ισχύει :?
το καλο ειναι οτι επειδη λειπω απο το σπιτι ενα μηνα τωρα, γυρνωντας θα με περιμενουν τα δεματα μου. Ωραια χριστουγεννα. Σα παιδακι νιωθω. :lol::lol:
Iσχυει αυτο. Ετσι την επαθα με τα του Ντικινσον. Οι εταιριες παντως φταινε γι’αυτο και οχι τα μαγαζια. Παιζει κατι σαν αυτο που εγραψες στην τελευταια σου προταση.
Ναι και γω αυτό πιστεύω πως είναι γιατί και μένα μου φαίνεται περίεργο να βγάζουν τα χαρτιά των slipcase και να τα ξαναβάζουν σε ζελατίνα που να ταιρίαζει ΚΟΥΤΙ στη θήκη των Cd…
Μια κουβέντα [γιατί είναι νύχτα και είμαι κουρασμένη(τώρα θα μου την πέσουν τα λιγούρια του Forum χααχαχα :P)! κουρασμένος εννοω ρεεεε] για τα Super Jewel Cases (βλέπε Darkthrones And Black Flags,Reloaded Editions της Nuclear Blast κ.α.)! Είναι ωραία συσκευασία αλλά άμα σου πέσει καταλάθος και σου σπάσει στα λάθος σημεία τότε πάει όλο για πέταμα, μιας και δε μπορείς να το αλλάξεις. Εγώ π.χ. προχθές ερχόμουνα χοροπηδηχτός από κέντρο και μου πεσε κάτω η σακούλα με τα 4 σιντι (3 ντιτζιπαξ και ανάμεσα τους το Clayman Reloaded). Τα 3 δεν είχαν πάθει τίποτα , το άλλο ράγισε στο μπροστά μέρος ενώ έσπασε και η κάτω αριστερά γωνία.ευτυχώς ακόμα ανοίγει
Γενικά :
Συσκευασιά 1) Πιθανότητα Σοβαρής Φθοράς (όχι ακριβώς πιθανότητα αλλά you get the ponint )
2) Ικανότητα Επαναφοράς μετά από φθορά (ναι ΣΟΒΑΡΗ… )
Jewel Case | 4 | 5
Super Jewel Case | 3 | 1
Digipak | 2 | 1
Slipcase | 3 | 4
Slipcased Digipak | 1 | 1
Edit : Γαμώτο !!! ¨εφτιαχνα μία ώρα τον κωλοπίνακα βαθμολογίας και στο τέλος δεν το πήρε…γκρουμπφ!Ναι και γω αυτό πιστεύω πως είναι γιατί και μένα μου φαίνεται περίεργο να βγάζουν τα χαρτιά των slipcase και να τα ξαναβάζουν σε ζελατίνα που να ταιρίαζει ΚΟΥΤΙ στη θήκη των Cd…
Ισχυει αυτο με τις Super Jewel Cases γι’αυτο τις προσεχω ακομα περισσοτερο…!
To μήνυμα που έστειλα σε έναν ιδιοκτήτη δισκοπωλείου:
σήμερα ήρθα και πήρα το “Swallowed In Black” από Sadus…Πάω σπίτι να τ’ανοίξω και να τ’άκούσω και ανοίγω το βιβλιαράκι για να διαβάζω τους στίχους…Πλήρης ασυνέπεια! Μέχρι που κατάλαβα ότι το CD που αγόρασα ήταν το “A Vision Of Misery”.Το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο , το βιβλιαράκι ακόμα και το CD πάνω γράφει “Swallowed In Black” , αλλά τα τραγούδια είναι “A Vision Of Misery”. και το κακό είναι το έχω ήδη το “A Vision Of Misery”!! Σκατά !!!
-.- Από την Πολωνική Metal Mind το εν λόγω σιντι…
πως την πατησες ετσι?
H metal mind κανει επανεκδοσεις μονο με την αδεια των εταιρειων των εκαστοτε
μπαντων.Do not support!
