, γρρρ. Αγόρι μου εσύ, υποστηρικτή των αδυνάτων. Γρρρ. :naughty:
Μην ανησυχείς, θα περιμένουμε να κλείσει τουλάχιστον ένας μήνας για το επόμενο μπαν. Είδες πόσο καλός είμαι.
Οκ, είπα τις νυχτερινές μου βλακείες στο τριχοτοπικ, συνεχίστε να τα λέτε για μαλλιά, καληνύχτα σας.
Δηλαδή θα ξαναφάω? Ωχχχχ…
Δηλαδή πως ο Άλεξ έφαγε μπαν ενώ ήταν ήδη μπαναρισμένος?
Ζηλιάρη! Μη μου κάνεις σκηνές έτσι δημόσια - θα εκτεθούμε! [-X
On topic:
Ελεεινή προπαγάνδα των καραφλών. Ουστ!
νταξ ρε μετραει το μακρι…αλλα αν τα χεις κοντα και γουσταρεις ειναι θεμα συνηθειας το μεταλο…ασε που γουσταρεις με κοντο πιο ανετα ακομα και σε συναυλιες…δε σκας ξερω γω ουτε σου τραβαν τα μαλλια …και εχεις και τις γυναικες.
εγω μακρια μαλλια εχω. στο λυκειο περασα μια φαση που τα ειχα πολυ κοντα και τα τελευταια 2 χρονια τα μακραινω σιγα σιγα…γενικα λεω να τα μακρυνω λιγο ακομα!
[SPOILER]αφηστε χθες ειδα και ενα ονειρο οτι μου εχουν πεσει τα μισα μαλλια και ξυπνησα ταραγμενος στον υπνο μου…!!![/SPOILER]
Παει το μαλλι μου, το κουρεψα πριν τα χριστουγεννα. Νταξει δεν μου λειπει, γιατι αυτη η ρουτινα λουσιμο-στεγνωμα-χτενισμα δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο για μενα. Για την ακριβεια το σιχαθηκα γιαυτο και μου την εδωσε και το κουρεψα. Πηρα στο λαιμο μου και ενα φιλο μου που του λεγα οτι “δεν προκειται να παμε ο καθενας μονος του οποτε ας παμε μαζι τωρα!”.
Ενα καλοκαιρι τα ειχα ξυρισει ολα. Γαματη αισθηση. Πηγαινα οπου ειχε σκια στο δρομο και ενιωθα τη δροσια στο κεφαλι μου:lol:. Σκοπευω να το ξανακανω καποια στιγμη.
Ναι ρε συ, εξάλλου για πλάκα τα έγραφα πίσω. Και το κοντό καλό είναι, γλιτώνεις και την ταλαιπωρία της συχνής περιποίησης που λέει ο φίλος πάνω… Βασικά άμα σου πάει και γουστάρεις ας το χεις όπως θέλεις…
(και οι γυναίκες ας σε γουστάρουν όπως είσαι, αλλιώς ας βρουν καλύτερο, χεστήκαμε )
πες τα
και εγω κουρευτηκα:|
Eγω το αφηνω τωρα. Και αν εξαιρεσουμε καμια 5αδα γνωστων ολοι οι αλλοι μου λενε να τα κοψω λιγο. Αλλα εγω ειμαι ταγμενος στο μετσαλ και δεν τους ακουω \μ/
και γω ειμαι ταγμενος αλλα κουρευομαι με τις χαμηλες σκαλες της μηχανης
Αυτό :thumbup:
Κι εγώ ταγμένη είμαι αλλά κυκλοφορώ ινκόγνιτο.
Για να τρομάζω τα παιδάκια τις νύχτες.
εγω το αφηνω εδω και 1-1,5 χρονο να μακραινει εκτος απτην φρατζα που ειναι στο οριο των φρυδιων…
πιστευω το μαλλι δεν εχει σχεση με το αν ακους μεταλ η ροκ,παρα μονο με το αν πραγματικα ταιριαζει στην φυσιογνωμια σου…
υπαρχουν εκγενετης ανθρωποι που τους παει το κοντο μαλλι,αλλους τους παει το μακρυ
δειτε τον dickinson με το που τα κουρεψε εγινε ανθρωπος…καμια σχεση το πριν με το μετα…οπως και το αντιστροφο
[SPOILER]
[/SPOILER][SPOILER]
[/SPOILER]
οπως και το αντιστροφο,ο matt heafy με το που τα μακρυνε εγινε ανθρωπος
[SPOILER]
[/SPOILER][SPOILER]
[/SPOILER]
η απλα εισαι γαματος και μετα 2
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
έχω αφήσει το μαλλί μου εδώ και ένα-ενάμισι χρόνο και είναι ακόμα λίγο ποιο κάτω από τον ώμο. το κοντό δεν εφαρμόζει στο κεφάλι μου ή απλά δεν μ’αρέσει και το λέω. θα το αφήσω μακρύ μέχρι το κωλί…
παπαρδελα στην πρωτο φωτο ο φρεντυ ειναι ιδιος ο χαβιτο:lol::lol:
Ρε παιδιά τι έχετε πάθει οι μισοί και κουρεύεστε;;;
μας περνανε για γυναικες στα λεωφορεια
άλλο μεταλλάς άλλο γυναίκα. άμα δεν έχεις μούσια μπορεί. χέστηκες όμως όποια γκόμενα σου κάτσει αλλιώς στον