Και 20 αν χάσουμε , δεν υπάρχει αυτό που έχουν κάνει στο πρώτο δεκάλεπτο…
Γυναικείο βόλει ΕΡΤ2
Δομινικανή Δημοκρατία - Βραζιλία
Την καλησπέρα μου στην λίμπερο Nyeme
Άντε και στην Rosamaria, γτ δεν αντέχω τις ζήλειες.
Καλα τα πανε οι Σερβοι απεναντι στους Αυστραλους. Κριμα για Ελλαδα, αλλα οι Γερμανοι εχουν απλα πολυ καλυτερο συνολο. Ευτυχως ο αγωνας ηταν 5 τα ξημερωματα δικη μου ωρα, και δεν χρειαστηκε να δω τα μουτρα του Σρουντερ.
Τραγικά κακός ο Καναδάς σήμερα
Ισως να εκτιθεται σημερα και να φαινεται το οτι επαιζε με καφενεια στον ομιλο
Η σημερινη μερα ειναι αφιερωμενη σε ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, το μεγαλυτερο ινδαλμα του ελληνικου αθλητισμου.
Απο οσους αγωνιζονται στον τελικο, εχει την υψηλοτερη επιδοση στην καριερα του με τα 8.65 μετρα, η οποια ειναι και φετινη. Ελπιζω να ειναι σε καλη φορμα σημερα και να σηκωσει το χρυσο. Αλλα οτι και να κανει, εγω θα τον αγαπω.
Τεντόγλου θεέ .
Εχει μάτια στα παπούτσια, δεν εξηγείται αλλιώς το πατημα που έκανε
Μπραβο ρε Μιλταρα! <3
Παρα πολυ ανετος…χαλαρα χρυσο
Οριακά ξενέρωσα. Ηθελα περισσότερο σασπένς. Δικαιούμαστε ενα χρυσό δια περιπάτου.
Πάντως ολες του οι προσπάθειες ηταν απόλυτα ισορροπημένες. Πολύ σοβαρός αθλητής
Η αναμενόμενη εξέλιξη
Τιμή και δόξα σ’ αυτόν τον παλίκαρο, που θαρρώ έχει μπει ήδη στην κουβέντα για κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών
Κλασικός Τεντογλου… Πέρασε να παραλάβει ένα χρυσό…κ γειά σας😁
Μπράβο στην υπεραθλήτρια που μόλις στα 1.5 έτη της ζωής της κατέκτησε ολυμπιακό μετάλλιο. Να τα βλέπουν οι δικοί μας αυτά.
Περα απο τον τεντογλου τσίμπησε κ η Αγια Λουκια ενα ακομα μεταλιακι στα 200 γυναικών
Εκλαψα λιγο με τους εκφωνητες εδω, που μιλουσανε κανα 2 λεπτα για το ποση αφοσιωση και σκληρη δουλεια και ποσες θυσιες πρεπει να κανει κανεις για να ειναι στο επιπεδο ενος αθλητη οπως ο Τεντογλου, και σκεφτομουν οτι το παλικαρι ζει σχεδον την ιδια ζωη που ζουσα εγω ως φοιτητης… ξυπναει 11 το πρωι, παιζει 4-5 ωρες videogames με φουντουνια, ξεχναει να τρωει μεσημεριανο, και μετα ριχνει και κανα 2 ωρες προπονησουλα χαλαρη. Μακαρι να το παρει και στο Λος Αντζελες το 2028!
Οι εκφωνητές, μεγάλα φυντάνια!
@ManosOrff σχολίασα τον παρλαπίπα, τον εκφωνητή, που είπε για αθλήτρια ότι γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022.
¿Que?
Edit: ααα,οκοκ, δεν το έπιασα, θενξ!
Για κάνε μια μετάφραση