Επιτηδες δεν εγινα πιο συγκεκριμενος:!::!::!::!:
Ναι, το ανέφερα μόνο για το λόγο ότι ο Thrasher21 είπε “για την εκμετάλλευση του No Remorse” , είπα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έπαιζε τίποτα τέτοιο εδώ και ότι δεν είχα κάποια ένσταση στην τιμή ή στις υπηρεσίες του μαγαζιού
Ώστε υπήρχε τέτοιο θρεντ!!!
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά!
Τώρα που άνοιξε το καινούργιο (τεράστιο) Metropolis θα έχουμε να πούμε αρκετά…
Θα επανέλθω με εντυπώσεις και τιμές.
Και για τα άλλα δισκάδικα επίσης.
που ανοιξε καινουργιο μεγαλο μετροπολις???
ανέβηκε λίγο πιο πάνω στην πανεπιστημίου, εκεί που ήταν το μετροπολις με τα dvd. πήρε και το γωνιακό και μεγάλωσε. πέρασα μία πολύ γρήγορη σήμερα, επειδή βαριέμαι να ψάξω τις προσφορές, έχει το πανόπτικον 11,2 (κράχτης όμως, τα υπόλοιπα του συναφιού έχουν τις γνωστές τιμές), το ντιτζι του λουμίδη 7.5 και κάτι άλλο που μου διαφεύγει τώρα.
Τουλάχιστον έχει κυλιόμενες σκάλες και δε χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις ορόφους με τα πόδια!!!
Το μόνο θετικό. Μαζί με το άπλωμα του χώρου.
Το κλασικό metropolis θα παραμείνει μόνο με προσφορές (ο θεός να τις κάνει).
Πάμε στα ωραία τώρα:
Πουλάει και βιβλία πια! Όπως το public.
Τιμές εκδότη. Έκπτωση μηδέν δηλαδή. Αν ο εκδότης δίνει ονομαστική τιμή 20 ευρώ, τόσο το πουλάει και το metropolis. Σημειωτέον ότι τα βιβλία τα αγοράζει με τουλάχιστον 40% (μάλλον 50%) έκπτωση. Το ίδιο και τα άλλα μεγάλα βιβλιοπωλεία. Στα μικρά βιβλιοπωλεία γίνεται έκπτωση 30-35 %. Άρα αυτή τη στιγμή είναι το ακριβότερο βιβλιοπωλειο στην Αθήνα. Οι άλλοι εδώ και κανά δυο χρόνια κάνουν μια μικρή έκπτωση 10% σε αρκετά βιβλία. Εκτός από Πολιτεία και Πρωτοπορία που κάνουν μεγαλύτερες εκπτώσεις. Αυτά όσον αφορά τα βιβλία.
Πάμε στα σιντί τώρα.
Είναι φοβερό ότι κάθε φορά που γίνεται ανακαίνιση στο κατάστημα, αυτό σπεύδει να ανοίξει πριν τελειώσουν οι εργασίες!!!
Κοιτάς τα cd και δίπλα σου ο ο μάστορας είναι πάνω στη σκάλα!!!
Επίσης, περνάνε καινούργια αντικλεπτικά και οι υπάλληλοι έχουν φάει τρελό χώσιμο, αφού πρέπει να τα περάσουν σε όλα τα cd!!! Όπως όταν έκλεισε το PMW και τρέχανε να αλλάξουν τις τιμές. Προς τα πάνω.
Τέλος, σε αυτό που μας ενδιαφέρει -νωρίς το θυμήθηκα- στις τιμές δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Το μόνο καινούργιο είναι κάποιες προσφορές (αν θεωρείται προσφορά το 11.20) στην ipecac, όπως είπε και ο dude, και σε κάποια death metal της century media με 7.50 πάντα.
Αυτά.
Α! Και ακόμα δεν έχουν βάλει ταμπέλες για να ξεχωρίζουν τα συγκροτήματα. Αλλά αυτό θα γίνει εντός των ημερών λογικά.
Κατά τ’ άλλα, ένας τεράστιος χώρος με τρομερές ελλείψεις στις κυκλοφορίες, κάτι που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια…
Ελπίζω να σας κατατόπισα.
Nικο ! Εισαι εκει ?
Oi typoi apo tin Repertoire den apantisan. Sorry gia ta greeklish alla to pc einai dialumeno. gamo tin tixi mou!
Century Media epanakuklofories einai kati Grave kai Unleashed na upo8esw ? An nai tote 7,5 prepei na xoun kai kati alles epanakuklofories opws Tortured Existence ?? pes nai kai efuga amesws na ta tsimphsw ! katw apo 10 evrw den ta vriskeis afta.
