Συζήτηση περί ακουστικών και άλλων δαιμονίων

Γαμάνε τα ασύρματα…δε μπορώ άλλα καλώδια! Ειδικά όταν κινείσαι, τρέχεις, περπατάς είναι φοβερή λύση. Άσε που τα συνδέεις στην τηλεόραση και δεν ενοχλείς…

Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

2 Likes

Εγω αλλες μπαταριες!

4 Likes

τα airpods γενικά έχουν καλό ήχο?

Εγώ πήρα Sony wh-ch720n γύρω στα 60-70 ευρώ εδώ σε προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ψαχνομουν για τα 1000xm5 αλλά ξέφευγε η τιμουλα

ας ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου μιας και με έχει πιάσει καταναλωτική μανία… σκέφτομαι να αγοράσω over ear για να το βάζω στον ενισχυτής της κιθάρας (μπας και μάθω κάποτε καμιά συγχορδία…) αλλά και να ακούσω και καναν δίσκο άμα λάχει.

βλέπω τα Audio Technica ATH-M20x και ATH-M30x και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να πάω στα ακριβά για τη χρήση που τα θέλω.

Επίσης ισχύει όντως αυτό που βλέπω στο σκρουτζ ότι έχουν και ΒΤ; δεν το βρίσκω αλλού

Το 20 χαλαρά,δεν αξίζει τα παραπάνω το 30,αν και ειναι λίγο τσιμπημενα γενικά από ότι βλέπω τελευταία.bt μόνο το 30αρι έχει, έχουν κάνει λάθος στο Σκρουτζ,νομίζω.

2 Likes

Έχε κατά νου πως υπάρχει πιθανότητα να κουραστεί / πιαστεί το αφτί.
Εμένα τουλάχιστον έπειτα από κανά μισάωρο συνεχόμενης ακρόασης αυτό συμβαίνει κι αντέχω μάξιμουμ καμιά ώρα.

1 Like

Το διαβάζω αυτό σε διάφορες κριτικές. Αυτό ισχύει σε όλα τα over ear; Τουλάχιστον σε αυτό το budget πάνω κάτω.
Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ νομίζω.

1 Like

Νομίζω πως όχι. Για παράδειγμα έχω και κάτι ασύρματα Edifier και δεν το παθαίνω μ’ αυτά.

2 Likes

Εξαρτάται, τα Beyerdynamic DT 770/880/990 είναι ελαφριά και ξεκούραστα, αλλά είναι πιο ακριβά, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν. Τα Audio Technica είναι πιο βαριά, αλλά φαίνονται πιο στιβαρά, και ως προς τον ήχο είναι το ίδιο ποιοτικά και τα ATH-M20x / ATH-M30x, αν θυμάμαι καλά, είναι πολύ πιο οικονομικά.

Γενικά, ανάλογα με το μπάτζετ που θέλεις να διαθέσεις, αυτά είναι μια ασφαλής επιλογή.

2 Likes

δεν νομίζω ότι έχει νόημα να δώσω τόσα χρήματα, για τη χρήση που τα θέλω. ωστόσο κολάστηκα να πω την αλήθεια :stuck_out_tongue:

1 Like

Τα έχω! Τα DT 770 Pro είναι κλειστού τύπου, γι’ αυτό δεν έχουν κάνα τρομερό soundstage - αρκετά περιορισμένο, τα ακούς όλα μέσα στο κεφάλι σου -, αλλά έχουν καθαρό και αναλυτικό ήχο (στα χρήματα αυτά), ζεστά mids και καλό μπασάκι. Δεν απογοητεύουν, αλλά δεν είναι και κάτι ανεπανάληπτο - είχα high-end ακουστικά πριν απ’ αυτά, αλλά με πρόδωσαν :stuck_out_tongue:

1 Like

με έχεις προβληματίσει είναι η αλήθεια. κατά 80-90% η χρήση θα είναι για την κιθάρα που είμαι και εντελώς αρχάριος και ένα 10-20% στον ενισχυτή του στερεοφωνικού για μουσική από το πικάπ.

με ζορίζει το μήκος του καλωδίου που είναι περιοριστικό και στις 2 περιπτώσεις.

λες να κάνω την υπέρβαση;; :stuck_out_tongue:

1 Like

Χαχαχαχα…

Πάντως, ένα καλό ζευγάρι ακουστικά είναι επένδυση, οπότε θα σου έλεγα ναι.

1 Like

Ειναι κανεις εδω;
https://www.amazon.de/dp/B07Q7S7247
https://www.amazon.de/-/en/Sennheiser-HD-450BT-Cancelling-Headphones-Black/dp/B083T4XJDY

Ενσυρματα/ασυρματα αντιστοιχα.

2 Likes

Τα δεύτερα τα έχω πολλά χρόνια, αξιοπρεπεστατα και κάτι παραπάνω

Καλημερες. Τα εριξα εδω επειδη η τιμη ειναι 30-40% κατω. Δεν τα γνωριζω σαν ακουστικα, χρειαζεται να διαβασετε ριβιους, αλλα να που εσυ π.χ. ειχες ενα απο αυτα.

Γενικως, οποιος θελει να κανει αγορες αυτο το διαστημα, το Αμαζον ειναι το μερος. Ηδη εσκασα ενα 100αρικο σε ψιλολογια, ενα 260αρι σε υπεραυτοματη καφετιερα και ψαχνω κινητο, κατι για τα μαλλια που ζητησε η συζυγος και δωρα για τα Χριστουγεννα. Στο τελος του μηνα, λεφτα ΔΕΝ θα υπαρχουν.

2 Likes

Για ΒΤ σύνδεση και κινητο, spotify κτλ τα βρίσκω ακριβώς ότι χρειάζομαι. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά αλλά από τα Bose πχ της ίδιας κατηγορίας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα κατά τη γνώμη μου και είναι και πιο φθηνά (με την έκπτωση πολύ πιο φθηνά).

Τα μειονεκτήματά τους είναι: πρώτον ότι είναι μετρίως άνετα, δηλαδή σε πολύωρη χρήση παίζει να κουράσουν λίγο, αλλά μιλάμε για 2+ ώρες χωρίς διάλειμμα (στο δικό μου κεφάλι πάντα). Δεύτερον ότι για σύνδεση σε ενισχυτή για βινύλιο θα ήθελα κάτι καλύτερο. Επίσης το καλώδιό τους είναι μικρό για κάτι τέτοιο (μια χαρά όμως για κινητό).

Α και στα 6 χρόνια που τα έχω, άλλαξα μία φορά μαξιλαράκια γιατί τα μαμίσια κόπηκαν κάποια στιγμή

1 Like

Έκανα παραγγελία τελικά τα soundcore anker q45 μέσω klarna. Λογικά σε αυτα τα χρήματα 100κάτι ειναι τίμια επιλογή σύμφωνα με τις συγκρίσεις.
Τα marshall που ήθελα τελικά κερδίζουν μόνο σε εμφάνιση.
Μεθαύριο θα τεσταριστούν.

1 Like