Πρεπει να το πουμε? :lol:
Η pacifika ηταν η πρωτη μου κιθαρα, και οπως αναφερει πιο πανω ο bluez, επιδεχεται καθε αναβαθμισης και γενικα ειναι σκυλι
Πρεπει να το πουμε? :lol:
Η pacifika ηταν η πρωτη μου κιθαρα, και οπως αναφερει πιο πανω ο bluez, επιδεχεται καθε αναβαθμισης και γενικα ειναι σκυλι
Τσεκαρε και καμια Cort.
[SIZE=“2”]Παιδες ρε σεις για να μην ανοιγει ο καθενας που θελει να παρει κατι για να του προτεινουν αλλοι και ξεχωριστο θρεντ να ανοιξουμε ενα θρεντ γενικα για αυτους που θελουν προτασεις για να αγορασουν κατι , οποιασδηποτε φυσεως ειναι αυτο είτε οργανο είτε ενισχυτης κτλ. Τι λετε ?[/SIZE] :-k
Πολυ σωστη παρατηρηση. Να συζηταμε για καθε ειδους αγορα που εχει να κανει με μουσικα οργανα και εξοπλισμο.
ΓΙΑΤΙΙΙ???!!! 8O .Μάλον πήδηξες κατευθείαν στα βαθιά και τρόμαξες.
Δεν περίμενα ποτέν να μου προτείνουν YAMAHA να σας πω την αλήθεια. Θυμάμαι όταν ήταν να πάρω πρώτη κιθάρα το πρώτο πράγμα που μου λέγανε είναι “ΟΧΙ YAMAHA”! Τι να πω, μάλλον υπάρχει μια προκατάληψη γύρω απ’τις YAMAHA. Απο Gibson,Fender,Ibanez δλδ δεν παίζει τπτ ανάλογο με την pacifica σε τιμή/απόδοση?
σε αυτη την τιμη παιζει η rg370dx…που για αυτα τα λεφτα ολοι λενε οτι εχει πολυ καλο ηχο…κι εγω που την εχω ειμαι πολυ ικανοποιημενος…
εγω οταν την ειχα παρει ειχε 370 στο συγκεκριμενο μαγαζι…
Ok thanks! Έχω καιρό να επιλέξω μέχρι να μαζευτεί το ρευστό
ok…ψαξε το παντως…
Πήγα σήμερα απ’τον Νάκα και μου πρότεινε την RGX-A2. Μου φάνηκε καλή λίγο που έπαιξα και σκετικά ελαφρυά κατασκευή.
Αν θέλεις μια κιθάρα που να αξίζει ξέχνα το…
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μάρκες που να αξίζουν πεντάρα(ωραία… με τέτοια λόγια θα με κρεμάσουν εδω μέσα:lol: ) Απέφυγε Gibson και Fender, αυτό μόνο μπορώ να σου πώ, εκτός και αν θέλεις να μοιάζεις με διασημότητα και να μην έχεις καλό ήχο. Καλύτερα να μην αρχίσω…
Λυπάμαι αν δεν αρέσουν σε κάποιον οι απόψεις μου αλλά είναι η πικρή αλήθεια!:!: και στην Ελλάδα είμαστε από τους πιο καθυστερημένους λαούς σε θέματα κιθάρας, ούτε στην Ουγκάντα τέτοια αμάθεια.:lol:
Μια Tom Anderson.Ουτε μοντελο ουτε τπτ δν ξερω.Παντως το οργανο εσπερνε
Είναι πολύ καλές και εγώ είχα παίξει μία πριν από πολλά χρόνια και είχα πάθει πλάκα. Ήταν σε στυλ strat, με humbucker πίσω και με Floyd.
ibanez fgm.το πιο λεπτο και βολικο μπρατσο που εχω πιασει:) κατι μου κανει και θελω να “τρεχω” ολη την ωρα:) να ειχε και 24 ταστα:(
ο καθενας γ να παρει μια 2η κιθαρα πρεπει να εχει κριτηριο το τι ζηταει κ τι μουσικη θελει να παιξει…εγω πχ εχω μια fernandes αλλα ειναι πολυ μεταλαδικη γ τ γουστα μου πλεον…γ αυτο θελω να παρω μια fender που ειναι πιο ροκαμπιλικη κιθαρα…
gibson custom series model '89…
Έπαιξα σήμερα με μια Stratocaster, Malmsteen signature…τι απίστευτη που είναι! Μετά τα 5 πρώτα λεπτά που συνήθισα και τα σκαμμένα τάστα έλιωσα. Μα να μην της έβαζαν κι ένα Floyd Rose?
Ετσι ακριβως ηταν και αυτη που επαιξα,μονο που δεν ειχε Floyd.Νομιζω απλο 2point tremolo
Gibson '61 reissue… την οποία και έχω:) και μου λείπει που μαι στα ξένα:(
Ibanez rg 470 γιατην γρηγοράδα του λαιμού της…( η δευτερή μου κιθάρα)
Για να σπάσω λίγο τη μονοτονία στο θέμα(:P) θα πω για μια HDST-CAFB Firefly ακουστική κιθάρα που έπαιξα και μου φάνηκε πολύ καλή.Ενώ από ηλεκτρικές μια Washburn X50PROFE μου ακούστηκε επίσης καλή.Τσιμπίστε την εδώ:http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/83d0bf941c3270b3a1fb1956744541be.jpg
1. Fender Stratocaster… Η σκαμένη ταστιέρα της με τρέλανε!!!8O
2. Gibson LesPaul… Κλασσική δύναμη, αλλά μου την δίνει που την χρησιμοποιούν πολύ όλοι οι σκατόφλωροι κιθαρίστες από κάτι 2000 και μετά μπάντες που είναι γ.τ.π…#-o [-X
Ξερει κανεις αν υπαρχει κανα μαγαζι εδω Αθηνα να παω να δοκιμασω την Fender του Malmsteen?Εχω καει!! θελω πολυ να την ακουσω γτ μια αλλη fender που ειχα δοκιμασει ηταν πραγματικα γτπ.με διαφορα η χειροτερη κιθαρα που εχω παιξει!