Ένα Θρεντ για τους Καμμένους Σιντάκηδες (και τις τιμές)

Eγω επειδη ξερω καλα τον ιδιοκτητη του δισκαδικου τα ανοιγω επιτοπου με τον χαρτοκοπτη που μου
παρεχει :stuck_out_tongue:

Mια φορα παντως πηρα ενα digipak (keep of kalessin) και δεν ειχε βιβλιαρακι :expressionless:

Άμα έιχε κάνα Carmageddon μέσα αντί για το CD εγώ ευχαριστημένος θα μουνα! :stuck_out_tongue:
Σάββατο που πήγα πάλι metropolis (το καινούργιο) είδα πάλι 2 Candlemass , αλλά αυτήν τη φορά ήταν σε μή-γαμημένες ζελατίνες και είχαν πάλι 8,9 ευρώ…ρε πούστη χαμένα λεφτά :evil::evil::evil:

μερικα δισκοπωλεια πρεπει να κλεισουν μονο και μονο για τους αθλιους υπαλληλους που εχουνε.

Rock City : Μετριες τιμες , εχει τις προσφορες του που και που , αλλα δεν εχει πολλους τιτλους μεσα. καλα βεβαια ποτε δε θα ναι αρκετοι οσους και να χει.

No Remorse : Πολλοι τιτλοι , αλλα σε ληστευουν κανονικα στις τιμες. Ασε που 1 από τους 4 ταμιες που εχουν πρεπει να φαει αμεσα σουτ (και δεν εννοω ουτε τον μαγαζατορα , ουτε τον τυπο με τα μουσια που ειναι καλο παιδι). Για τιμες στα μεταχειρισμενα καλυτερα να μη μιλησω. Παιρνουνε τιτλους απο ξεπεσμενα περιοδικα (με 5 ευρω 2 σιντι) και στα πουλανε 15 … π.χ Obssessed ομώνυμο.

Metal Era : Και αυτο δεν εχει παρα πολλους τιτλους μεσα (αυτο μαλλον λογω χωρητικοτητας) αλλα απο τιμες σκιζει. Και και οι 3 υπαλληλοι μεσα γαμανε. Πραγματικα παιρνει 10αρι οσον αφορά στις τιμες σε σχεση με ολα τα αλλα της Αθηνας.

Bowel Of Noise : πολλοι Black/Death/Grind τιτλοι , καλες τιμες (αν και π.χ. τα EP Deathspell τα χει 10, ενω No Remorse 9 ευρω και εχω ακουσει πρεπει να σαι γνωστος τους για να σου κοψουνε), αλλα σε λιγο θα βάζουν και Face Control στην πορτα.Απ οτι εχω καταλαβει σε κοβουν τι φορας και πως εισαι και αμα πας να τους παραγγειλεις cd (ακομα και 5-6 φορες να χεις παει εκει), θα σου πουνε πως “ναι θα ρθει με στη βδομαδα” , αλλα ουτε ονοματα παιρνουν για την παραγγελια , ουτε τα φερνουν.
Ρε φιλε αμα θες να σαι τοσο τρου 1ον) μην βαζεις διαφημισεις στα περιοδικα (θα σε μαθαινουν μονο δια στοματος) και 2ον) μην βαζεις να παραγγελνουνε απο το site σου (ουτως ωστε να μην τα παιρνει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ που δεν εχεις εγκρινει πρωτα).

Για το No Remorse έχεις ένα δίκιο …

Bowel Of Noise δεν έχω πάει πολλές φορές και δε μου χει πει τίποτα… Στα άλλα συμφωνώ πάνω κάτω…

Ξέχασα μάλλον να πω τι έγινε με την Repertoire ε ?
Μου έστειλε το χεντ μπος την σωστή έκδοση του One Hour OF Space Music των UFO ΜΕ το πρόσθετο τραγούδι!ήρ8ε την παρασκευή πριν τη μεγάλη βδομάδα. και εννοείται δεν πλήρωσα φράγκο :d

Για το Metal Era λεχεις απόλυτο δίκιο, και γαμώ τις τιμές:!:
Τώρα σε ότι δεν βρίσκεις πές στα παιδιά και θα στο φέρουν:!:

Εγώ παρήγγειλα το σ/τ από σέκριφάης ! 2πλό από την μάρκουη! το μόνο που σου τα βρίσκει και είναι και πρόθυμοι να τους κάνεις παραγγελία.

