Ασε τον μανα σηκωνει μοικανα

σκέφτομαι να κάνω κάπως έτσι τα μαλλιά μου

[SPOILER][/SPOILER]

μόνο αντί την πεντάλφα να έχει κάτι άλλο, είναι εύκολο και υπάρχουν ειδικά κομμωτήρια για αυτή την δουλεία?

Γυναικα εισαι?

κάνε μια ΠΑΤΑΤΑ. Έτσι θα σε γνωρίζουμε και στα ρόκειν πάρτηζ.

χαχα όχι

[SPOILER]ούτε αυτός είναι ε[/SPOILER]

όχι γιατί αν με γνωρίζετε θα το φάω το ξύλο…δεν το γλιτώνω :stuck_out_tongue:

Mιλώντας για αλλαγές στα μαλλιά, τα δικά μου από τον Οκτώβρη και μετά τα 'χω πεθάνει. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, αλλά όλα τα πειράματα αποφάσισα να τα κάνω φέτος:
αρχικά τα σκούρυνα από ξανθά κάνοντας αρκετές μελαχρινές ανταύγειες, κι έπειτα έχω αλλάξει τρεις τόνους κόκκινου. Βέβαια, επειδή χρησιμοποιώ χρωμογαλάκτωμα και όχι βαφή, τα πρώτα κόκκινα ανοίγοντας με τα λουσίματα κατέληξαν σε πορτοκαλί πριν φύγει το χρώμα κι επανέλθει το ξανθό. Την τελευταία φορά όμως η αδερφή μου μου τα πέρασε ένα πιο “Ράντου” κόκκινο και τώρα έχει αργήσει να βγει πάλι το ξανθό. Σκέφτομαι πάντως να τα αφήσω στην ησυχία τους, αν και λατρεύω το κόκκινο… Έχω σκεφτεί μήπως ανέβαζα στο φόρουμ καμία φωτογραφία σε φάση “πώς ήταν πριν χαλαρά στο ξανθό, κι αν είναι καλύτερα ή όχι κόκκινα”- στιλ γκάλοπ (οι γνώμες των συμμαθητών μου διίστανται, αλλά παίζει ρόλο και το πώς με έχουν συνηθίσει, οι περισσότεροι από δημοτικό ακόμα) :stuck_out_tongue:

Τα είχα για 2-3 χρόνια ψιλομακριά τα μπροστά(φράντζες/τσουλούφια) και πιο κοντά τα πίσω και πάνω

[SPOILER]Από πριν σκάσει μύτη η emo-μόδα(τι πρήξιμο!)[/SPOILER]
μέχρι που μου την έδωσε και πήγα και τα έκοψα κοντά
Πλέον τα έχω μοϊκάνα αλλά όχι λεπτή
Το σπαστικό βέβαια είναι ότι κάθε 1-2 μήνες πρέπει να τα κόβω
Σκέφτομαι να τη βάψω τώρα τις απόκριες:-k

Την Τριτη εκανα dreadlocks, και γαμανε! \:D/ :smiley:

γαματο…απλα να ξες δεν υπαρχει επιστροφη μετα…τα χε κανει ενας φιλος και για να τα ξαναφησει μακρια χωρις να τα κοψει ολα ηταν σα τους θαμνους που περναει ο ταζ απο μεσα και αφηνει σχημα…

Φυσικη καστανοξανθη,ειχα φτασει στο πολυ ξανθο για ενα διαστημα (τερμα ομως…)
Μετα εγινα καστανη για 5 μηνες (δεν αντεξα παραπανω,μου φαινοταν πολυ “απλο”)
και ετσι κατεληξα τα τελευταια χρονια στο πορτοκαλι (χαλκινο) που προς εκπληξη μου εχει γινει μοδα τωρα και τα βαφουν ολες!:-k

Έχεις πολύ ωραία μαλλιά Στέλλα!

Εγώ μέχρι πρόσφατα ήθελα να τα κάνω κάπως έτσι…

[SPOILER][SPOILER]αχ δεν είναι σκέτη γλύκα?:)[/SPOILER][/SPOILER]

αλλά τώρα που το σκέφτομαι, άμα το αλλάξω το χρώμα και από καστανό σκούρο το κάνω πορτοκαλί…είμαι που είμαι…θα γίνω σαν ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ:!:

χαχαχαχα!ετσι ακριβως τα εχω…αυτη τη φωτογραφια ειχα παει στη κομμωτρια μου πριν 2 χρονια 8)

αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα…
Εγώ κάτι χρόνια τώρα έχω φάει κόλλημα με αυτό το χρώμα…
αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ‘‘πειραματιστεί’’ με τα μαλλιά μου…το φοβάμαι λίγο.:-s
Πάντως στη δεύτερη φωτογραφία, που φαινόσουν καθαρά (η πρώτη ήταν λίγο σκοτεινή…) μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαλλιά σου!
Γενικά, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα μακριά και ολόισια μαλλιά…τα δικά μου ποτέ δεν ήσαν ιδιαίτερα μακριά (κανονικό μήκος…) και δυστυχώς είναι σπαστά…άλλα είναι πιο ίσια, άλλα πιο σγουρά…:-s

Στη δευτερη φωτογραφια μου ειναι οπως της Hayley στην φωτογραφια!ετσι τα βαφω τα τελευταια 2 χρονια :slight_smile:
Τα μαλλια μου ειναι μεχρι τη μεση αλλα εφτυσα αιμα για να τα μακρυνω :Ρ

Ω, ναι…και γω τώρα τα μακραίνω (έχω να κουρευτώ από τον Οκτώβρη, Νοέμβρη, θα σε γελάσω…) γιατί την τελευταία φορά μου τα κοψε λίγο παραπάνω η κομμώτρια (μέχρι τον ώμο8O:() και όπως καταλαβαίνεις ένα σοκ, ένα εγκεφαλικό το έπαθα…μία βδομάδα τους είχα πρήξει όοοοολους, πραγματικά:!:
Τώρα φυσικά θα λέω μόνο την ψαλίδα να μου κόψουν…και μόνο…ούτε για πλάκα δε θα αφήνω να μου πειράζουν το μήκος…

Αυτό που πάνε [U][B]όλες [/B][/U]οι κοπέλες για κούρεμα και [U][B]πάντα[/B][/U] η κομμώτρια τους κόβει τα μαλλιά περισσότερο από ό,τι ήθελαν ποτέ δεν το κατάλαβα!
Κλείνετε τα μάτια σας όταν σας κουρεύουν?
Γιατί δεν τις λέτε να σταματήσουν όταν βλέπετε ότι κοντένουν επικίνδυνα?

δεν κουρευουβ παραπανω μονο σε γυναικες αλλα και σε αντρες!ειναι στην κομμωτρια!
εγω ευτυχως ποτε μου δεν ειχα τετοια κομμωτρια.Εχω φιλους μαλλιαδες που το παθαινουν συνεχεια…

δεν κουρευουν παραπανω μονο σε γυναικες αλλα και σε αντρες!ειναι στην κομμωτρια!
εγω ευτυχως ποτε μου δεν ειχα τετοια κομμωτρια.Εχω φιλους μαλλιαδες που το παθαινουν συνεχεια…

και εγώ το παθαίνω συνέχεια…τα Χριστούγεννα είχα μαλλιά μέχρι τα βυζά μου και όταν τελείωσα μου έφταναν μέχρι τον ώμο :stuck_out_tongue:

την πάτησες και συ ε?