Πολλα απο τα cd μου τα εχω αγορασει στην εκπληκτικη τιμη(διαφημιση κ ετσι!) των 6,90 απο το Metropolis.αλλα παλι,επειδη τα εψαχνα για καιρο κ ειτε δεν τα εβρισκα ειτε δεν επεφτε η τιμη τα εχω αγορασει και με 16?..:?
για το καθαρισμα των cds η λυση ειναι μια- ΒΕΝΖΙΝΗ-αυτη μεσα σε μπουκαλακι συσκευασμενη απο super market.Τη χυνεις προσεχτικα σε ενα πανακι(μιας χρησης/μικρο κομματι) ή και σε μια χαρτοπετσετα περνας την κολλα μια δυο τρεις φορες και δε μενει ιχνος.Καθαριζει χωρις κοπο ακομα και τις κολλες των μαλακισμενων ταινειων των αντικλεπτικων .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΡΙΨΙΜΟ(ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ) ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΕΝΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ Η ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ.
Εχω καθαρισει καμμια χιλιαδα cd με βενζινη χωρις κανενα προβλημα.ακομα και μεταχειρισμενα η παλια σιντι με ξεραμενες κολες γινονται τζαμι με λιγο περισσοτερο κοπο.
Τωρα αν εχει πολλα αυτοκολλητα και βαριεστε να μπειτε στην διαδικασια η εχει σπασει το πλαστικο ,μια αλλαγη θηκης δε θα εβλαπτε.παει γυρω στο 20λεπτο απο το πλαισιο (νομιζω η δεκαδα 2 ευρω περιπου)
ΚΑΛΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ!!!
Όλες οι κόλλες βγαίνουν με νερό. Αλλά σιγουρα βενζίνη ή οινόπνευμα, είναι ταχυτερη λύση
ρε, αγοράστε καμμιά θήκη καλύτερα
ΚΑΙ Η LOGO?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
Ειμαστε οικολογοι και κανουμε οικονομια στο πλαστικο.
Αυτο με την βενζινη θα το δοκιμασω.Ενδιαφερον φαινεται.
Εννοειται οτι ολα αυτα τα πειραματα τα κανουμε εχοντας βγαλει οτιδηποτε χαρτινο απο τις
θηκες ε!Μην ερθει κανενας και μας πει παει το βιβλιαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ
Δεν χρειαζεται να βγαλετε τα βιβλιαρακια ουτε και να τριβετε το cd επι ωρα.αρκουν δυο τρια περασματα με το ελαφρα βρεγμενο με βενζινη πανι/κουρελι/χαρτοπετσετα και οτι θαμπαδα μεινει στο πλαστικο φευγει τριβοντας το με ενα στεγνο πανι/κουρελι/χαρτοπετσετα και το πλαστικο γυαλιζει σα καινουριο.οποιος το δοκιμασει ας μας πει το αποτελεσμα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δε μπορώ να βρω πουθενα το Misplaced Childhood των Marillion (2 χρόνια το ψάχνω) στην έκδοση με τα 2 CD ?? Εντωμεταξύ τα Metropolis φέρανε μέχρι και κάτι άκυρες γιαπωνέζικες εκδόσεις αλλά αυτό δεν θα το φέρει ποτέ…Το ίδιο και για τις νέες εκδόσεις των Motorhead (με τα 2 CD) … τι διεάολο κάνουν ? πήγα και σε 3 δισκοπωλεία αλλά τίποτα … βαρνταγκρρρ ταλιεχ!:blow::blow:
Τσέκαρε εδώ:
https://www.insideoutshop.de/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=1593&language=en
Φαντάζομαι με τα ταχυδρομικά θα σου πάει 15 ευρώ, μπορεί και λιγότερο. Έψαξες Μοναστηράκι;
To έχω δει αυτό αλλά τώρα να το παραγγείλω απο κει με 15 ευρώ? Ούτε πιστωτική έχω γμτ και θα ταλαιπωρηθώ…Από την άλλη πολλά καταστήματα τις διπλές τους επανακυκλοφορίες τις έχουνε γύρω στα 12 ευρώ!..
