Ποιούς θα αλλάζατε από το αγαπημένο σας γκρουπ?

βγαλε και τον αλλον με το 4χορδο (Ε ΔΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΠΟΡΤ…)

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΜΕΝΑ Ο DICKINSON ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ MAIDEN… …DISKINSON!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ STEVE HARRIS,ΕΝΟΛΧΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟΥΣ MAIDEN EΓΩ.

ΚΑΝΕΝΑΝ :!:

Πέραν της πλάκας δε θα ήθελα να δω να φεύγει κάποιος -εκ των βασικών μελών- από το αγαπημένο μου γκρουπ. Θέλω να μείνουν οι αγαπημένες μου μπάντες ως έχουν, όπως τις ‘‘γνώρισα’’ και τις αγάπησα… γιατί να θέλω να αλλάξω κάποιον απ’τα μέλη; Τότε θα’ταν σα να χάνει η μπάντα κάτι απ’την αυθεντικότητα της. Άλλο θέμα να αποχωρήσει ένα νέο μέλος για να πάρει τη θέση του ένα παλιό και αγαπημένο…

Ας πούμε θα’θελα να φύγει απ’τους Tristania η καινούρια τραγουδίστρια και στη θέση της να επιστρέψει η Vibeke Stene… που με την αποχώρηση της το συγκρότημα σα να’χασε την ταυτότητά του. Έπαψε πλέον να’ναι το ‘‘symphonic gothic metal’’ γκρούπ με τα οπερατικά -ή συμφωνικά- γυναικεία φωνητικά, που όσο να πεί κανείς του έδιναν αυτό το ‘‘κάτι’’ και το έκαναν να ξεχωρίζει… Ενώ αντίθετα η καινούρια ουδεμία σχέση έχει με τα οπερατικά και πλέον οι ‘‘νέοι’’ Tristania δε θυμίζουν σε τίποτα τους ‘‘παλιούς’’ Tristania που αγαπήσαμε… τα ίδια ισχύουν και για τους Nightwish…!! Αυτά.

• 1000 συμφωνω απολυτα μαζι σου :D:D:D

παιδια σε αυτο,εχετε δικαιο.ομως αν η μπαντα οταν την γνωρισατε εχει κανει ηδη αλλαγες στη συνθεση της?
πχ για τους maiden του εμαθε καποιος με τη συνθεση dianno στον ομονυμο και απο τοτε εως τωρα εχουν αλλαξει 3 μελη και προστεθηκε ενα ακομα. ισωσ να μην ειναι η αγαπημενη περιοδο της μπαντας για αυτον κ να τους αγαπησε με τον Bayley πχ

[B]BNW[/B]

1. “The Wicker Man” [B]Bruce Dickinson[/B], Adrian Smith, Steve Harris 4:35
  2. “Ghost of the Navigator” [B]Dickinson[/B], Janick Gers, Harris 6:50
  3. “Brave New World” [B]Dickinson[/B], Dave Murray, Harris 6:18
  4. “Blood Brothers” Harris 7:14
  5. “The Mercenary” Gers, Harris 4:42
  6. “Dream of Mirrors” Gers, Harris 9:21
  7. “The Fallen Angel” Smith, Harris 4:00
  8. “The Nomad” Murray, Harris 9:06
  9. “Out of the Silent Planet” [B]Dickinson[/B], Gers, Harris 6:25
  10. "The Thin Line Between Love & Hate"   	Murray, Harris 	8:26

[B]DOD[/B]

1. “Wildest Dreams” Adrian Smith, Steve Harris 3:52
  2. “Rainmaker” [B]Bruce Dickinson[/B], Dave Murray, Harris 3:48
  3. “No More Lies” Steve Harris 7:22
  4. “Montségur” [B]Dickinson[/B], Janick Gers, Harris 5:50
  5. “Dance of Death” Gers, Harris 8:36
  6. “Gates of Tomorrow” [B]Dickinson[/B], Gers, Harris 5:12
  7. “New Frontier” Nicko McBrain, Smith, [B]Dickinson [/B]5:04
  8. “Paschendale” Smith, Harris 8:28
  9. “Face in the Sand” [B]Dickinson[/B], Smith, Harris 6:31
  10. "Age of Innocence"   	Murray, Harris 	6:10

