Eδώ συζήτηση σχετικά με τον ενισχυτή που έχεις και πώς θα τον συνδέσεις με dedicated ενισχυτή ακουστικών. Απ’όσο διάβασα βέβαια, δεν είναι απαραίτητο.
Απλά χρειάζονται την τριπλάσια ποσότητα σε volume για να παίξουν σε επαρκή ένταση. Ευχαριστώ για την βοήθεια. ![]()
Δεν έχω εντρυφήσει αρκετά πάνω στο θέμα για να τα κρίνω (εγώ κάτι sennheiser πήρα μια φορά και τέλος) αλλά γνωρίζω πως θεωρείτε από τις πιο δυνατές μάρκες οπότε μπορεί κάποιον εδώ μέσα να ενδιαφέρει…
γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βελτιώσω τον ηχο μεσω bluetooth της μητρικής?
ακούω πχ μουσικη με airpods απο κιν και αν ο ήχος ας πούμε ειναι 9/10, στο pc είναι 7/10, αν υποθέσουμε οτι το 10αρι ειναι ενσυρματα ακουστικά που έχω.
υπ’αρχει περιπτωση να βαλω ανταπτορα bluetooth και να ανεβασω ποιοτητα ή τζαμπα λεφτα θα πετάξω?
Η προσωπική μου πείρα από αντάπτορα bluetooth στον υπολογιστή για σύνδεση …με οτιδήποτε βασικά, είναι πολύ κακή, αλλά μπορεί εγώ να μην έκανα κάτι σωστά, οπότε αφήνω να πει και κάνας άλλος.
Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος windows, αλλά θέλει προσοχή μήπως το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό (τα windows κάνουν 2 πρωτόκολλα σύνδεσης).
Υπάρχει η εξής περίπτωση, επειδη στα κινητα η ενταση hardware - software να ειναι 1-1, στο PC να μην γίνεται.
Δοκίμασε να βάλεις τέρμα τον ηχο στον υπολογιστή, και μετά με το gesture που δυναμώνεις τα airpods, δοκίμασε να δεις αν ανεβαίνει κι άλλο η ένταση.