Unleashed έχει σίγουρα. Και Kataklysm και Krisiun αν θυμάμαι καλά. Για Grave δεν είμαι σίγουρος, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου! Επίσης Dark Tranquillity, Arch Enemy τα καλά (τα 2 πρώτα) και Moonspell best of.
Λογικά αυτά που έδιναν σε πακέτο των 2 από Χριστούγεννα και μετά, θα τα κατεβάσουν. Έχει μερικά καλά!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης ήταν να έχει το δισκάδικο το πακέτο των δύο 16 ευρώ και δίπλα το άλμπουμ μόνο του 17! :?
:-k Κάτι είναι κι αυτό…όταν λες βιβλία τι εννοείς?Γενικού περιεχομένου ή μουσικά μόνο?
Τα πάντα όλα!
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!
Και xbox έχω!
Έλα, πάρε καλέ κυρία πάρε!
Σε λίγο θα πουλάω και απορρυπαντικά!
(Πιο ακριβά όμως απ’ τους άλλους. Μην ξεχνιόμαστε ε;)
ό,τι θες, λες.
Τελικά το λάθος ήταν όντως στην κατασκευάστρια εταιρεία. Μου έστειλε e-mail το αφεντικό της Repertoire και είπε ότι θα μου πασάρει την σωστή κόπια. είχαν πάρει χαμπάρι το λάθος αργότερα και ζήτησαν να φτιάξουν νέες παρτίδες!
Τους αγαπώ :oops::oops:
ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!! #-o#-o
Πριν 2 βδομάδες είχα αγοράσει το ομώνυμο από Candlemass που το χε σε “προσφορά” το Metropolis Πανεπιστημίου. Να σημειώσω ότι το cd αυτό δεν είχε 8,9 ευρώ γιατί είπαν τα αφεντικά του Metropolis να ρίξουν τις τιμές , αλλά γιατί ήταν στάνταρ μεταχειρισμένο. Πρώτη ένδειξη αυτού το ότι δεν βρισκόταν σε ζελατίνα που ήταν ίση με το μέγεθος του σιντί , αλλά σε ζελατίνα που σου δίνουν οι ψιλικατζήδες για να βάλεις φασόλια-γίγαντες μέσα. Τέλος πάντων δεν έδωσα και πολύ μεγάλη σημασία…Το Digipak ήταν λίγο γάμησε τα αλλά δεν ήταν και για πέταμα.
Μόλις βάζω σήμερα να παίξει στο cd player και όπως είχα καβλώσει με το Black Dwarf εκει στο 5ο λεπτό σταμάτησε να παίζει και έπαιζε ένα δευτερόλεπτο κάθε 10 sec παύσης. Τι διάολο λέω … το βγάζω και να σου μια γρατζουνιά 9 εκατοστά! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!! #-o#-o
AC/DC - High Voltage χωρίς booklet, Samael - solar soul σκισμένο, καθώς και digipack που ήταν ξεκολλημένα. Οι τελευταίες περιπτώσεις που μου έχουν τύχει. Στο ίδιο κατάστημα.
Η φάση είναι ότι δε μπορείς να τους πεις τίποτα.
Μπορείς όμως να κάνεις. Εγώ εχω ήδη κόψει να αγοράζω τόσα πολλά cd από κει και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αγοράσω cd σε τέτοια “συσκευασία”.Το χουνε ξεφτιλίσει το θέμα…
Το High Voltage που πήρες φαινόταν να χει καινούργια ζελατίνα ?
Ναι. Δεν πρέπει να είναι δικό τους λάθος.
Έχει τύχει πάντως να πάρω γρατσουνισμένο cd. Ίσως και γι’ αυτό να το είχαν τόσο φτηνό. Κάποια τα ανοίγουν για να τα βάλουν να παίξουν. Αν και τα Candlemass είχαν στάνταρ τιμή απ’ ό,τι θυμάμαι.
και άμα γίνουν όλα αυτά εσύ τι μπορείς να κάνεις?
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Εκτός αν έχεις πολύ όρεξη να το κυνηγήσεις.
Αν το περιεχόμενο είναι διαφορετικό, όπως στον Epitaph, ντάξει, στο αλλάζουν.
Εμένα π.χ. έχει τύχει αντί για το δίσκο, μέσα να έχει pc game (!!!) της εποχής εκείνης ('95). Μου το άλλαξαν χωρίς πρόβλημα με άλλη, σωστή, κόπια. Στο Rock city.
Τώρα αν το cd είναι γρατσουνισμένο… δεν ξέρω… βαριέμαι να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
και είναι δύσκολο να το αποδείξεις γιατί θα ισχυριστούν ότι εσύ μπορείς να το έκανες και λοιπες ****κίες