11. "Journeyman"   	[B]Dickinson[/B], Smith, Harris 	7:07

[B]AMOLAD[/B]

1. “Different World” Steve Harris Adrian Smith, Steve Harris 4:17
  2. “These Colours Don’t Run” [B]Bruce Dickinson[/B] Smith, Harris 6:52
  3. “Brighter Than a Thousand Suns” [B]Dickinson[/B], Harris Smith, Harris 8:44
  4. “The Pilgrim” Janick Gers Gers, Harris 5:07
  5. “The Longest Day” [B]Dickinson [/B]Smith, Harris 7:48
  6. “Out of the Shadows” [B]Bruce Dickinson[/B], Harris 5:36
  7. “The Reincarnation of Benjamin Breeg” Harris Dave Murray, Harris 7:22
  8. “For the Greater Good of God” Harris Harris 9:24
  9. “Lord of Light” [B]Dickinson [/B]Smith, Harris 7:23
  10. "The Legacy"   	Harris 	Gers, Harris 	9:22

Total length:
71:54

[B]FF[/B]

1. “Satellite 15… The Final Frontier” Adrian Smith, Steve Harris 8:40
  2. “El Dorado” Smith, Harris, [B]Bruce Dickinson[/B] 6:49
  3. “Mother of Mercy” Smith, Harris 5:20
  4. “Coming Home” Smith, Harris, [B]Dickinson [/B]5:52
  5. “The Alchemist” Janick Gers, Harris, [B]Dickinson [/B]4:29
  6. “Isle of Avalon” Smith, Harris 9:06
  7. “Starblind” Smith, Harris, [B]Dickinson [/B]7:48
  8. “The Talisman” Gers, Harris 9:03
  9. “The Man Who Would Be King” Dave Murray, Harris 8:28
  10. "When the Wild Wind Blows"   	Harris 	10:59

Από τα 41 τραγούδια της Reunion εποχης τα 19 εχουν credits Dickinson. Απο αυτα TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ τα εξης:
[I]The Wicker Man, Ghost of the navigator, Brave new world,Rainmaker,Montségur,Journeyman,These Colours Don’t Run,Brighter Than a Thousand Suns,Coming Home,Starblind[/I]. Είναι τα πιο χαρακτηριστικα τραγουδια της “reunion-Dickinson” εποχης και ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ειναι χαρακτηρισμενα απο τα καλυτερα τους, οχι μονο απο maidenαδες αλλα και τους επικριτες τους.

[B]Οποτε:[/B]
[B]1ον[/B] Εισαι κολλημενος στα 80ς και γουσταρεις Heavy Mετσαλ. Flight of the icarus Trooper δικιε μου
[B]2ον[/B] ο Dickinson δεν εχει credit ΟΥΤΕ στα μισα τραγουδια, οποτε δεν παιζει αυτη η μεταλλαξη που αναφερεις.
[B]3ον[/B] Μονο και μονο που πιστευεις οτι υπαρχει μεταλλαξη στον ηχο λογω dickinson εισαι τουλαχιστον αδαης
[B]4ον[/B]
.
.
.
.
.
.
.
[SIZE=5]
ΟΙ ΜΑΙDEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MAIDEN ΜΕ DICKINSON.[/SIZE]
ή μηπως γουσταρες την εποχή με Blaze;;;

χο χο, σε έκανε ο geodude να απαντήσεις σοβαρά :stuck_out_tongue:

κοιταεξε dude, οι αποψεισ διαφερουν.εγω σεβομαι την δικη σου,οφειλεις νακανεις κ εσυ το ιδιο για την δικη μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη. και αν σου απαντησω κ εγω με την σειρα μου σε αυτα που λες