Λοιπόν τα καινούργια cd-επανακυκλοφορίες των Exodus (Βonded By Blood,Pleasures Of The Flesh,Fabulous Disaster) που θα τα χετε πετύχει στα slipcase με τα τρία χρώματα (μπλέ,κόκκινο και πράσινο αντίστοιχα) είναι ωραίες…το remaster που κάνανε αύξησε την ένταση στον ήχο σε σχέση με τις επανακυκλοφορίες του '99…δεν διόρθωσε κάποιο ελάττωμα που χε στην παραγωγή (όπως στο “Peace sells…But Who’s Buying?” που δεν άκουγες κάποια backing vocals…π.χ στο wake Up dead…) και πιο φθηνά τα χα βρει 14 ευρώ σε Metal Era και Rock City … No Remorse 14,6
Από Death τα νέα digipaks που βγήκαν τον Απρίλιο αν θυμάμαι καλά η πιο φθηνή τιμή είναι 14,9 στο No Remorse … στο Metal Era το Leprosy μπορείτε να το βρείτε 13 ευρώ αλλά όλα τα υπόλοιπα 15 ευρώ…μικρή διαφορά βέβαια…Metropolis & FNAC πάνω από 17,5 ευρώ !
Έχω μία απορία …ΓΙΑΤΙ τα FNAC (αν εξαιρέσεις τις προσφορές και μερικά ακόμα) έχουν τιμές τους 10 λεπτά πάνω απο αυτές του metropolis ? Έλεος γαμώ συννενοημένοι είναι να έχουν ψηλά και οι δύο τις τιμές…π.χ. η επανέκδοση των Dead Kennedys με το DVD 20.2 στα metropolis , 20.3 στα FNAC. Επανακυκλοφορίες Virgin Steele (Noble Savage & Age of Consent) 15.5 στα μετρόπολις … 15.6 στα FNAC ! ti skata ?
Επίσης στο Metropolis Ακαδημίας βρήκα το Poets and Madmen στην Limited έκδοση με το poster 9.5 ευρώ…και κάτι άλλες καλές προσφορές…
Στής γλυφάδας πάντως το slipcase του Iron WIll επέστρεψε ως δια μαγείας και κάνει 19.1 !!! οο γιες !
Bump
Είμαι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ με τη Season Of Mist … Καλά ρε πούστη μου κανείς δε μας προειδοποιεί για τις επανακυκλοφορίες που πρόκειται να κάνει ? Πριν λίγο καιρό αγόρασα τα Sub-Basement & Review Your Choices από Pentagram 17 ευρώ έκαστο , και πριν μια βδομάδα πήγα Metal Era και τα είδα και τα είδα σε ντίντζιπακ με μπόνους τρακς 11 Ευρώ !!! τέλος πάντων… γαμάτη εταιρεία! αν έριχνε και περισσότερη διαφήμιση στις κυκλοφορίες για να περιμένουμε λίιγο ακόμα!
Επίσης πληροφορήθηκα για ΟΛΕΣ τις επανακυκλοφορίες της Sanctuary (Bruce Dickinson,Uriah Heep,Motorhead,Venom,Helloween κ.α.) που είχα αναφέρει πιο πριν το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό τα Slipca se (χαρτονάκια) δεν υπήρχαν στις συσκευασίες. Σε ερώτηση μου σε γνωστό ιδιοκτήτη δισκοπωλείου στην Πάτρα μου είπε ότι αυτά είναι limited και μετά από λίγο καιρό τελειώνουν και κυκλοφορούν μόνο σε κανονικό jewel case. Αμέσως μετά πήγα στο site της Sanctuary και έψαξα και λίγο στο διαδίκτυο (όχι πολύ διεξοδικό), αλλά την λέξη limited δεν την βρήκα πουθενά. Μάλλον θα είναι ο άγραφος νόμος…Τέλος πάντων , μου φάνηκε λογικό αυτό.
Μore coming soon…
ρε φιλε πες μου κανενα καλο δισκοπωλειο εδω στην πατρα!
Δισκοπωλείο που να χει ψαγμένα Metal ξέρω μόνο το Rock ‘n’ Roll στην Καραισκάκη είναι (παράλληλη με την Κορίνθου και Κανακάρη…) 164 νομίζω… Σε μια βόλτα περυσι είχα δει άλλο ένα που απ’ ότι θυμάμαι εστίαζε περισσότερο σε βινύλια , αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοικτό ακόμα. Αυτό ήταν στην Αράτου αν θυμάμαι καλά…
Αυτο που λες για τα Slipcase παντως και για τους μαγαζατορες δεν ξερω κατα ποσον ισχυει.
Επειδη εχω δει τον Αντρεα να ανοιγει τις κουτες με τα σιντι.Τα περνει με την ζελατινα τους.
