Ναι, σαφως. Λαθος ειχαν κανει. Ουσιαστικα εσυ πηρες την ιδια προσφορα, που εληξε 13 Σεπτεμβριου, μετα τη διορθωση που εκανε η εταιρια και εβαζε εξτρα δωρεαν τα Q20. Οπως ειπα, μου φανηκε οτι δεν ειχα 60 ευρω διαθεσιμα εκεινη την εποχη για να αγορασω αχρειαστα ακουστικα, αλλα επρεπε να τα παρω γιατι θα τα χρειαζονταν αλλοι.
Τα έχει η γυναίκα μου αυτά, για κάποιο λόγο ο ήχος τους δε μου αρέσει καθόλου, έχει πολύ μπάσο που τον κάνει εντυπωσιακό αλλά έχει και κακή ευκρίνεια και κάπως “ρηχό” ήχο.
Τώρα πήραμε ήδη, και τα δύο που μας είχες προτείνει. Το ένα το bt είναι πολύ τίμιο, όχι μόνο για τα 15€ που έδωσα, και για τα διπλάσια θα ήμουν ευχαριστημένος. Τα άλλα από τον Αλί Μπαμπά τα περιμένω!
Έχουμε όλοι τα θεματακια μας εδώ μέσα, κι εγώ τα πήρα για μόνιμη καβατζα στο φροντιστήριο και τα άλλα που περιμένω για μόνιμη καβατζα στο αμάξι. Όλα αυτά μην τυχόν και τύχει καμια μέρα και μείνω για λίγο χωρίς μουσική…
Εγω εχω αλλο θεμα. Μαλλον εχω τεσσερα σετ in ear, το φτηνοτερο 30 ευρω αγορας στην εποχη του, αλλα χρησιμοποιω τα ιδια (LG) σε γιορτες και σκολες. Τις αλλες μερες κατα 90% χρησιμοποιω κατι redmi της πλακας, μονιμα στην τσαντα της δουλειας, που μου σπανε τα νευρα με τη συνδεσιμοτητα. Ομως τα εχω για commuting, για να μην χαλασουν τα “καλα”
Ναι ρε, τα καλά δε βγαίνουν από το σπίτι. Εγώ έχω τρία over ear, το ένα για το pc, το δεύτερο για μουσική και το τρίτο για εκτός σπιτιού και 2 in ear για καβατζες. Θα μπορούσα και χειρότερα…