1. δεν θα ελεγεα οτι ειμαι κολλημενος στα 80’ς. η μουσικη εξελισσεται, η παραγωγη και εχουμε στο 2011.ναι ακουω παλιες μπαντες αρκετα περισσοτερο απο οτι νεοτερες,ομως ακουω κ πολλες νεες μπαντες με τελειως διαφορετικο ηχο της τοτε εποχης.
  2. μπορει να μην αναφερεται στα credits και αυτο να ειναι το ελαφρυντικο του. ομως αυτος κανει την ερμηνεια και ασχετα με πτο ποιος τα εγραψε,το κυριο βαρος πεφτει στον τραγουδιστη ακομα κ αν δεν ειναι ο υθινον νους της αλλαγης.ναι ειχαν τασεις αλλαγης ηχου οι οποιες η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ηταν πολυ αξιολογες στο x-facto k virtual xi.ορισμενες καλες στο brave new world k dance of death κ φανταστικες στο amtter of life and death και απαραδεκετες (για εμενα παντα) sto f.f.
    3)oxι δν πιστευω κατι τετοιο. απλα αυτος ηταν ο ακταλληλοτερος για την μπαντα ωστε να επιτευχθει κατι τετοιο γιατι ειναι μεγαλο τολμημα…πχ με τον Bayley ή τον DiAnno δεν ειχαν τετοια εκταση στη φωνη τους και η μπαντα εγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ απο το κοινο και ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ αυτον στα φωνητικα.οποτε,ακυρο κ αυτο που μου λες.
  3. οι maiden ειναι αυτοι που αγαπησα με dickinson αλλα γουσταρα περισσοτερο με bayley και οι λογοι ΔΕΝ ειναι ποιος αποδιδει καλυτερα και ποιος ειναι καλυτερος frontman (ολοι ξερουμνε την απαντσησ dickinson), αλλα ποιος σεβεται τον οπαδο κ αυτον που τα σκαει κ το συγκροτημα εισπραττει κ σε αυτο το κομματι αναφερομαι σχετικα με αυτην την αλλαγη, περα του οτι o Gers ειναι μια χαρα αλλα αυτα που κανει επι σκηνης ριχνουν ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ το επιπεδο.

οσον αφορα τους λογους που ξενερωσα με τον dickinson,ειναι οι εξης:

