Συζήτηση περί ακουστικών και άλλων δαιμονίων

Καλα αυτή ηταν ακραία προσφορά, σε τέτοιες φάσεις αν έχεις να δώσεις τα λεφτα τα παιρνεις κ τα πουλας μετα η εχεις backup.

Εγω πηρα πριν κανενα μηνα αντιστοιχη προσφορα, τα Liberty 4 NC και τα Q35 γυρω στα 60 ευρω και τα δυο, πουλησα και τα 2 σε φιλους μου

2 Likes

Ναι, σαφως. Λαθος ειχαν κανει. Ουσιαστικα εσυ πηρες την ιδια προσφορα, που εληξε 13 Σεπτεμβριου, μετα τη διορθωση που εκανε η εταιρια και εβαζε εξτρα δωρεαν τα Q20. Οπως ειπα, μου φανηκε οτι δεν ειχα 60 ευρω διαθεσιμα εκεινη την εποχη για να αγορασω αχρειαστα ακουστικα, αλλα επρεπε να τα παρω γιατι θα τα χρειαζονταν αλλοι.

1 Like

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…

εγώ είχα δώσει 90€ εντωμεταξύ…

πραγματικά αν με ρωτούσες θα στα δάνειζα εγώ τα χρήματα να πάρουμε από 1 bundle ο καθένας…

3 Likes

Ειδα τώρα εχει πέσει τιμή και σε αυτα
https://www.skroutz.gr/s/48606866/Creative-Zen-Hybrid-2-Asyrmata-Ensyrmata-Over-Ear-Akoustika-me-67-ores-Leitourgias-kai-Quick-Charge-Cream-51EF1140AA000.html

Συνήθως ηταν γυρω στα 50-60 ευρω, πολύ τιμια για 35

2 Likes

Έχω πάρει αυτά
https://www.skroutz.gr/s/40826860/JBL-Tune-520BT-Asyrmata-Bluetooth-On-Ear-Akoustika-me-57-ores-Leitourgias-Mayra-JBLT520BTBLKEU.html

και είμαι πολύ ευχαριστημένος, κυρίως από τη μπαταρία και το μπάσο τους.

Τα έχει η γυναίκα μου αυτά, για κάποιο λόγο ο ήχος τους δε μου αρέσει καθόλου, έχει πολύ μπάσο που τον κάνει εντυπωσιακό αλλά έχει και κακή ευκρίνεια και κάπως “ρηχό” ήχο.

1 Like

Equalizer is your friend, όντως ειναι μπασάτα αρκετά πάντως

1 Like

Να πω εδώ, ότι αν ψάχνετε για in-ear earbuds, τσεκάρετε αυτό

Τα είχα πάρει 90 εγώ και είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει (και έχω δοκιμάσει πολλά)

Τώρα πήραμε ήδη, και τα δύο που μας είχες προτείνει. Το ένα το bt είναι πολύ τίμιο, όχι μόνο για τα 15€ που έδωσα, και για τα διπλάσια θα ήμουν ευχαριστημένος. Τα άλλα από τον Αλί Μπαμπά τα περιμένω!

2 Likes

Θα σε παιρνω τηλ καθε φορα που παραγγελνω αλλα ακουστικα να με επαναφέρεις στην τάξη

1 Like

Όταν λες κάθε φορά? Δηλαδή πόσες φορές παραγγέλνεις ακουστικά?

1 Like

ποια είναι πολύ τίμια και με 15€;;;

Αυτά εδώ @mixalis_purple

https://www.skroutz.gr/s/40086978/QCY-T13-ANC-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Akoustika-me-Antochi-ston-Idrota-kai-THiki-Fortisis-Mayra.html

3 Likes

α ναι. υπερτίμια. τα έχουν πάρει κάποιοι φίλοι και όλο λέω να τα πάρω κι εγώ για να αντικαταστήσω την καβάτζα που έχω αλλά τα τσιγκουνεύομαι :stuck_out_tongue:

image

5 Likes

Έχουμε όλοι τα θεματακια μας εδώ μέσα, κι εγώ τα πήρα για μόνιμη καβατζα στο φροντιστήριο και τα άλλα που περιμένω για μόνιμη καβατζα στο αμάξι. Όλα αυτά μην τυχόν και τύχει καμια μέρα και μείνω για λίγο χωρίς μουσική…

2 Likes

Εγω εχω αλλο θεμα. Μαλλον εχω τεσσερα σετ in ear, το φτηνοτερο 30 ευρω αγορας στην εποχη του, αλλα χρησιμοποιω τα ιδια (LG) σε γιορτες και σκολες. Τις αλλες μερες κατα 90% χρησιμοποιω κατι redmi της πλακας, μονιμα στην τσαντα της δουλειας, που μου σπανε τα νευρα με τη συνδεσιμοτητα. Ομως τα εχω για commuting, για να μην χαλασουν τα “καλα” :rofl:

4 Likes

Ναι ρε, τα καλά δε βγαίνουν από το σπίτι. Εγώ έχω τρία over ear, το ένα για το pc, το δεύτερο για μουσική και το τρίτο για εκτός σπιτιού και 2 in ear για καβατζες. Θα μπορούσα και χειρότερα…

4 Likes

Νομιζω οτι θα αργησω παρα, παρα πολυ να παρω ασυρματα ακουστικα.

Γιατί έτσι ρε συ? Αν τα χρησιμοποιείς για βινύλια λογικό, αλλά από το κινητό τί σε ενοχλούν τα bt?