Λοιπον…είχα στείλει e-mail στον Αντρέα από όπου είχα πάρει το Swallowed In Black και μου είχε πει ότι μπορώ να έρθω να το αλλάξω όταν έρθει! Πάω χθες να το αλλάξω και να πάρω και μερικές ακόμα cd-άρες που μου έφερε και μετά από λίγο αφού δοκιμάζω τη ΝΕΑ έκδοση του Swallowed In Black (πάλι από την Metal Mind) διαπιστώνω ακριβώς το ίδιο λάθος! Οπότε κατα πάσα πιθανότητα ΚΑΙ ΟΙ 2000 κόπιες του Swallowed In Black που “κόπηκαν” από αυτην την εταιρεία είναι εσφαλμένες! Μετά που ξαναπήγα και το πα στον Αντρέα είχε την καλοσύνη να μου το αλλάξει με την έκδοση της Displeased η οπόια έχει τα κανονικά τραγούδια του Swallowed In Black μέσα , και όχι του Vision Of Misery ! anyway τα άτομα της Metal Mind θέλουν κράξιμο!
έλεος όμως…:?
:yes: :-({|=
Παιδες η Metal Mind εχει επανακυκλοφορησει απειρα αλμπουμ χωρις την αδεια των συγκροτηματων.
Οι πολωνικες μπαντες την κυνηγανε.Το κουτι των Behemoth (Historica) ειναι ανεπισημο.
Do not support !
Δηλαδή να προτιμήσω Displeased από Metal Mind ? Βασικά όντως όσων αφορά τα bonus η Displeased έχει πολλά περισσότερα πράγματα!
Και οι εταιρείες συνεχίζουν να με σκίζουν κανονικά…Σειρά αυτή τη φορά έχει η Repertoire Records που επανακυκλοφορεί δίσκους της δεκαετίας του 70 πιο πολύ και σχετικά άγνωστα πράματα…
Παρήγγειλα λοιπόν σε γνωστό δισκάδικο της Πάτρας κάποια cd από αυτούς σε νέες εκδόσεις . Τα :
UFO - UFO 1
UFO - UFO 2 : Flying
UFO - Live
Dust - Dust
Dust - Hard Attack
και ήρθαν τα 2 πρώτα και το ομώνυμο των Dust (τα άλλα σε λίγες μέρες).Να σημειωθεί ότι παρήγγειλα τις Digisleeve εκδόσεις που βγήκαν το 2008 (σε αντίθεση με τις jewel-case της ίδιας εταιρείας που βγήκαν το 1999) και το UFO 2 & Dust είχαν ένα bonus κομμάτι.Το Dust όντως είχε , αλλά όχι και το UFO 2.Αντί να χει 6 κομμάτια όπως έγραφε στη συσκευασία έχει 5…Και ρωτάω : γιατί να πληρώσω 7 ευρώ παραπάνω για να πάρω κάτι που δεν υπάρχει ? :?#-o
θα τους στείλω και e-mail εννοείται…
ποιό δισκάδικο; πες οδό αν δε θες ονομα.
Rock ‘n’ Roll καραϊσκάκη 168 νομίζω.
Αν και δεν ξερω αν ειναι σωστο που το αναφερω αλλα επειδη το θεωρω μεγαλη κλεψια και ειναι αηδια να εκμεταλευεσαι την αγαπη του αλλου για την μουσικη οσοι ειναι απο αθηνα και αγοραζουν απο το no remorse να προσεχουν πολυ.
πιο αόριστα την άλλη φορά.
Eδω να επισημάνω για την αποφυγή παρεξηγήσεων ότι το κατάστημα (Rock ‘n’ Roll) από το οπόιο παρέλαβα (και παρήγγειλα) τα σιντί αυτά δεν ευθύνεται για το λάθος που έγινε.Την ευθύνη την έχει κυρίως η Repertoire Records και μετά το εργοστάσιο στο οποίο “κοψανε” τις παρτίδες αυτών των cd από UFΟ. Δεν ευθύνεται ο καταστηματάρχης που του παρήγγειλα τα σιντί για την ασυνέπεια αυτή.
ναι, ρε, cool, σιγά μην φταίει, απλά 2 είναι τα δισκάδικα στην Πάτρα, αυτό και το musical.