πραγματι ισχυουν αυτα για το Ερα…κι εμενα με ειχε “φτιαξει” μετα απο καποια χρονια αποχης,μεχρι που τις προαλλες πηγα να παρω Gama Bomb.ειχε ενα και το πηρα πηγαινοντας για καφε.Τσεκαροντας το, ειδα παντου δακτυλιες (cd,εσωφυλλο,ακομη και το οπισθοφυλλο απο μεσα…)και με ξενερωσε ρε γαμωτο…
τουλαχιστον το cd ηταν κομπλε.

λοιπόν, πήρατε το νέο σας σιντί από την αγαπημένη μπάντα που σοδομίζει τον πλανήτη, και εκεί που έχετε ξιλώσει τη ζελατίνα, βλέπετε ότι το προμο στικεράκι της εταιρείας (αυτό που λέει “το νέο πολυαναμενόμενο υπεραριστούργημα της υπερμπαντάρας” κλπ) ήταν κολλημένο στη ζελατίνα κι όχι στο κουτί.

Πείτε μου ότι υπάρχει κι άλλος καβλωμένος σαν εμένα που κάθεται και κόβει το αυτοκόλλητο αυτό και το κρατάει μέσα στο κουτί του σιντί και δεν το πετάει με την υπόλοιπη ζελατίνα… :-s:-s

εχω ένα φίλο που το κάνει αυτο με θρησκευτική ευλαβεια. Εγω συνήθως το βγάζω και το κολλάω στα πλαινα απο τα ράφια που εχω τα σιντι κάνοντας ένα μικρο κολαζ με τέτοια αυτοκολλητα.

εγω τα κολλαω στο γραφειο (καποια)…
αλλα μετα απο 1 διαστημα (αρκετα μεγαλο) δεν θελετε να δειτε πως εχουν γινει καποια…ή τι εχει μεινει απο αυτα…#-o

εγώ το ξεκολλάω σιγά σιγά απ’ τη ζελατίνα και το κολλάω στη θήκη του σινδιού πάντως

αν δεν βγαινει το αυτοκολλητο, παιρνω το μαγικο ψαλιδακι και το κοβω. μετα παιρνω μια κολλα στιγμης και κατα περιπτωσεις σελοτειπ και το κολλαω στο κουτακι. σαν καινουργιο σου λεω. π.χ το αυτοκολλητο στο cd των SSS ηταν κολλημενο στη ζελατινα. :smiley:

χρειαζεστε ολοι βοηθεια. σοβαρα τωρα. εγω μεχρι και κουτια απο limited εχω πεταξει.

inb4 dude να ρίχνει χριστοπαναγίες! :stuck_out_tongue:

λογικά δε θα προλάβει, έμφραγμα μόλις το δει.

οταν λεω κουτια δεν εννοω κατι τετοιο

αλλα εκεινα τα χαρτινα που ειναι λιγο πιο μεγαλα απ το cd και συνηθως εχουν μεσα ενα ποστερ η κατι. πχ του dead heart η του if_then_else.

1. Συνφωνώ για ροκ σίτι και νο ριμόρς.

2. Το μέταλ έρα πότε έγινε γαμάτο στις τιμές? Μια ζωή όλα στα 15 ευρώ τα θυμάμαι, αλλά βέβαια έχω να πάω από τότε που ήταν στην παλια διεύθυνση απέναντι απ το ορόσημο.

3. Για μπάουελ δεν έχεις δίκιο νομίζω. Έχω πάει πουκαμισάτος από δουλειά (αυτό για το τι φοράς) και μου χει πιάσει κουβέντα για Ruins Of Beverast (το οποίο τόχει και 14 ευρώ ενώ από Van που το πήρα μου βγήκε 16 με μεταφορικά) και orthodox. Τώρα τα cd απ ότι έχω καταλάβει, τα φέρνει λίγα λίγα απ’ έξω και άμα ειδικά είναι και δίσκοι που έχει γράψει ο Γιοβανίτης στο hammer κλάφτα. Slagmaur πχ δεν έχω βρει ακόμα το Von Rov.

:expressionless:

Πότε και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν υπάρχουν αυτοκολλητάκια παντός είδους στα σιντί ΜΟΥ! Άμα δεν ξεκολλάει μόνο του, βενζίνα! Ή, αλλαγή θήκης άμα βαριέμαι.

Πλάκα πλάκα κι εγώ κάπου παραπεταμένα κουτιά από τη limited του In Requiem πχ, ή κάτι box sets.

+1000

+1001