1. γνωριζε οτι η σολο καριερα του δεν πηγαινε καλα οπως κ των μεϊντεν (αν κ πηγαιναν καλυτερα απο εκεινου).πατησε σε αυτο το reunion κ απο οτινφαινεται εβαλε τους δικους του ορους (θα καταλαβετε ποιο κατω),μιας και οι δυο στιβ κ ντικινσον ειναι αρχηγοι πλεον ηθελε να εχει ΚΑΙ αυτος την αρχηγεια και πατησε ποδι, μιασ κ οι σχεσεις των δυο μελων γνωριζουμε οτι ηταν αθλιες απο την ιστορια τους τα τελυταια χρονια κ δεν τα πηγαιναν καλα.αρα αυτο, μυριζει λεφτα απο πισω κ οχι τοσο σε οπαδικο επιπεδο κ συναισθηματισμο. κατι που καταλογιζονται κ οι δυο πλευρες εξισου, ασχετα με το αν εμεις γουσταραμς ΤΟΣΟ τρελα που επεστρεψε.
  2. οσοι απο εσας εισασταν σε παλαιοτερες συναυλιες τους (1995,1996,1998), θα γνωριζετε οτι τα κομματια που επαιζαν ηταν σαφωσ περισσοτερα αλλα θα μου πειτε οτι αυτα ποου παιζον τωρα,ειναι μεγαλυτερης διαρκειας. κο μως η διαρκεια της συναυλιας εφτανε κ καμια φορα ξεπερναγε τις 2 ωρες.κατι που τωρα,αυστηρα παει στα 100 με 110 λεπτα.
  3. οσοι απο εσ εισασταν το 1999 στο περιστερι, θα θυμαστε 2 σκηνικα που εγιναν.ενα τον ντικιονσον αν βγαινει με το πυροσβεστηρα στη συναυλια με την εναρξη του aces high και να σβηνει τα καπνογωνα κλπ.κατι που ο κοσμο (οσοσ κ αν ενοχλουνε το κοινο) εκδηλωνε την λατρεια του κ το ποσο ευτυχισμενος ηταν με την επανασυνδεση.κ δεν ειναι ουτε ο οπρωτος ουτε κ ο τελευταιος που τραγουδαει με καπνογωνα στο κοινο και δν νομιζω να ενοχλει ΜΟΝΟΝ αυτον στην φωνη.τοσοι κ τοσοι τραγουδιστες τερμηνευουν κατω απο καπ[νογωνα κ δεν ακνουν κινηση.αν ειχε προβλημα με τη φωνη κ τον ενοχλουσε,παω πασο.ομως το λαθος του σε αυτη τη περιπτωση ειναι (παρολο που ΠΑΝΤΑ αναβε ο κοσμος στι συναυλιες τους) οτι δεν βγηκε ποτε να πει δημοσια οτι ξερετε εχω θεμα με το λαιμο κ δεν μπορω να τραγουδησω.στο λυκαβηττο το 2002 παλαι αναψαν καπνογονα κ εκει ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! δευτεροπ σκηνικο στην ιδια συναυλια ειναι οτι διεκοπη ενα κομματτι (το 2 Minutes) επειδη εφτυσαν τον στιβ χαρις.ναι συμφωνω σε αυτο.σταμαας τα χωνεις ομορφα (γιατι εισαι δημοσιο προσωπο κ τα μπινελικια που εριξε οσο μεταλας κ αν εισαι κ ανοιχτομυαλος κ ελευθερος δεν ηταν κ τα καλυτερα να τα ακους,αν κ καταλαβαινω το λογο που το εκανε).η γλωσσα που χρησιμοπποιησε ηταν απαραδεκτη.κ δεν φτανει μονο αυτο,με ΔΙΚΗ ΤΟΥ εντολη ειπε επακριβωσ: 2 minutes to midnight we don’t doit again,lets talking the clansamn.lets taking the clansman Και εβιζε παλι.ειναι συμπεριφορα επαγγελματια αυτη?πηρε πανω του ολη τη μπαντα και εκοψς το κομματι στη μεση,χωρις να ξαναπαιχτει.εμεισ οι υπολοιποι που πηγαμε να ευχαριστηθουμε συθαυλια κ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ,τι χρωσταγαμε να ακουσουμε ενα κομματι λιγοτερο ή κουτσουρεμενο εξαιτιας ενοσ μαλακισμενου?
  4. τα ιδια ακριβωσ συνεχιζονται με τα καπνογωνα, αλλα μονο παο αυτον κ απο καμια αλλα μπαντα πυο εχω δει προσωπικα να γινονται κ οσο πανε κ χειροτερευουν, οπως στο σονισφιρ προσφατα, οπου κουναγε το χερι πανω κατω (η γνωστη κινηση που κανουμε σανβ να λεμε τον παιζετε).
  5. η ειρωνεια κ η κοροιδεια στο κοινο που τον λατρεψε στην ελλαδα με το γνωστο laexander the great, να μας δουλευει καθε φορα με το ιδιο τραοπαριο.ΟΧΙ δεν ανηκω σε αυτους που εχουν αποθηεμνο να το ακουσουν κλπ πατρωτικα τετοια.ναι ειανι ωραιο κομματι,ως εκει ομως.θελετε>παιξτε το.δεν θελετε?οκ.μην κοροιδευτε ομως καθε φορα κ λετε την επομενη,την επομενη κ την επομενη. οκ δε φταιει ΜΟΝΟ αυτος σε αυτο,αυτος εκτιθεται ομως γιατι εκφραζεται μεσω τησ μπαντας (που δεν ξερουμε εν τελει ποιοσ φταιει κ δεν το παιζουν) κ επισης ο χλευασμος κ το ειρωνικο γελακι οταν το τραγουδαμε ολοι παρεα α καπελα, ειναι πολυ σπαστικο.
  6. οκ, ξερουμε εισαι γαματος τραγουδιστης.τι μας το παιζεις πριμαντονα κ οτι γ@μ@ω κ δερνω με αυτες τις συμπεριφορες σου?κουραστηκες με τη μουσικη κ το μεταλ?ασχολησου μονο με το πιλωτηριο κ ο καθενας τη πλευρα του να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι.μη χαλας την εικονα που εχεις περασει στο κοσμο που σε εχει αγαπησει γτ ετσι πεθαινουν τα ειδωλα κ ο οπαδος δεν ξεχνα.

