Συζήτηση περί ακουστικών και άλλων δαιμονίων

δηλαδή το budget είναι στα 10€;

για αρκετά φθηνά ψείρες-bluetooth θα πρότεινα τα QCY T13 ANC (κανά 20άρικο). κανα δυο φίλοι που τα έχουν πολύ ικανοποιημένοι.

2 Likes

Μεχρι κανα 50άρι να δώσω. Παραπάνω σιγουρα θα βρω αλλα κέω να μην ξεφύγω.

Ασύρματες ψείρες ή ενσύρματες;

Δεν εχω θεμα. Οτι κάτσει. Απλα μουσικη θέλω να ακούω.

Σε ασυρματα θα πρότεινα ίσως αυτα
https://www.skroutz.gr/s/49259569/Xiaomi-Redmi-Buds-5-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-THiki-Fortisis-Sky-Blue.html?product_id=192297867&sponsored=listing
Καλο ήχο, καλο noise cancelling, μπορεις να παιζεις μπαλιτσα κ με το κινητο

Ειχα αυτα παλιότερα, φθηνοτερα αλλά επίσης τίμια
https://www.skroutz.gr/s/31019956/Xiaomi-Redmi-Buds-3-Pro-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-Antochi-ston-Idrota-kai-THiki-Fortisis-Graphite-Black.html?product_id=212997468&sponsored=shelf

Για ενσυρματα θα πρότεινα κατι τετοιο (αν σε βολευει ο σχεδιασμος)
https://www.skroutz.gr/s/29242936/KZ-Akoustika-PSeires-In-Ear-KZ-ZSN-Prox-Mayra.html

1 Like

Τελικα δε μας ειπες εντυπωσεις :sweat_smile:

2 Likes

Έχεις απόλυτο δίκιο!
Ζήτω συγγνώμη για την καθυστέρηση!
Τα Anker soundcore λοιπόν, στοίχισαν 82€ και θεωρώ ότι είναι VFM
Ο ήχος είναι πολύ καλός, σε συνδυασμό βέβαια με το app της Soundcore. Δεν ξέρω τι παίζει αν τα χρησιμοποιήσεις με συσκευή που δεν έχει το app. Εκεί η διαφορά θα είναι σημαντική.
Μπορώ να πω ότι έχουν αρκετό “βάθος” νομίζω ότι σε κάποια τραγούδια ακούω πράγματα που δεν έχω ακούσει ξανά :smiley:
(περάσματα οργάνων, backing vocals, διαφορά εφέ).
Έχουν απίστευτο Noise cancelling, το οποίο μπορείς να απενεργοποιήσεις. Έχουν ακόμα το “normal” mode και το “transparent” για να είσαι σε θέση να ακούς κάποιον να σου μιλά, ακόμα και με τα ακουστικά στα αυτιά.
Συνοδεύονται από θήκη και από καλώδιο USB και “καρφί”.
Επίσης είναι πολύ πιο άνετα στα αυτιά από τα Motorola που είχα πριν.
Δεν ξέρω όμως αν θα ζήσουν κι αυτά τρία χρόνια, γιατί η κατασκευή τους δε μου φαίνεται και τόσο γερή…

2 Likes

Δεν το χα προσεξει να σου πω γνωμη. Τα χω και εγω ενα χρονο και 2 μηνες. Δεν υπαρχει περιπτωση σαν κατασκευη να σου βγαλουν τα τρια χρονια. Εμενα ηδη εχουν σπασει στα πλαινα. Δεν εχω ομως προβλημα. Στεκονται το ιδιο. Απλα θα σε χαλασει λιγο ψυχολογικα. Στον ηχο ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αμφιβαλλω οτι θα μπορουσα να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Το noice cancellation τους ειναι εξαιρετικο. Ο λογος που τα ειχα προτιμησει ηταν αυτο εδω το αρθρο και η προσωπικη γνωμη ενος μαγαζατορα/γκατζετακια που τα χρησιμοποιουσε.

ΥΓ. Με το app του κατεβασα αρκετα τα μπασα, αν και ειμαι μπασακιας, και πετυχα πολυ καλη ισορροπια. Επισης, μπορεις να επιλεγεις αναμεσα στα cancellation modes και με πληκτρο στα ακουστικα και οχι μονο απο το app οπως λεει μεσα στο αρθρο.

