Ακριβως αυτο που λεει ο otinane 2-4 σειρα βλεπεις μια χαρα ακους μια χαρα και οποτε γουσταρεις μπαινεις στο πιτ ριχνεις/τρως και το ξυλο σου και υστερα επιστρεφεις στη θεση σου…παντος κατα τη γνωμη μου οποιο και να ναι το δυγκροτημα αξιζει να το βλεπεις απο κοντα…
ε ναι ρε,κοντά λέει πολύ.Αλλιώς καλύτερα από ντιβιντι παρά από πίσω:p.αν και το πίσω έχει τ καλά του όπως είπαν τ παλικάρια πριν
Nαι, ειδικά την πρώτη μέρα με τις ουρές όλοι για κερκίδα ήταν γιατί οι θέσεις της κερκίδας είναι και αριθμημένες και ήθελαν να κλείσουν τις “καλές” λέει…
Έτσι… όταν έφτασα στο εκδοτήριο και είπα του τυπά “3 για κάτω” μου λέει : “άντε γιατί θα φρικάρω με τους μαλάκες εδώ πέρα!”… διότι έφταναν στα εκδοτήρια με την ουρά να φτάνει μέχρι έξω και τότε αποφάσιζαν να δουν πού θέλουν να κάτσουν, σπάζοντας τα νεύρα και των από πίσω και των υπαλλήλων… τι τα θες? Greece φίλε!
:lol::lol:
To Σάββατο που πήγα να βγάλω εισητήρια για Purple ήταν μία μπροστά μου που φωτογράφιζε με το κινητό την αφίσα με τις θέσεις στο ΟΑΚΑ για να τις δέιξει στην παρέα της και να διαλέξουν! #-o
Λες και δεν μπορούν να τις δουν online…
πράγματι αυτό είναι το χειρότερο.Είναι σαν τις ουρές στο σουπερμάρκετ που μόλις ειναι ν πληρώσουν ξεχνάνε ότι ήθελαν ν αγοράσουν κάτι και πάνε πίσω και εμείς περιμένουμε με τα ψώνια στο χέρι:p,πάντως για να είμαστε και στο θέμα Acdc σε κερκίδα απλά ΔΕΝ ΛΕΕΙ
Amateurs gig-goers! Boooooooooooo! σε όλους τους! ΟΞΩ ΡΕ! :lol:
Χωρίς να δώσουν και αυτοί το 80άρι τους πάντως, ACDC στην Ελλάδα δεν έπαιζαν.
Οπότε να’ναι καλά οι άνθρωποι…
Απλά καλό θα είναι να αποφύγετε τις κερκιδες στη συγκεκριμένη συναυλία αν δεν θέλετε να ακούτε τα σχόλια τους πριν, μετά ή -ακόμα χειρότερα- κατά τη διάρκεια… :roll:
Εγώ αν δεν είμαι μπροστά μπροστά (και κέντρο) δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου. Πώς θα έχεις οπτική επαφή με την μπάντα, πώς θα βγάλω φωτογραφίες τις προκοπής; Κάγκελο λοιπόν…πηγαίνω από νωρίς !
Θα συμφωνήσω εν μέρει μ’αυτό που λέει η βαμπιρέλα. Δηλαδή αν κάτι το χω ξαναδεί δεν καίγομαι να αράξω, αλλά πάντα στην αρένα. Κατά προτίμηση στο πιτ. Ας πούμε το 99 που βλεπα 1η φορα Μετάλλικα ήμουν στις πρώτες 10 σειρές. Πρόπερσι ήμουν στην 50στη, αλλά επειδή βαρέθηκα και είπα να τιμήσω τις κομματάρες, μαζί με 2 άσχετους ξεκινήσαμε ένα τρελό πιτ στα κομμάτια του Kill 'Em All.
Όλα είναι θέμα διάθεσης αγαπητοί συμφορουμίτες. Πάντως κάγκελο δεν έχω πάει ποτέ. Αφενός μεν για πρακτικούς λόγους (σκοτωμού), αλλά και γιατί προτιμώ να έχω λίγη παραπάνω ελευθερία. Α, και δε μετράει το κάγκελο σε συναυλίες τύπου Αν ή Τέξας, που είναι μικρός ο χώρος.
Καθιστό θυμάμαι τον εαυτό μου σε ελάχιστες συναυλίες, άντε σε κανά δύο ανοιχτές στο Λυκαβηττό.
καγκελο φυσικα.και βλεπεις τελεια και χτυπιεσαι χωρις να αγχωνεσαι οτι σε λιγο θα βρεθεις 150 μετρα πιο πισω8)
καγκελο!!!
η αλλιως,εξωστη καβαλα στο καγκελο!!!(στη τελευταια ANNIHILATOR στο ροδον πηγα να κερασω και μακροβουτι!)
Πες τα ρε φίλε. Εκεί που έχεις πάει να απολάυσεις τη συναυλία και την μουσική σκάει το γομάρι πάνω σου και φεύγεις με σπασμένα πόδια και χέρια. Άσε που κανένας από αυτούς δεν ακούει την μουσική. Και πως να ακούσεις όταν η μόνη σου έγνοια είναι να σπάσεις στο ξύλο τους γύρω.
πραγματικα…ειναι αναλογα…στους slayer(all time favourite band)ελεγα οτι θα παω πισω-πισω να απολαααααυσω…αλλα…καλα…με το που βγηκανε ουτε καταλαβα για ποτε εφτασα καγκελο…εσπρωχνα οτιδηποτε εμπαινε στη μεση…αντεξα μια νοτα πριν κανει κλικ η βιδα!!!μπραβο μου…εχω αυτοσυγκρατηση!!!8)
Αναλογα με τα κεφια μου… βεβαια στους θεους lost, τοσο στο ελληνικο οσο και στο gagarin τιμησαμε το καγκελο