Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες

Μιας και η κουβεντα ξεκινησε απο το topic των Gojira και συνεχιστηκε σε κανα 2-3 ασχετα επισης topics, ειπα να ανοιξω αυτο μπας και λεμε καμια κουβεντα εδω περα για τους Ολυμπιακους Αγωνες.

Προσωπικα μου αρεσε αρκετα η τελετη, παρα τα αρκετα βαρετα σημεια της. Η φαση με τα καραβακια στο ποταμι ηταν φανταστικη, ενω μεγαλο μπονους ολες οι σκηνες που γελοιοποιουσαν συντηρητικους ορθοδοξους καθωσπρεπηδες που δεν μπορουν να σκεφτουν λιγο πιο περα απο το πατρις - θρησκεια - οικογενεια. Το ζενιθ της τελετης ηταν φυσικα οι Gojira, και το απιστευτο σκηνικο με τις φωτιες και τα αιματα μπροστα απο το καστρο.

Στα αθλητικα της χθεσινης ημερας, εχασα ολοκληρο τον αγωνα Ελλαδα - Καναδας στο μπασκετ λογω jetlag αφου υποτιθεται θα επεφτα για υπνο για “μια ωριτσα” και αυτο εγινε 5 ωρες… αλλα ειδα οτι ουσιαστικα ειχαμε Γιαννη εναντιον 10 ΝΒΑers, που να πας ετσι. Κριμα, χαμενη ευκαιρια, τωρα πρεπει να κερδισουμε ή Ισπανους ή Αυστραλους, αν και καλο θα ηταν να κερδισουμε και τα δυο ματς για να αποφυγουμε πανδυσκολο ματς στα προημιτελικα.

5 Likes

Σωστος ο παίχτης. Ρε παιδιά, οσα έχουμε να πουμε για τους αγώνες, εδώ…

Στα χθεσινά, Λευτέρης περασε με κάποια προβληματα, απο όσα είπε
Αν δεν ξέρει αυτός, δεν ξερει κανείς.

Η Εθνικη δεν μπορούσε ακομα και αν έπαιζε μεχρι τώρα. Στο -6 θα ήμασταν. Συγκλονιστικος Γιάννης, τρομερος Παπ, αλλα δεν θα έφταναν. Μεγαλο το προβλημα στον ασο, όταν δεν προσφερουν κάποιους πόντους…

1 Like

Ας πω και εγώ το άσχετο. Χάσανε πρώτη φορά τα Φίτζι το χρυσό στο ράγκμπι κρίμα ρε γμτ…

1 Like

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΡΑΓΚΜΠΙ;;;

Ή αποκλείστηκαν στους 32;;;

Έχασαν στον τελικό από Γαλλία

Τελειωσε 2oι βγηκαν.

Πρεπει να ειναι πιo χαλαρo τo sevens απ oτι καταλαβα και παιζανε πoλλα ματς την μερα

Χαλαρό ράγκμπι δεν θα το πίστευα η αλήθεια είναι

Υπo την ενoια πως σoυ επιτρεπει να παιξεις πoλλα ματς την μερα τo λεω.

Παναγιώτης Γκιωνης ρεε! Εξαιρετικός αγώνας.
Και οι τελικοί στη κολύμβηση ωραίοι - παραλίγο παγκόσμιο στο medley ανδρών από τον Γάλλο Λέων!

1 Like

3 Likes

Ρε η κρατικη δεν δειχνει το skateboarding?

Κριμα.

edit: οκ, 6μιση τελικο, it’s something.

Βάλανε και το σκειτμπορντ στα ολυμπιακά αθλήματα; :smile:

Ο, τι ναναι…

Ψάρεμα γαλανόπτερης τσιπούρας το επόμενο…

2 Likes

Εδω εχουμε ιππασια και σκοποβολη ξργω :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ανεβαίνει ένας χτιστός σε κρίκους και κάνει κόλπα με το σώμα του, τιμάει το εθνόσημο, είναι τιτάνας, πάμε όλοι για callisthenics, ανεβαίνει ένας μαν σε ένα σανίδι και κάνει κόλπα με αυτό, παναγια μου έχουμε ξεφύγει

7 Likes

Ταβλάκι το ελληνικό να δεις πως γεμίζουμε χρυσά

4 Likes

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν… Σοβαρά τώρα… ασχολείστε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες;;; Το μόνο που αξίζει είναι καμιά USA Dream Team στο μπάσκετ, μέχρι εκεί.

Εγώ παραδοσιακά εκτός από μπάσκετ παρακολουθώ και στίβο

1 Like

Παλαιότερα έβλεπα πολύ στίβο γενικότερα, αλλά αφού έχω καταργήσει την τηλεόραση στο σπίτι, τα μόνα αθλήματα που πλέον βλέπω στους Ολυμπιακούς είναι Μπάσκετ, Τζούντο και Πάλη.

Είχα παίξει πέρσι στον Καναδά backgammon και είχε πλάκα, αν θυμάμαι καλά ήταν πόρτες αλλά ποντάρεις κιόλας αν θα το πάρεις διπλό κλπ.

Δεν είμαι αρκετά αισιόδοξος για αυτό, αφού οι περισσότεροι είναι απλά κλασσικοί Ελληναράδες και το τάβλι είναι πεδίο δόξας.

Απόδειξη είναι, για να καταλάβεις αν μπορείς να κερδίσεις κάποιον στο τάβλι, αρκεί να ρωτήσεις αν γίνεται να σου πιάσει τη μάνα στο πλακωτό και να κερδίσεις το παιχνίδι. Αν πάει να το παίξει αουας και δε γίνεται αυτό (η εμπειρία δλδ που έχω κι εγώ,99 στους 100 έτσι κάνουν όταν τους ρωτάω) κλπ κλπ, σημαίνει πως μπορείς να τον κερδίσεις για πλάκα

1 Like