Ρε είναι δυνατόν να θες να κρατήσεις τον Gers και όχι τον Smith; O Smith είναι κατά πολύ ανώτερος από τους 2 άλλους κιθαρίστες των Maiden παικτικά (και αυτό είναι κάτι που δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά το λένε και πολλοί κιθαρίστες που γνωρίζω) και κυρίως συνθετικά! Συγκρίνετε π.χ. τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στα solos του o Murray και πώς τα αποδίδει live με αυτές του Smith να δείτε τη διαφορά.
Άλλωστε είναι τυχαίο που μετά τη φυγή αυτού και του Dickinson το σχήμα πήρε την κάτω βόλτα;
Όσο για το ότι κάνει αγγαρεία, ίσως να σου φαίνεται επειδή είναι ιδιαίτερα low profile στη σκηνή και γενικότερα στη συμμετοχή του στους Maiden.
Άμα δείξω αυτό το post freedom σε έναν φίλο μου κιθαρίστα θα σε βρει και θα σε βασανίσει με 500 τρόπους πριν σε εκτελέσει :p:lol:
Εγώ θα έλεγα ότι πάντα προσέχει τι παίζει στη σκηνή με αποτέλεσμα να παραμελεί την όποια λέμε τώρα σκηνική παρουσία.Το αντίστροφο-τα τελευταία χρόνια-με τον Gers. Άσε που είναι και low profile τύπος γενικότερα.
Εγώ πάντως θέλω και τους 3 οπότε δε θα άλλαζω τπτ στους Maiden.
γιατι εκτος απτοτι τα αλμπουμς αυτα με τον Oliva στα φωνητικα θα ταν πολυ πιο τελεια νευριασα αφανταστα οταν ειδα διαφορες συναυλιες ωπου ο zακ τραγουδουσε κομματια οπως το all that i bleed kai to hall of the mountain king…αυτο ειναι προσβολη στην μνημη του criss…
στη δημιουργια αυτων των αλμπουμς που κατα τη γνωμη μου μονο το edge of thorns αξιζει, ο Τζον ηταν στους Savatage απλα συμμετειχε μονο σαν συνθετης…η μουσικη τους αλλαξε γιατι πολυ απλα ο Ζακ χρειαζοταν διαφορετικα τραγουδια για να δειξει τι μπορουσε να κανει…με καμια παναγια δεν θα μπορουσε να τραγουδησει κομματια της Τζον eera…