2 Likes

Ναι, φυσικά έχεις αυτή τη δυνατότητα με τα πλήκτρα. Κι εγώ προτιμώ πολύ περισσότερο τα μπάσα από τα πρίμα! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Εχει ξανείς άποψη για τα ακουστιξά major iv και v και της marshall;
Σκεφτομαι να τα παρω για προσωπικη χρήση, καταβάση σύνδεση με pc και μουσική κυρίως spotify.
Για πέιτε γνώμες.
Βασικά κριτηρια ειναι το πόσο κουράζουν μετα απο λίγο στο κεφάλι και το πιο σημαντικό ποιότητα μουσικής.

Σορι, δεν εχω ιδεα για τα ακουστικα, αλλα…

…διαβασα “κατάβαση” και σκεφτομουν ανθρωπο σε ποδηλατο, με πισι στην πλατη και να ακουει spotify. Νομιζα οτι καιγοταν ο εγκεφαλος μου.

3 Likes

γενικά για κάποιο λόγο, χωρίς όμως να τα έχω ακούσει, δεν έχω σε υπόληψη τα Marshall ακουστικά. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ακριβά από ότι θα έπρεπε μόνο λόγω brand.

Προσωπικά με αυτό το budget θα πήγαινα σε μια λύση όπως τα Soundcore που πήρε παραπάνω ο ARIΑΝ. Από τις ψείρες της Soundcore που χρησιμοποιώ, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στη μουσική (στις κλήσεις μου τα χαλάνε κάπως).

1 Like

Εγκρινω και εγω Soundcore. Ελπιζω να μην απογοητευτηκε ο @ARIAN

1 Like

Τα συγκεκριμενα που λέτε χρειάζονται το app έτσι; Αν τα σετάρω μια φορά απο το app στο κιν μου, κανει save την ρυθμιση στο ακουστικό οπότε λογικά θα μπορω να ακούσω με αυτη την ρύθμιση απο όπου θέλω ;

Nαι ετσι εχω καταλαβει. Γενικα το απ δεν μου χρειαστει παρα μονο μια δυο φορες για να ανεβοκατεβασω μπασα

Δεν μπορω να συνεισφερω στην κουβεντα διοτι τα “σουπερ” ακουστικα μου ειναι μαλλον “ψιλομετρια” για οσους ξερουν απο αυτα. Αλλα ηθελα να σας θυμισω οτι λογω BF υπαρχει αρκετος “χωρος” να τσεκαρετε ποια σας κανουν και να περιμενετε δυο βδομαδες μηπως βγει καμια ευκαιρια.

Ειχε κανει ενα λαθος πριν ενα-δυο μηνες η soundcore και με 62 ευρω επαιρνες 2 σουπερ over the ear και ενα in ear προϊόν, σε bundle. Αλλα δεν τολμησα διοτι δεν ειχα λογο να αγορασω τοσα πολλα. Το μετανιωσα μετα, 60 ευρω εκανε μονο του μονο το ενα απο τα τρια προϊοντα (κανονικη τιμη). Δεν σκεφτηκα ποτε να παραγγειλω και να ρωτησω εδω αν ενδιαφερεται κανεις :confused:

1 Like

πες το βρε άνθρωπε να γίνουμε! χαχαχαχα

Ρε συ, εχεις δικιο. Αληθεια δεν μου περασε απο το μυαλο. Ηταν και μια εποχη που δεν ειχα χρηματα, οποτε μου φανηκε “σπαταλη” το 62 ευρω για τρια ακουστικα. Το φοβερο ειναι οτι λιγο μετα χαλασαν τα over ear ακουστικα μου. Τώρα περιμενω το BF, κατι θα εμφανιστει παλι, αλλα η προσφορα της χρονιας δεν θα επαναληφθει ποτε.

μπορεί και της δεκαετίας! :stuck_out_tongue:

βλέπω τώρα πάντως έχουν σε πολύ καλή τιμή τα Liberty 4 NC (αυτά που έχω-earbuds)

Αν τα 55 ευρω του 4NC σου φαινονται καλη τιμη, κλαψε μαζι μου (15αυγουστος ηταν)

2 Likes