Πεκίνο 2008

Δεν μπορώ τις μαλακίες του στυλ κακώς πήρε ντόπα η χαλκιά κακώς η θάνου κλπ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΑ. Δεν φταίνε οι αθλητές αλλά το όλο σύστημα. Και η Wada όλο τα στραβά μάτια κάνει στους αμερικάνους πχ. Μπάσκετ το 2004 είχε κατεβάσει λέγοντας “θα κατεβούμε μόνο αν δεν μας τεστάρετε για ντοπινγκ” και φυσικά, αφού μπάσκετ χωρίς ΗΠΑ καταντάει βαρετό τους αφήσανε. Και εμείς, πάμε με τους παίχτες μας να τα χουν παίξει και οι αμερικάνοι να πηδάνε σαν πιθίκια και να καρφώνουν από πάνω μας. Και ένας απ’το προπονητικό τιμ ή τι σκατά ήταν να λέει “κουραστήκανε οι έλληνες στο τέλος”.

Επίσης με το περιστατικό στα Χανιά, που ήταν κάτι αμερικάνοι δεν θυμάμαι ποιού αθλήματος, πήγαν οι τυπάδες της Wada, και αυτοί ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ότι υπάρχουν διαρρήκτες, τους συλλάβανε και πέρασαν όλα στο ντούκου. Γιατί? Γιατί ο Χατζηνικολάου και λοιποί θέλουν να το παίξουν καλά παιδιά και να παίζουν για 2 μηνες το ρεπορταζ με τον Κεντέρη και την Θάνου. Λες και ο μαλάκας ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι τα μετάλλια τα παίρνανε τρώγοντας μέλι.

Μην επιτιθόμαστε σαν ζώα λοιπόν κατά των αθλητών, αυτοί μετάλλια θέλουν, μετάλλια θα πάρουν και καλά κάνουν. Τα μουνάκια που κρύβονται πίσω απ’ το όλο σύστημα να κατακρίνουμε.

Δεν ανέφερα πολλά που είπε ο damnation.

ok…το συστημα φταιει…αλλα εμεις παρακολουθωντας τους αγωνες το ενισχυουμε…
δε σας κανει εντυπωση που ξαφνικα φετος σε αθληματα τρεξιματος ξαφνικα οι τζαμαικανοι σαρωσαν???μαλλον θα πληρωσαν για κανενα καινουριο φαρμακο(κατι παρομοιο ειχαμε κι εμεις σε παρομοια αθληματα πριν μερικα χρονια)…επισης ειδα αρση βαρων γυναικων προχτες…πραγματια ολες τους μπορουσες να τις χαρακτηρισεις αρρωστες…κατι μυοδει τερατα 150+ να σηκωνουν για την πλακα τους 150+ κιλα(η αλλη σηκωσε 186 νομιζω)…τι αγωνες???αγωνες για το ποια φαρμακοβιομηχανια θα βγαλει το καλυτερο φαρμακο ειναι αυτες…(κατι τετοια,αλλα και πολλα αλλα βλεπω και πραγματικα η ενασχοληση μου με τα δρομενα του ‘αθλητισμου’ ειναι ελαχιστη)…

εγω θα πω οτι φταιει το συστημα γιατι και φαρμακα να μην υπηρχαν και παλι ο τροπος με τον οποιο προπονουνται οι αθλητες ειναι το λιγοτερο μη φυσιολογικο.τους παιρνουν απο 5-6 χρονων και τους ξεκινουν με εντατικο προγραμμα το οποιο συνεχιζεται μεχρι το τελος της καριερας τους το οποιο ειναι γυρω στα 30(νομιζω).

πως αλλιως ειναι δυνατον να παιζουν οι αμερικανοι στο 110% 3 φορες τη βδομαδα σε επισημους αγωνες(στο ΝΒΑ) χωρις ολα αυτα.και βεβαια η ντοπα βοηθα και σε συνδιασμο με τα παραπανω μας δινει αυτα που βλεπουμε καθημερινα αυτες τις μερες.

καλως η κακως η πλειονοτητα αυτων που πανε για πρωταθλητισμο ειναι μεσα στη ντοπα

Ναι, μόνο που πέρα από το ‘‘ζουμί’’, post- αρες κι άλλα πράγματα τα οποια quote- αρα παραπάνω. Αν κάποιοι πιστεύετε ότι ξαφνικά η ΔΟΕ κυνηγάει τους Έλληνες αθλητές τότε αμελείτε να δείτε τι κάνουν σε άλλες χώρες ή αμελείτε το γεγονός ότι μάλλον η Ελλάδα τους έχει δώσει ΚΑΘΕ δικαίωμα να της αλλάξουν τα φώτα στον έλεγχο.