αυτα πανω κατω με εκαναν να ξενερωσω με την παρτυ του.

φερτε πισω jon theodore

εισαι κουραστικος, μαθε ελληνικα

δεν ζητησα τηγ γνωμη σου.ανδεν σου αρεσει μην το διαβαζεισ.αν εισαι αντιθετως δικαιωμα σου.αυτη ειναι η αποψη μου και δεν την αλλαζεις…οσο για τα ελληνικα μου,ασε να ξερω εγω καλυτερα.
νασαι καλα.

μακαρι να μπορουσα να το διαβασω.

και μακαρι οποιος ξαναναψει καπνογονο και φτυσει τον χαρις να του κατουρησουν στο ντεποζιτο 3 τρου γερμανοι μεταλαδες

και παρε και απαντηση:
1)[I]η μουσικη εξελισσεται, η παραγωγη και εχουμε στο 2011.[/I] [B]ΟΥΓΚ[/B]
2)[I]ομως αυτος κανει την ερμηνεια και ασχετα με πτο ποιος τα εγραψε,το κυριο βαρος πεφτει στον τραγουδιστη ακομα κ αν δεν ειναι ο υθινον νους της αλλαγης [/I]

[B]ΟΥΓΚ. Το κυριο βαρος ΕΣΥ το ριχνεις στον τραγουδιστη γιατι εισαι αμπαλος απο μουσικη και δεν μπορεις να το ριξεις αλλου. και η ξαδερφη μου λεει, “αααα τι ωραιο τραγουδι που εγραψε η κοκκινου!”. Aσχετα αν η κοκκινου ξερει χειροτερα ελληνικα απο σενα και δεν μπορει ουτε με σταυρο να υπογραψει.[/B]
3)[I]απλα αυτος ηταν ο ακταλληλοτερος [SIZE=“4”]ακταλληλοτερος [/SIZE] [SIZE=“5”]ακταλληλοτερος [/SIZE][/I] σαν τον παπανδρεου ενα πραγμα
4)το μονο που εκανε ο bayley και τον σεβομαι απολυτα ειναι πως μονο σε μικρο βαθμο προσπαθησε να κερδισει στα μελλοντικα του βηματα την φημη ως “πρωην τραγουδιστης των maiden”. Καλο, χρυσο παιδι. Αλλα δεν φταιει αυτος. Ο harris έκανε το λαθος.

παμε ξανα αριθμηση:

1. Η καριερα του dickinson δεν πηγαινε καλα; Accident of birth, Chemical Wedding…H KΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ DICKINSON ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ;;;; [B][U](αν κ πηγαιναν καλυτερα απο εκεινου)[/U][/B]
    Που απο τις αρενες και τα φεστιβαλ το γυρισαν στα indoor shows…

[I]…κατι που καταλογιζονται κ οι δυο πλευρες εξισου, ασχετα με το αν εμεις γουσταραμς ΤΟΣΟ τρελα που επεστρεψε.[/I]

[B]τελικα γουσταρεις ή οχι;[/B]

2)[I] οσοι απο εσας εισασταν σε παλαιοτερες συναυλιες τους (1995,1996,199, θα γνωριζετε οτι τα κομματια που επαιζαν ηταν σαφωσ περισσοτερα αλλα θα μου πειτε οτι αυτα ποου παιζον τωρα,ειναι μεγαλυτερης διαρκειας. κο μως η διαρκεια της συναυλιας εφτανε κ καμια φορα ξεπερναγε τις 2 ωρες.κατι που τωρα,αυστηρα παει στα 100 με 110 λεπτα.[/I]
[B]χμμμ 2011-1995=16 χρονια…τι να αλλαξε σε 16 χρονια αραγε…ΧΜΜΜΜΜΜΜ[/B]

