Κάγκελο βέβαια, μη σου πω και πιο μπροστά:p
όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά.-
Κάγκελο βέβαια, μη σου πω και πιο μπροστά:p
όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά.-
Συμφωνώ με Dav.
Όταν παίζει η αγαπημένη σου μπάντα, κάγκελο λέει άσχημα.
Στους Opeth είχα κωλογουστάρει άσχημα τότε που ήμουν κάγκελο.
Γενικότερα σε μπάντες που παίζουν σε κλειστό και μικρό χώρο , λέει το κάγκελο.
Σε μεγαλύτερους χώρους , δεν νομίζω , γιατί είναι υπερυψωμένη η σκηνή κλπ…
Άσε που θα πιαστεί το κεφάλι μου , βλέποντας Τον Dickinson να είναι από ένα σημείο στο άλλο…
:lol::lol::lol:8)8)
γουσταρω μπροστα για να ειμαι κοντα στους μουσικους που γουσταρω αρκει να μην εχει καραγκιοζιδες που χτυπιουνται!
καγγελο αλλα οχι στις τεραστιες συναυλιες γιατι θα σ βγουν τ’αντερα απ το σπρωξιμο…:? στους deep purple ημουν καγγελο αλλα ηταν ok (ειχα χαιρετηθει κ με το gillan:D)
όπως είπα εξαρτάτε από το συκγρότημα! Anathema εννοείτε πως θα ήμουν μπροστά…
αλλά προτειμώ να κάθομαι πίσω σαν καλό παιδί και να απολαμβάνω το συγκρότημα.
Now playing: Eluveitie - Tegernako
via FoxyTunes
Γενικά προτιμώ να είμαι από τη μέση και μπροστά…
Στους Anathema δεν ήθελες να απολαύσεις το συγκρότημα? :-k
ναι αλλά στους Anathema δεν έγινε χαμός αν δεν κάνω λάθος.Οπότε το έθεσα αλλιώς.Όταν γίνεται χαμός προτειμώ να είμαι πίσω και να απολαμβάνω το band.
Now playing: Elvenking - A Poem For The Firmament
via FoxyTunes
Πάντως σχετικά με τη συναυλία των Anathema είχε να κάνει και με τον κόσμο…Δηλαδή κι εγώ που δεν πάω μπροστά σε συναυλίες γιατί δεν αντέχω, ήμουν αρκετά μπροστά και αυτό γιατί ο κόσμος ήταν πιο χαλαρός, δε με έσπρωχναν και γενικώς ήταν ήσυχα τα πράγματα!
κ στους pain of salvation στο rock em all ημουν καγκελο αλλα επισης ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα…γενικως πιστευω οτι το καγκελο ειναι καλο στους κλειστους χωρους που ειναι πιο μικροι κ δεν επικρατει χαος8)
Καγκελο δεν μπορουν να σε πιασουν…
Ον τοπικ: Στο πιτ!!!
σε όσες συναυλίες έχω πάει η είμαι κάγκελο η 4-5 σειρά το πολύ…άλλη αίσθηση 8)
Ποτέ των ποτών κάγκελο. Το πολύ «δεύτερη σειρά», ώστε σε περίπτωση μεγάλης πίεσης και στριμωξδίου, να υπάρχει κάποιος ανάμεσα σε μένα και το κάγκελο.
Ποτε καγκελο, προτιμω να ανεβαινω για stagediving:p:p
Καλυτερα into the pit (εχει τετοια ακομα η ψωροκωσταινα αραγες?), η αμα δε γουσταρω να κοπανηθω διπλα στο μπαρ:drunk:
Στις περισσοτερες συναυλιες παντως η βγαζω απο τη μεση και μπρος.
Βλεπω παντως να γινονται επικες μαχες για το καγκελο στους ΑκεΝτεκε (count me out8))
Πιστεύω ότι το ελληνικό κοινό δεν ξέρει να κάνει moshpit. Πραγματικά μερικές φορές η βλακεία και η ανωριμότητα γίνονται επικίνδυνες. Δεν λέω, έχω πετύχει και πολύ καλά moshpit, κατά καιρούς, αλλά γενικά η εικόνα είναι απωθητική.
Πως οριζεται ενα “καλο” moshpit?Απο το αν ενοχλει καποιους απο τους γυρω που δεν θελουν να μπουν,απο το αν περναν γαμω αυτοι που ειναι μεσα ή απο το αν χτυπιουνται με ρυθμο και κανουν καλα τη χορογραφια?
Kαγκελάκι για πάντα!
Και ο νοών νοείτω.
πλέον δεν μπαίνω καν στον κόπο.
αλλά δεν μπορώ και το πίσω αραχτός, θέλω να βλέπω και να ακούω καλά.
εξαρτάται και τη συναυλία.
πάντως, οι 2 συνεχόμενες συναυλίες που είχα δει στο κάγκελο τους Dream Theater σε 2 βράδυα είναι τόσο έντονες εμπειρίες που δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο.
Το καλό moshpit είναι το λελογισμένα ασφαλές moshpit. Ο σκοπός δεν είναι ούτε να τραυματίσεις τους συμμετέχοντες, ούτε τους μη συμμετέχοντες, και προπάντων όταν πρόκειται για γυναικόπαιδα. Ο σκοπός είναι να εκφραστείς και να ανέβει η αδρεναλίνη. Όταν το moshpit είναι κακό, σου καταστρέφει το τραγούδι, τη διάθεση και πιθανόν και την οδοντοστοιχία.Δεν έχει νόημα.
μέχρι και το λάιβ των Sabbath στη Μαλακάσα ήμουν του μπροστά γενικώς.
Έκτοτε, “ενηλικιώθηκα” συναυλιακά και αράζω κάπου μέση και πίσω. έτσι κι αλλιώς, κοντά 2 μέτρα είμαι, βλέπω όπου κι αν σταθώ.
Πάντως ο Βέγκα έχει δίκιο. Στο λάιβ των Snapcase το 2004, ήταν ένας τύπος δίμετρος και πάνω από 190 κιλά που χωνώταν βίαια στο πιτ με αποτέλεσμα να σπάσει τα νεύρα όλων. Οδοστρωτήρας σκέτος. Πάλι καλά που δεν ανέβηκε και για κάνα stage-diving γιατί θα’χαμε θύματα…:lol: