Tις προαλλες που ειδα στο public ολα τα καινουρια remastered των beatles κανουν 18 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.Και η παλια εκδοση του magical mystery tour ειχε 2 ευρω ακριβοτερα απ την καινουρια
τι λέτε ρε, εγώ με τα περισσότερα slipcases κάνω κοπτοραπτική υψηλού επιπέδου. ντάξει, όχι και να τα πετάξω, φτιάχνω ωραία εξωφυλλάκια 8). τώρα τελευταία κρατάω κάποια, αλλά λογικά όταν μαζευτούν πολλά θα πέσει ξεκαθάρισμα.
:lol::lol: όχι ρε συ…δεν υπάρχουν αυτά που γράφεις :lol3::lol3: Βασικά εγώ εκνευρίζομαι αν έχουν κολλημένα χαρτάκια πάνω και κάνεις μετά εκατό χρόνια να τα βγάλεις. Αλήθεια, ξέρει κανένας κανένα καλό τρόπο για να βγάλεις την κόλλα από τις θήκες των cds; π.χ. αν έχουν ταινίες γνησιότητας και την ξεκολλάς και μένει η μισή πάνω :?
Διαβαζουμε και κανα post ρε Kειτ!
σπασικλακι strikes back:har::har::har:
Σε αλλα νεα σοκαριστηκα υστερα απο χθεσινη δηλωση του dude οτι εχει αλλαξει 4-5 φορες τις θηκες του καθε σιδιου(οκ με καποια δοση υπερβολης προφανως).Ειμαι συναισθηματικα δεμενος ΚΑΙ με τις αρχικες jewel cases μαλλον και χω αφησει μερικες με κατι γρατζουνιες ΝΑ:lol:#-o
πφ, μεσοβέζικες λύσεις. αλλάζουμε θήκη εννοείται.
αλήθεια λέτε για τη βενζίνα :lol::lol: τελικά η λύση του dude είναι καλύτερη 8)
Ρε μην το ψάχνετε οι τύποι είναι άσχετοι. Άκου κει τα beatles remasters του 88 ποιο ακριβά από αυτά του 2009…
Ρε και μην βρίζετε τα slipcases. Εγώ ο μαλάκας τα πρώτα CD που χα πάρει σε slipcase ήταν κάτι bootlegs από “True Metal” περιοδικά και τα πέταξα. Αλλά είναι απίστευτα χρήσιμα τελικά.
Εγώ το κάνω σε όσα βινύλια έχουν. Κανω δε αυτό που κάνει ο dude, ξεκολλώντας προσεκτικά από τη ζελατίνα.
Το μεταλέρα κρισπ σε ορισμένα είναι φθηνότερο, σε άλλα ακριβότερο, αλλά γενικά θεωρείται από τα πιο τίμια μαγαζιά της αθήνας.
:lol::lol: που τα βρίσκεις αυτά
και βενζίνα από που παίρνετε; πάτε στο βενζινάδικο και ζητάτε λίγη βενζίνα για τα cd;
Καλα ρε φιλε ! Τιποτα δεν ξερεις ? Που ζεις να’ουμε ?
Κατερινακι υπαρχει και βενζινη που την αγοραζεις στο supermarket αοσμη,αχρωμη
και κανει πολυ καλη δουλεια στο καθαρισμα δυσκολων λεκεδων.
Η κολλα απο την θηκη φευγει επισης και με καθαρο οινοπνευμα.
καπως ετσι.
και στη περιπτωση που εχεις δισκοθηκη σα του τραμπακουλα του λες να σου το φουλαρει.
Αυτά, αλλά δεν το κάνω με όλα τα αυτοκολλητάκια. Είναι κάποια που γάμανε, άλλα που απλώς επαναλαμβάνουν το playlist ξέρωγω οπότε τρώνε σουτ.
Επίσης στα digipack φέρομαι όπως άλλοι στα βινύλια - σκίζω τη ζελατινούλα από το πλάι, βγάζω το cd, το ριπάρω και μετά επιστρέφει στη θήκη του απ’ όπου δεν ξαναβγαίνει.
Κάποια τρελά “όμορφα” που φοβάμαι να τα χαλάσω δεν τα ανοίγω καν
Επίσης (κάτι σαν σχόλιο σε παραπάνω ποστ που βαριέμαι να κουοτάρω) έχει τύχει να πάω στο no remorse να πάρω cd και ο τύπος μου είπε χαλαρά να πάω στο bowel που το έχουν φτηνότερα και να το πάρω από κει!
Τώρα εκεί που έχει πάει το no remorse είναι σαν ποντικότρυπα, δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου
Φίλε τα λες τσεκουράτα και συμφωνώ σε πολλά με σένα.
Rock City + No Remorse όπως τα λες είναι. Metal Era είχε μόνο για ένα διάστημα πριν 2 χρόνια ΟΚ τιμές. Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα τις χτύπαγε τις τιμές. π.χ σε BOX SET HELSTAR (το χε 19, ενώ μετά από μια βδομάδα το είδα στο Rock n Roll 15,5 ευρώ).
Το Bowel Of Noise είναι μια χαρά πάντως φιλαράκι, εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.