1. [I]οσοι απο εσ εισασταν το 1999 στο περιστερι, θα θυμαστε 2 σκηνικα που εγιναν.ενα τον ντικιονσον αν βγαινει με το πυροσβεστηρα στη συναυλια με την εναρξη του aces high και να σβηνει τα καπνογωνα κλπ.κατι που ο κοσμο (οσοσ κ αν ενοχλουνε το κοινο) εκδηλωνε την λατρεια του κ το ποσο ευτυχισμενος ηταν με την επανασυνδεση.
    [/I]
    [B]Χεστηκαμε[/B], να πανε αλλου να τα αναψουνε, συναυλια ειναι.οχι γηπεδο, καρδιτσα-ηλυσιακος.
    Και τα παλικαρια το '07 γουσταρανε τοσο πολυ που τα αναψανε μεσα στο κλειστο του ελληνικου.
    ετσι μωρε να [B]γουσταρουμε [/B]και ας μην [B]αναπνεουμε[/B].

[I]κ δεν ειναι ουτε ο οπρωτος ουτε κ ο τελευταιος που τραγουδαει με καπνογωνα στο κοινο και δν νομιζω να ενοχλει ΜΟΝΟΝ αυτον στην φωνη.τοσοι κ τοσοι τραγουδιστες τερμηνευουν κατω απο καπ[νογωνα κ δεν ακνουν κινηση.αν ειχε προβλημα με τη φωνη κ τον ενοχλουσε,παω πασο.[/I]
[B]Ναι ειχε προβλημα. πασο τωρα, σειρα μου. [/B]

[I]ομως το λαθος του σε αυτη τη περιπτωση ειναι (παρολο που ΠΑΝΤΑ αναβε ο κοσμος στι συναυλιες τους) οτι δεν βγηκε ποτε να πει δημοσια οτι ξερετε εχω θεμα με το λαιμο κ δεν μπορω να τραγουδησω.στο λυκαβηττο το 2002 παλαι αναψαν καπνογονα κ εκει ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!![/I]
[B]Φυσαγε κοντρα και το χαμηλο βαρομετρικο βοηθησε αρκετα.[/B]

[I]
δευτεροπ σκηνικο στην ιδια συναυλια ειναι οτι διεκοπη ενα κομματτι (το 2 Minutes) επειδη εφτυσαν τον στιβ χαρις.ναι συμφωνω σε αυτο.σταμαας τα χωνεις ομορφα (γιατι εισαι δημοσιο προσωπο κ τα μπινελικια που εριξε οσο μεταλας κ αν εισαι κ ανοιχτομυαλος κ ελευθερος δεν ηταν κ τα καλυτερα να τα ακους,αν κ καταλαβαινω το λογο που το εκανε).η γλωσσα που χρησιμοπποιησε ηταν απαραδεκτη.κ δεν φτανει μονο αυτο,με ΔΙΚΗ ΤΟΥ εντολη ειπε επακριβωσ: 2 minutes to midnight we don’t doit again,lets talking the clansamn.lets taking the clansman Και εβιζε παλι.ειναι συμπεριφορα επαγγελματια αυτη?πηρε πανω του ολη τη μπαντα και εκοψς το κομματι στη μεση,χωρις να ξαναπαιχτει.εμεισ οι υπολοιποι που πηγαμε να ευχαριστηθουμε συθαυλια κ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ,τι χρωσταγαμε να ακουσουμε ενα κομματι λιγοτερο ή κουτσουρεμενο εξαιτιας ενοσ μαλακισμενου?[/I]
[B]Νομιζεις οτι ο Harris γουσταρε με τα σαλια του λεχριτη απο κατω και δεν του ειπε τιποτα;
Ο τραγουδιστης/frontman εχει την ευκολια να αισθανεται το κοινο, να μιλαει με τους roadies και να παιρνει αποφασεις. [/B]

1. τα ιδια ακριβωσ συνεχιζονται με τα καπνογωνα, αλλα μονο παο αυτον κ απο καμια αλλα μπαντα πυο εχω δει προσωπικα να γινονται κ οσο πανε κ χειροτερευουν, οπως στο σονισφιρ προσφατα, οπου κουναγε το χερι πανω κατω (η γνωστη κινηση που κανουμε σανβ να λεμε τον παιζετε).
    [B]και λιγα εκανε, κανονικα επρεπε να σας ξαναριξει τις παναγιες σας.
    Απο το να παραπονιεσαι που σου βαλαν καπελο για το pitch Α, κλαιγεσαι που ο dickinson ηθελε να αποδωσει το καλυτερο δυνατο και εσυ ο ελληνας ΜΕΤΑΛΑΣ θιχτηκες για το καπνογονο και για την ασεμνη κινηση του κοντου[/B]

[I]5) η ειρωνεια κ η κοροιδεια στο κοινο που τον λατρεψε στην ελλαδα με το γνωστο [B]laexander [/B]the great, να μας δουλευει καθε φορα με το ιδιο τραοπαριο.ΟΧΙ δεν ανηκω σε αυτους που εχουν αποθηεμνο να το ακουσουν κλπ πατρωτικα τετοια.ναι ειανι ωραιο κομματι,ως εκει ομως.θελετε>παιξτε το.δεν θελετε?οκ.μην κοροιδευτε ομως καθε φορα κ λετε την επομενη,την επομενη κ την επομενη. οκ δε φταιει ΜΟΝΟ αυτος σε αυτο,αυτος εκτιθεται ομως γιατι εκφραζεται μεσω τησ μπαντας (που δεν ξερουμε εν τελει ποιοσ φταιει κ δεν το παιζουν) κ επισης ο χλευασμος κ το ειρωνικο γελακι οταν το τραγουδαμε ολοι παρεα α καπελα, ειναι πολυ σπαστικο.[/I]
[B]1ον αμα σταματησετε να το ζητατε παιζει να σταματησει να το λεει.
2ον αμα μαθετε και τα λογια του refrain παιζει και να το προχωρησει λιγο παραπανω[/B]

1. οκ, ξερουμε εισαι γαματος τραγουδιστης.τι μας το παιζεις πριμαντονα κ οτι γ@μ@ω κ δερνω με αυτες τις συμπεριφορες σου?κουραστηκες με τη μουσικη κ το μεταλ?ασχολησου μονο με το πιλωτηριο κ ο καθενας τη πλευρα του να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι.μη χαλας την εικονα που εχεις περασει στο κοσμο που σε εχει αγαπησει [SIZE=“5”]γτ ετσι πεθαινουν τα ειδωλα κ ο [B]οπαδος δεν ξεχνα. [/B][/SIZE] τι σημαινει… ;;;

[B]μακαρι να σε πιασει ο dickinson και να σου μαθει να κλανεις την αλφαβητο.
Α προυτς Β πριτς Γ πριτς Δ πρατς Ε πριτς Ζ πρατς Η προυτς Θ πρατς Ι πρατς Κ προυτς Λ πριτς Μ προυτς Ν πρατς Ξ πρατς Ο προυτς Π πρατς Ρ προυτς Σ πρατς Τ προυτς Υ πριτς Φ πρατς Χ πριτς Ψ προυτς Ω.[/B]

Δεν έχω διαθέσιμο χώρο…κρίμα που σπατάλησα το χρόνο μου να απαντάω σε ένα ανώριμο που ακόμα δεν ξεχωρίζει τη διαφορα μεταξυ κουβεντας, αποψης και επιθεσης. Οταν μεγαλωσεις,ωριμάσεις και μπορεσεις να συνεννοηθεις με τους γύρω σου,τα ξαναλέμε.ναι;

Venusar i call you!

It’s super effective!

tommy thayer εξω, ace frehley μεσα…:stuck_out_tongue:

σε machine head και metallca
δεν θα αλλαζα τπτ εκτος οτι μεσα στο πουλμαν της περιοδειας τους
θα εβαζα κι εμενα μεσα
yeahhhhhhhhh:metal:

Πισω στους RAGE ο Mike Τerrana…

Πρεπει να τον κλωνοποιησουμε τον παικταρα και να τον μοιρασουμε σε καθε μπαντα που θελει να παιξει ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛ. :smiley: :thumbup:

Cozy Powell και Ronnie James Dio πίσω στους Rainbow …

oh, wait …

όλους τους dream theater με αυτους [B][U]εδώ[/U][/B]