Αν λειπει το slipcase θα ειναι εξαιτιας αυτου που το τυλιξε και οχι του μαγαζιου.Γνωμη μου…
Δισκαδικα στην Πατρα ειναι :
Rock ‘n’ Roll : Καραισκακη λιγο πριν την Γουναρη οπως παμε απο Γερωκοστοπουλου στο δεξι
πεζοδρομιο.
Sticky Fingers : Κυριως second-hand.Μπολικα βινυλια.Κανακαρη στο υψος της Πλ.Ολγας και στο κατω πεζοδρομιο.
Musical : Ερμου & Μαιζωνος.Ειναι δισκαδικο γενικα και εχει και τμημα μετσαλ.
Αλλαλουμ & Ηχος : Μαλλον ειναι αυτο που εννοει ο Epitaph.Ψηλα στην Αρατου στο δεξι πεζοδρομιο μεταξυ
Κανακαρη & Καραισκακη.Εχω να πατησω χρονια οποτε δεν ξερω τι παιζει.Α!Ειναι και υπογειο κιολας.
To discover ειναι ελεεινο και δεν συστηνεται.
Εγώ είμαι εξοργισμένος με τα εξής πράγματα (τα ξαναλέω, τα έχουν ξαναπεί).
1)Πάω και βλέπω στο Alone, το πιο φημισμένο metalstore της Θεσ/νίκης κάτι όμορφα και σχετικά δυσεύερετα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο ακριβά, δηλαδή πως να πάρω κάτι που με ενδιαφέρει αν έχει 16€ ή 13, 15, 19 κλπ…?
Δηλαδή οκ, τα δίνεις τα λεφτά, αλλά προσωπικά εμένα μου αφήνει την γεύση του “έδωσα τόσα πολλά σε ένα σιντί” , μπορείς να το έχεις 3€ τουλάχιστον παρακάτω?.
2)Αυτό το ελεεινό φαινόμενο με τις εκδόσεις…
Ένα εξώφυλλο, και μέσα τίποτα, μια φωτό της μπάντας (εάν υπάρχει) και τίποτε άλλο.
Αυτή η ξενέρα ήρθε με τα Spiritual Beggars.
Γιατί?
Επίσης έχω αγοράσει εδώ και 5 χρόνια το “Like Gods Of The Sun” (My Dying Bride) και έχει μέσα μόνο τις ευχαριστίες της μπάντας.
Προχθές το πέτυχα, όπως φαίνονταν με τους στίχους μέσα.
Ε δεν θα θέλω να το πάρω πάλι?
Γιατί κάποιος να πάρει ένα σιντί που να μην έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα μέσα?
Δηλαδή με τι λογική να κυκλοφορήσουν μια τέτοια συσκευασία.
Μεγάλη ξενέρα…
Οι στίχοι θέλω να περιέχονται.
Αν δεν γουστάρεις να τους βάλεις, κάνε κάτι άλλο ρε αδερφέ, δεν μαρέσει να βλέπω ένα κωλόχαρτο και μόνο.
Γι αυτο το λογο δεν εχω παρει το φετινο Sigur Ros. Αμα το πετυχω πουθενα στα 5 ευρω, θα το τιμησω. Διαφορετικα, μπαα…
εμ κ συ,βγαλε μια προπληρωμενη καρτα να βρεις την υγεια σου…και πιστεψε με 16 & 19 ευρω σπανια θα ξαναδωσεις…
Γι αυτο το λογο δεν εχω παρει το φετινο Sigur Ros. Αμα το πετυχω πουθενα στα 5 ευρω, θα το τιμησω. Διαφορετικα, μπαα…
7.61 δηλαδη σε χαλαει??? :Ρ
Θα ξαναδώσει, αλλά για 2 και 3 CD μαζί!
βασικα εδω ταιριαζει το “η φτωχια τρωει τον παρα”. Πιο πολλα χαλαω τωρα με την καρτα. Φτηνο το ενα να το παρω, α και αυτο φτηνο να το παρω και αυτο, και τελικα χαλαω περισσοτερα απο οσα υπολογιζω. Ενω πριν, μια χαρα, πηγαινα δισκαδικο επαιρνα ενα αλμπουμ και καθαριζα.
Μεσα στο δεκεμβρη εχω παρει περιπου 20 αλμπουμς. Απο τα οποια 3 μονο μου κοστισαν 130 ευρω (Steven wilson - Bass communion - Nil recuring). Πολλα για τα δεδομενα μου και κυριως για την οικονομικη μου κατασταση τον καιρο αυτο.