Πεκίνο 2008

Να πως πως το εννοώ: Απόλυτα καθαρός όπως εγώ και ο γείτονας αποκλύεται να είναι, δλδ κάτι θα έχει πάρει, απλά δεν νομίζω πως έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Λες και σα λαός (και οι αφρικανοί γενικότερα) τα έχουν όλα και το μόνο που τους λείπεί είναι αυτό. Όταν από τη στιγμή που γεννιούνται περπατάνε ξυπόλητοι, και ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να περπατάνε και να τρέχουν, ε νομίζω πως δεν έχει ανάγκη τέτοιες ουσίες. Εξάλλου τα αναβολικά δε σε κάνουν να τρέχεις πιο γρήγορα, αντοχή σου δίνουν μόνο.

Τέσπα, μπορεί να είμαι λάθος όμως.

Αν δεχτούμε ότι παίρνει αυτός, θα πρέπει να δεχτούμε ότι έχουν πάρει και οι υπόλοιποι 7 του τελικού. Η διαφορά του 1ου με τον 2ο όμως δεν εξηγείται με ντόπα αλλά με φυσικά προσόντα μάλλον. Όπως και να έχει, σαν θεάμα είναι ωραίο. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι καθαρός αθλητισμός όλα αυτά (γι’ αυτό και πρέπει να αλλάξουν ονομασία οι αγώνες).

Ναι κι εγω παλιοτερα παρακολουθουσα αρκετα στιβο,ειδικα τους μεγαλους αγωνες,αλλα πλεον εχω ξενερωσει πολυ.Απο τους φετινους Ολυμπιακους μονο μπασκετ εχω παρακολουθησει,τα υπολοιπα δεν με τραβανε να κατσω να τα δω.

[QUOTE=freedomofrock;420018[/B]σιγουρα ειναι ντοπαρισμενος, αυτα τα πραγματα απλα δεν ειναι φυσιολογικα
Όταν από τη στιγμή που γεννιούνται περπατάνε ξυπόλητοι[/QUOTE]

πως φαινεται ο ρατσισμος[-X

αποτι ξερω εκτος το οτι σου δινουν υπερφυσικες δυναμεις(οχι και σουπερμαν δα!) αλλαζουν τελειως τον μεταβολισμο σου και επιπλεον σου δινουν αφυσικη αντοχη και χαρης σε αυτη μπορει να προπονεισαι πολυ περισσοτερο:wink:

[QUOTE=freedomofrock;420018[/B]
Τέσπα, μπορεί να είμαι λάθος όμως.[/QUOTE]
κανεις δεν ειναι σιγουρος

Βασικά ο bolt τζαμαικανός είναι.Επίσης,είναι τυχαίο που οι τζαμαικανοί φέτος στον στίβο τα πηγαίνουν καλά? Για μένα πολύ ύποπτο είναι.

σε ολους φαινεται παραξενο

Δεν έιπε κανείς οτι o bolt δεν είναι φαινόμενο…σιγουρα έχει τα φυσικά χαρακτηριστικά να είναι πρώτος…Αλλά όχι με τέτοιους χρόνους…Και για αυτό που έλεγε ο anger…σου φαίνεται περίεργο να είναι όλοι ντοπέ…Οι 6 κάνανε χρόνο κάτω των 10…οι 6!εμένα μου φαίνεται αδύνατον…Δεν μπορει πια να βγαίνουν αθλητές φαινόμενα κάθε χρόνο.Καποτε έβγαινε 1 σε κάθε 10ετία…Πια πόσο έχει προχωρήσει η τεχνική της προπόνησης…Και δεν είναι θέμα χώρας.Ο bolt πχ είναι τζαμαικανος αλλά προπονείται στην Αμερική.

Πόσο φαινόμενο να είναι πια ρε παιδιά? Ακόμα και να μην παίρνει ντόπα,πως νικάει τους άλλους που παίρνουν?

Ειχε πεσει μικρος στο καζανι με τα αναβολικα.

:lol3:

Είναι υβρίδιο, είναι πείραμα των Αμερικάνων για τη νέα γενεια στρατιώτων, για την απειλή που δέχονται απο το ΙΡΑΝ.

Εγώ ξέρω πως έχω κερδίσει κούρσα με all star αφού δήλωσα συμμετοχή τελευταία στιγμή και πάτησα κάτω αθλητές με spikes 8)

κυριε μου ειστε ψωνιο και offtopic.

Ψώνιο ναι, αλλά όχι οφφ τοπικ. διοτι αμα δεν είχα σταματήσει το στίβο ίσως ήμουνα κι εγώ στο πεκίνο σήμερα:har:

Μπορουσες να συμμετασχεις στην τελετη εναρξης ως τυμπανιστης.

Ελιωσα,χαχαχαχα! :lol:

:lol::lol::lol:

Βασικά ήπιε τον μαγικό ζωμό των γαλατών! :stuck_out_tongue:

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι οι τζαμαϊκανοί τα σάρωσαν όλα φέτος στα 100, 200, 4x100 άντρες και γυναίκες! Και οι αμερικανοί τον ήπιαν :lol:
Θυμάμαι παλιά μια τζαμαϊκανή την Ότει… τι θεά! (offtopic)

Καλλονη! Την ειχα δει απο κοντα στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Στιβου το 1997 και ειχα βγαλει φωτο μαζι της

Έχω κ εγώ ελπίδες…