Πεκίνο 2008

Ζήτω !!

ποια Ελενα? η Ισιμπαγιεβα να φανταστω…:-k

ρε παιδια, ειλικρινά, δε βαριεστε με τους Ολυμπιακούς Αγωνες?
Αν αξιζει κάτι απ’ολο το γεγονος, είναι μόνο το μπασκετ:roll:

Όχι αξίζουν κι αλλα :expressionless:

+11111!!!

Εντωμεταξυ εχουν βγει ολα τα λαμογια και βριζουν και κραζουν λες και οταν ο
επομενος εθνικος ηρωας-ας ριξουμε τα τειχη αθλητης παρει μεταλλιο δεν θα βγουν
φωτογραφια μαζι του.
Κυριακου αγορι μου (που λεει ο λογος) κλειστο το ρημαδι…

Πω ρε πουστη μου,εχουν καταντησει αηδια οι διαιτητες του μπασκετ με τις αβαντες που κανουν στα αμερικανακια!Κατα τα αλλα δεν εχω δει πιο κουλη ομαδα απο τους αυστραλους στο θεμα των ριμπαουντ και αν δεν εχαναν τα ευκολα λει-απ τωρα θα ηταν μπροστα στο σκορ… #-o

παρακολουθουσα χθες ειδησεις, στο μεγκα νομιζω, και εδειξαν δηλωσεις του "κυριου¨Κυριακου, ο οποιος αναρωτιωταν, γιατι δεν εφαρμοζονται στην Ελλαδα οι νομοι κατα του ντοπινγκ. Οποτε πεταγεται ένας καλεσμενος απο το πανελ (δεν θυμαμαι ποιος αλλα τον συμπαθησα αμεσως…χα) και λεει οτι ο κυριος Κυριακου θα πρεπει να ξερει καλυτερα απο το καθενα μας γιατι δεν εφαρμοζονται οι νομοι στην Ελλαδα, καθως έχει στην κατοχη του αυθαιρετο εξοχικο στην Πελοποννησο.χαχα:lol:

Πάλι έσκισε ο Bolt με παγκόσμιο ρεκόρ.

Ουαου.Μα πως το κανει ο ατιμος.

νέφτι…:expressionless:

Χοχο!Καλα του ειπε.Ο κυριος Κυριακου δεν προκειται ποτε να δικαστει για τιποτα οποτε μιλαει
εκ του ασφαλους.

Βασικά στους Ολυμπιακούς κάτι που είναι βαρετό είναι οι αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου (άσχετα αν είμαι μπασκετόφιλος και έβλεπα μέχρι σήμερα…). Αυτά που πραγματικά αξίζουν είναι ο στίβος κυρίως, και μετά γυμναστική, κολύμβηση κλπ (ανάλογα και τα γούστα). Αυτός ο Μπολτ π.χ. μας έχει τρελάνει με αυτά που κάνει (και ακόμα δεν είδαμε τίποτα!).

Πολύ μ…κας τελικά αυτός ο Κυριακού! Ποιος νομίζει ότι είναι και βρίζει έτσι αθλητές; Πριν 4 χρόνια θα τους εκθίαζε και τώρα πετάει τόση λάσπη! Ο αλήτης!
Γενικά η ΔΟΕ έχει καταντήσει μεγάλη μαφία. Δυσφημούν την ονομασία Ολυμπιακοί Αγώνες και γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει όνομα γενικά το όλο πανηγύρι. Ξεφτίλα το όλο θέμα. Ρε ουστ βάρβαροι! Στα αρχαία χρόνια ούτε καν θα συμμετείχαν στους αγώνες :stuck_out_tongue:

Ναι ειναι εντυπωσιακο το τι κανει η ντοπα.

:thumbup:

9.69…

Tι εννοείς πως κάνει ο Bolt; :rasta:

:lol::stuck_out_tongue:

Έτσι ακριβώς.

Τόσα χρόνια που μας τα έχει ζαλίσει ο ΑΝΤ1 με τα τσικλητήρεια και τον Πανελλήνιο ο Κυριακού δεν είχε ακούσει τίποτα για ντόπα;

Ο ίδιος τόσα χρόνια σέβεται τους νόμους και βγάινει και γίνεται τιμητής των άλλων; Aν ναι κάτι αυθαίρετες κατασκευές που έχει κάνει πάνω στον αιγιαλό στην βίλα του στο Πόρτο Χέλι σκοπεύει να τις γκρεμίσει για να δώσει πρώτος το καλό παράδειγμα;

Μην ξεχνάμε και το 19.30…Καλά τι στο καλό βεζίνη καιει ο τύπος…:-k

Εγώ γιατί πιστεύω οτι ο μπολτ είναι καθαρός? Μάλλον είμαι πολύ αφελής ε?

Ισως να μην ειναι καθαρος, αλλα η σωματικη του κατασκευη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ικανος για αυτα που κανει. Και δεν μιλαω για τους μυες του. Ο τυπος εννοειται πως ειναι γυμνασμενος, αλλα δεν σου δινει την εντυπωση του “σφιχτη” καθως ειναι 1.96 και εχει ποδια σαν της Σκλεναρικοβα που οσο να ναι του δινει ενα πλεονεκτημα στον διασκελισμο. Ισως ειναι απο εκεινες τις περιπτωσεις που λεμε “θαυμα της φυσης”, που γεννηθηκε για αυτο που κανει… Το μελλον θα δειξει