Ασε τον μανα σηκωνει μοικανα

Να πα να γαμηθούν τα κοντά μαλλιά, εγώ μετά το στρατό τα ξανα-άφησα και εδώ και κάνα μήνα πιάνονται κιόλας. Ποτέ ξανά ψαλίδι! Είμαι τρου ρε εγώ!

Μα όχι, ο καθένας όπως εκφράζεται… :stuck_out_tongue:

Ο Jim ούτως ή άλλως είναι αρκετά γαμάτος ώστε να πιάνει όλο το φάσμα. Οι “απομιμήσεις” δεν είναι βέβαιο ότι θα’χουν αντίστοιχα αποτελέσματα. Μην τους δίνεις φρούδες ελπίδες :stuck_out_tongue:

Και μένα δε μου αρέσουν οι ‘‘ταμπέλες’’…άσε που άμα με βλέπουν οι ροκάδες/μεταλάδες έξω για κάποιον περίεργο, ανεξήγητο θα έλεγα, λόγο την ‘‘κάνουν’’…:lol: Γενικά, δεν είχα ποτέ σχέση με μεταλάδες, όπως έχω ξαναπεί, δεν έτυχε…Οι παρέες μου από το σχολείο, αλλά και οι τωρινές είναι το άκρον άωτον…ακούνε κυρίως ελληνικά (έντεχνο, μπουζούκια κλπ…) και από ξένα ο,τιδήποτε άλλο, αλλά με τίποτα ροκ και μέταλ…

Ναι, μπορεί και να σου πήγαιναν δε ξέρω χαχα…Α, και κάτι ακόμα…σε βρήκα, σε βρήκα…8):slight_smile:

Νιώθω τις ρόγες μου να καίνε…

Τρισάθλιε γιατρέ (που γιορτάζεις κιόλας) ήμουν σίγουρος ότι με γουστάρεις! Καταφέρνεις κ πετάγεσαι σε ΚΑΘΕ topic που γράφω! Που να σου σαπίσουν τα μισά δόντια κ τ’άλλα μισά να πέσουν! :stuck_out_tongue:

Καλά κάνεις…8)

έδιτ. ΜΗΝ μιλάτε για δόντια…έχω φοβία.8)

Εγώ πάλι τρελαίνομαι να με χαρακτηρίζουν μέταλλο. Όλων των ειδών τα μέταλλα, δεν έχω κάποια προτίμηση (καλά άντε, προτιμώ τα ζιρκόνια, τα λωρένσια και τα σκάνδια). Ίσως φταίει το οτι δεν ακούω παρά περιστασιακά τέτοιες μουσικές, ίσα για να πουλήσω μούρη στα κοριτσάκια. Το παραδέχομαι. Αφού ένιωθα τρελό κόμπλεξ τα δύο εκείνα χρόνια που τα είχα κοντά, σχεδόν έπιασα τον εαυτό μου να ακούει και Manowar μπας και… :frowning:

Δεν γίνεται ρε να μου σαπίσουν τα δόντια, αφού είμαι οδοντίατρος.#-o

Κ εγώ έχω κ άκυρες παρέες (κ εκτός χώρου). Δεν έχω τέτοια κολλήματα.

Με βρήκες με βρήκες ε; Εύγε! Ας παραδειγματιστούν κ άλλες γιουζερίνες ν’αρχίσουν να με ψάχνουν - κανένα πρόβλημα! 8)

Τον κακό σου το φλάρο είσαι… Λες να’ταν τυχαία η κατάρα; :stuck_out_tongue:

Κι εγώ σκέφτηκα σε μια φάση να βάψω το μαλλί μου κορακί και να φοράω gothic κολιέ και αξεσουάρ αλλά μετά άλλαξα γνώμη και προτίμησα να παραμείνω φλωράκι geek undercover μεταλού :stuck_out_tongue:

Αχ με τρίχες ασχολούμαστε :stuck_out_tongue:

Προτίμησες;; Εγώ νόμιζα από ατύχημα κατάντησες έτσι! :stuck_out_tongue:

για να περνάει η ώρα ασχολούμαστε με τρίχες…

εγώ είμαι στην κυριολεξία φλωράκι με φλώρικο μαλλί…
νταξ το χρώμα μου μου αρέσει…δε λέω…

Σιγά ρε μην είμαι και ο Joker και βγήκα από ατύχημα! Ου να μου χαθείς.

Όχι ε; :-k

:ban:

Msn το κάνατε ρε!

(ε τι, ένα ποστ έγραψα και κανείς δεν ασχολήθηκε απο σας, πάρ’τε να χετε λοιπόν :P)

Κάνε μας ban!

(ορίστε, για μένα η ανωτέρω γιουζερίνα το απαίτησε :stuck_out_tongue: )

Τώρα τα μάκρυνες?:-k

έδιτ. τώρα είμαι ον τόπικ.8)

Είναι ωραία τα μαλλιά σου Ellanor. Θα μπορούσες να παίξεις και σε διαφήμιση Herbal Essences. Μην τολμίσεις να τα κόψεις!

Φοβήθηκες το ban εσύ μωρέ; Έχεις κ ιστορικό γι αυτό… Άσε, μη μασάς, σε καλύπτει ο Jim. Ούτως ή άλλως ΤΡΙΧΕΣ είναι αυτό το topic! :stuck_out_tongue: