Καποτε πιστευα οτι το ν ασχολείσαι με τους πουστηδες τους πισωγλεντηδες τις αδερφες τέλος πάντων ειναι κατι που σταματάει με το περασμα της εφηβειας που αποκτάς 2 3 εμπειρίες κ ο εγκέφαλος σου εχει μεγαλωσει αρκετα.
Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι γατί ασχολούνται με το τι κάνει ο άλλος στην ζωή του.
Για εμένα δεν είναι θέμα αποδοχής, ειναι απλά ότι ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, δεν με νοιάζει.
Είναι δική τους η ζωή και όπως όλοι, έτσι και οι ομοφυλόφιλοι, άντρες και γυναικες θέλουν να είναι χαρούμενοι.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γεννηθεί και να θέλει να είναι δυστυχισμένος, να περάσει μια ζωή μαρτύριο.
Κάτι το οποίο η Ιστορία έχει αποδείξει ότι έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι μέσα στους αιώνες, όταν σε αναπτυγμένες χώρες όπως η Μ.Βρετανία μέχρι και πριν από έναν αιώνα η τιμωρία του να είσαι ομοφυλόφιλος ήταν η κρεμάλα.
Ας κοιτάξουν λοιπόν όλοι αυτοί οι ηθικοί, οι ομαλοί, οι φυσιολογικοί τα δικά τους τα μούτρα πρώτα στο καθρέπτη και να δουν τα χάλια τους και τα αθεράπευτα κόμπλεξ τους.
Συγγνώμη, αλλά επέλεξε ένα άθλημα στο οποίο πέφτουν μπουνίδια. Έφαγε δύο πολύ γερά, ένα εκ των οποίων της έσκισε το στόμα από μέσα και είπε ότι ήταν το χειρότερο που έχει φάει στη ζωή της, γι’ αυτό σταμάτησε.
Η κοπέλα τζάμπα hate τρώει που προφανώς από αρκετούς είναι κατάλοιπο της γενικότερης άποψης τους για τους τρανς κλπ (που απ’ ότι κατάλαβα δεν είναι τρανς κιόλας). Στο κάτω κάτω για το αν έπρεπε να αγωνίζεται η όχι υπεύθυνη είναι η ομοσπονδία του αθλήματος.
Γενικά επειδή έχω δει να βγαίνουν στην φορά πολλά περιστατικά τραυματισμών ειδικά σε μαχητικά αθλήματα σε κατηγορίες γυναικών νομίζω πως είναι προφανες ότι πρέπει να δημιουργήσουν νέες κατηγορίες για τους τρανς κλπ. Αυτά τα ολίγα το ζήτημα είναι λεπτό και το να εκτοξεύουμε μίσος δεξιά και αριστερά δεν θα βοηθήσει νομίζω.
Υγ πήραμε 3 μετάλλια από χθες btw. Μπράβο σε όλους.
Με προλαβες. Ηθελα και εγω να ψαξω αθλητες που κλαινε μετα απο ηττα. Εν τω μεταξυ διαβασα οτι πριν τους αγωνες η Khelif ειχε ρεκορ 9-5, οποτε ισως απλα η Ιταλιδα δεν βρεθηκε σε καλη μερα…
Δεν έχω δει event που να μην έκλαψε κάποιος. Είναι το βάρος της αποτυχίας και η απογοήτευση, είναι η χαρά των κόπων που δεν πήγαν χαμένοι. Πολλά πράγματα γενικά.
Αυστραλός Τσιτσιπας έγραφε ο άλλος😂. Και πέρσι στο παγκόσμιο ασταμάτητος έμοιαζε ο Γκιντι. Τους πάει το μπάσκετ FIBA μάλλον γτ και ο Μιλς 3 φορές καλύτερος είναι με το εθνόσημο.
Το πολυ πιθανο, αφου το δηλωσε η ιδια. Οτι σταματησε τον αγωνα για να προστατεψει την υγεια της.
Η δευτερη γροθια της εσκισε το στομα απο μεσα λεει. Καλα εκανε και σταματησε το κοριτσι.
Σιγουρα δεν σταματησε επειδη “εχανε” παντως.
Αυτο τι φαση που δεν σταματαει ο χρονος μετα απο καλαθι? Παλαιολιθικο μου φαινεται.
Καλα εχει ξεκινησει η Ελλαδα, ετσι για αλλαγη. Οτι ξαφνικα ο Τζος Γκιντι δεν ειναι καλος παικτης εντωμεταξυ?
Μλκ Γουοκαπ φαουλ σε τριποντο στα 0.1" ελεος. Αν και μαλλον δεν το εκανε.
Δεν μπορουν να κανουν Challenge στην αποφαση?