Και εσύ το

Χμ, ναι, ρε, μάλλον δίκιο έχεις.

Μαλιστα 3 μεταλλιακια σημερα…Αντε να δουμε…

:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

Δε μπορούσα να μη σχολιάσω :lol:

Ποιοι τα πηραν?
Εγω για την Μπεκατώρου και τις υπολοιπες ειχα δει… :-k

μπράβο μωρή εθνικάρα :smiley:

Μπορεί να μου πει κάποιος τι σκάτα δίνουν σε αυτούς τους αμερικάνους?

edit: Καλά ο Φεμερλινγκ σκάει μισό κεφάλι στον καθέναν και φοβάται να σηκωθεί μόνος του εξ επαφής?

Γεια σου ρε Τσατουμα αθλητη των μεγαλων αγωνων!Δεν ειδα την προσπαθεια του αλλα παλι εκανε
ακυρες προσπαθειες.Κριμα τα καλα αλματα στα προκριματικα αγορι μου.
Τις Τζαμαικανες τις ειδατε χτες στα 100μ ? Κηροζινη ΑΑΑ πηρανε οι Τζαμαικανοι φετος.

Μπραβο στην Ελενα!:smiley:
Μια απτις κορυφαιες αθλητριες ever οπως δειχνει!

Και μπουκια και συγχωριο ε?!8)

Για το 1ο που αναφέρεις, αυτή η συμφωνία έγινε το 1992 όταν κατέβηκε η αυθεντική dream team και νομίζω το μέτρο αυτό ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες στο μπάσκετ πια (αν και κυρίως οι αμερικανοί μπασκετμπολίστες παίρνουν διάφορα…).
Για το 2ο που αναφέρεις, όντως είχαν γίνει το 2004 ευτράπελα στην Κρήτη με τους αμερικανούς αθλητές που το εσκάγαν από τις πίσω πόρτες… Αλλά φυσικά μόνο οι Κεντέρης/Θάνου αποκλείστηκαν, χωρίς καν να έχουν ελεγχθεί και πιαστεί ντοπαρισμένοι!!! Είδαμε μετά και την Μάριον Τζόουνς…
Τέλος, άκουσα τις προάλλες στην ΕΡΤ να αναφέρει κάποιος ότι οι αμερικανοί έχουν δικιά τους ομοσπονδία ελέγχου για ντόπινγκ, την USADA, η οποία ελέγχει τους αμερικανούς αθλητές αποκλειστικά, και μάλιστα ορισμένοι εθελοντικά… εξετάζονται περισσότερες φορές (ένας από αυτούς είναι και ο Φελπς), που σημαίνει ότι πάνε για έλεγχο όποτε τους βολεύει. Τα στοιχεία των ελέγχων δεν δίνονται στη WADA (αν και δεν έχω και πολλή εμπιστοσύνη ούτε στη WADA). Η απορία μου είναι η εξής, και αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας απαντήσει: αφού οι αμερικανοί ελέγχονται από τη USADA, πλέον δηλαδή δεν τους ελέγχει η WADA; Ό,τι θέλουν κάνουν δηλαδή;;;
Τέλος, γίνονται συχνά και προβοκάτσιες σε αγώνες… γι’ αυτό πλέον οι αθλητές έρχονται με δικά τους νερά κλπ, και δεν πίνουν ποτέ από αυτά που δίνονται στο γήπεδο ή τους ρίχνουν στις τσάντες “κατά λάθος”…

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!

Μπράβο στην Ελένα! Πράγματι κορυφαία αθλήτρια και με κορυφαίο σώμα 8)

που πηγε ωρε το ελληνικο dna???

http://www.youtube.com/watch?v=LrvNjae4P0k&feature=user

το πατησε ο μαο !!!

:bow:

Εντωμεταξυ ο κηροζινοκινητος Τζαμαικανος εκανε με απλο jogging 20.09 τα 200 μετρα.
Αγορι μου τι σου δωσανε !!!
Πριν κατι μερες υπηρξε θετικο δειγμα σκοποβολου ! #-o

Και τι κέρδισε ο μαλάκας που έφτιαξε αυτό το βίντεο? Εμείς ρεζιλεύουμε την χώρα μας και όχι το ντοπινγκ ξυπνήστε.
Ξαφνικά όλοι βρίζουμε τον Κεντέρη, την Χαλκιά και λοιπούς ενώ πριν λίγα χρόνια πανηγυρίζαμε με τα μετάλλια που μας φέρνανε.