Ασε τον μανα σηκωνει μοικανα

Το έχω ακούσει και γω δεν ξέρω πόσες φορές αυτό το παράπονο

Όταν σας τα κόβει δεν κοιτάτε?
Δεν παίρνει το ψαλίδι και “χρατς” κόβει κατευθείαν στο ύψος του ώμου
Αρχίζει από κάτω και ανεβαίνει σιγά σιγά κόβωντας…
Σταματήστε την δεν είναι τόσο δύσκολο

Όχι ‘‘χρατς’’ έκανε και δεν κοιτούσα…:x:x:x:x:x:x:x:x

Κοκκινομάλλα από τα 18, πορτοκαλιά κανά χρόνο τώρα, ακριβώς όπως το αποπάνω, λιγότερο έντονο ανάλογα σε ποια φάση του μήνα θα το πετύχεις :roll:
Φανατικά μακριά μαλλιά μέχρι πριν 3 χρόνια, τώρα πλέον παλεύω με τις κομμώτριες να μου τα κοντύνουν. Κάνω κάτι άλλο στο κεφάλι μου κάθε 2-3 μήνες περίπου, τώρα έχω μείνει με ένα χαζό καρέ με στραβιά φράντζα, αλλά μάλλον θα στοχεύσω σε [I]αυτό[/I] λίαν συντόμως.

οποία βαρεμάρα, μιλάω για τρίχες…:-s

Κάτι σας πιάνει τις γυναίκες άμα ακούτε για τέτοια κ το τραβάτε μέχρι αηδίας… Δεν είναι θέμα βαρεμάρας αλλά ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΟΥ! :stuck_out_tongue:

@AlmightyC
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είναι κοντόο:!::stuck_out_tongue:

Πραγματικά, δε μαρέσουν τα κοντά μαλλιά (τουλάχιστον, σε μένα…) και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει νευρικό γέλιο…
Σε μερικές κοπέλες ταιριάζει πολύ το κοντό και μένα στις άλλες κοπέλες μου αρέσει…αλλά το μακρύ έχει άλλη χάρη! Το χρώμα είναι τέλειο! Και να τα βάψω, όμως, διστάζω, γιατί μου αρέσει πολύ και το φυσικό μου χρώμα και εκτός αυτού δε θέλω να μπω από τώρα σε αυτή τη διαδικασία, να τα βάφω κάθε ένα, δύο μήνες…

@Jim
Δεν έχεις και άδικο…:lol:
Πάντως και γω αυτή τη στιγμή, έχω μια βαρεμάρα άλλο πράγμα…και αντί να διαβάσω (που θα πρεπε), ‘‘σκοτώνω’’ την ώρα μου στο οφφ τόπικ…

Υπενθυμίζω ότι το θρεντ αυτό φτιάχτηκε και γιγαντώθηκε από άρρενες χρήστες!

Το κοντό μαλλί έχει το εξής ακαταμάχητο πλεονέκτημα - δεν χρειάζεται να ξαναχτενιστείς ποτέ πιά:ok:

Όντως! Τώρα που το λες…
Οι άντρες είναι χειρότεροι από εμάς και ας ισχυρίζονται το αντίθετο…χαααααα

Αυτό το πλεονέκτημα, οφείλω να ομολογήσω, ότι δε μου χε περάσει καν απ’το μυαλό…
Και πάλι, όμως, δεν αλλάζω γνώμη…μακρύ και πάλι μακρύ…:lol:
Πάντως το κούρεμα της φωτογραφίας, αν και κοντό, δείχνει ενδιαφέρον…:slight_smile:

Μιλάμε πάντα για δατσγουάι κ ανχολιμάρτυρ ε; :stuck_out_tongue:

Πλακίζω συνεχίστε… Απλά θέλουμε κ φωτός ως αποδεικτικά στοιχεία - κ μάλιστα σε φάση “πριν” κ “μετά” 8)

Ναι ναι ποστάρετε και καμια φώτο…να δούμε και μεις…8)

Εσένα ποιός σου’πε ότι σ’έβγαλα στην απ’έξω; :stuck_out_tongue:

Εγώ μόλις τα βάψω, αααν ποτέ τα βάψω, ΙΣΩΣ τότε να το σκεφτώ…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Εσύ πότε θα ποστάρεις?[/SPOILER]

καιτοι φανατικη των μακριων μαλλιων σ’εμενα, μερικα τετχοια κουρεματα τα σπαζουν!

μου βαζεις το καιτοι να το παιξεις ιντελεκτσουαλ και πετας το τετχοια μετα να το παιξεις κουλτουρα
ΒΛΑΧΟ ΝΟΤΙΕ

@ Silent Winter

[SPOILER]Έχει ποσταριστεί ο Jim κάμποσες φορές στο αντίστοιχο topic… Ψάξε κ βρες τον - όλα στο πιάτο τα θέτε! :p[/SPOILER]

On topic (μη μας κράξουν κιόλας)

Κοντά μαλλιά είχα (κ έχω) μια ζωή. Έχω σκεφτεί να τα μακρύνω αλλά ποτέ δεν τ’αποφάσισα. Κ μάλλον η εμφάνισή μου δύσκολα παραπέμπει σε “μεταλλά” , “ροκά” κλπ κλπ… Εσκεμμένα εννοείται! :wink:

πισω στο σουβλακι με ΚΕΤΣΑΠ εσυ! =|

εσυ πως την λες?τοματοπολτο?

“χωρισκετσαπ”:!:

@Jim
Γιατί εσκεμμένα? :-k

Είναι ωραία τα μακριά μαλλιά στα αγόρια, αλλά δεν ταιριάζουν και σε όλους!
Ή άμα κάποιον τον έχεις συνηθίσει με κοντά, μετά θα σου φανεί περιεργο να τον δεις με μακρύ ή το αντίθετο…

Που να ψάξω εκεί μέσα? :?

Γιατί δε μ’αρέσει να με χαρακτηρίζει οιοσδήποτε “ροκά” ή “μεταλλά” λόγω εμφάνισης - ποτέ δε μ’άρεσε. Συν του ότι δε μ’αρέσει η ταμπέλα γιατί κάνω ανοίγματα κ σ’άλλα είδη (κ ας ακούω κυρίως ροκ κ μέταλ δλδ)

Πιθανώς κ να μου πήγαιναν αλλά εξήγησα παραπάνω :wink:

Εμ τί να σε κάνω… Εμείς πώς σας ψάχνουμε δηλαδή; :stuck_out_tongue:

Αυτά κάνει ο Jim ώστε να πιάνει όλο το φάσμα των γυναικών. Πάρτε μαθήματα εσείς οι υπόλοιποι.