Tι σας λενε οι Dean ρε παιδια?? Μ’αρεσει αρκετα ο ηχος τους αλλα δεν μπορω να ξερω για την αισθηση τους στα χερια (λογικο, δεν ειμαι κιθαριστας).
Ψάξτη σε Kαγμάκη ή Διαμαντόπουλο
Stallings dragonslayer U.S.A , ότι καλύτερο για μένα. Υπάρχει μια μεταχειρισμένη για πούλημα στην Αμέρικη με χειροποίητους μαγνήτες(8O !!!) αλλά το τελωνείο και τα μεταφορικά στέλνουν την κατα τα άλλα λογική τιμή στα ουράνια!!!
όλες οι άλλες είναι λίγες για το γούστο μου και κλισέ από πάνω.8)
στον στολλα να πας που ειναι κ αντιπροσωπος της fender στην Ελλαδα!
τωρα τοσο θα σε εξυπερετισουν ειναι αλο θεμα…
:lol:
Θεός!
Nαι ρε συ αλλά ο Στόλλας δεν έχει μαγαζί στην Αθήνα από ότι ξέρω, για αυτό το στέλνω εκεί το παιδί.
ναι???:-k
δεν ξερω…
Χμμ… Δεν εχω παιξει με πολλες “καλες”/ακριβες. Ωστωσω απο τις λιγες ακριβες που εχω παιξει 1η ποζαρει η Dean Dime’o’Flame.
Αλλα θεωρω εξισου καλη την LTD MH-400 (την εχω, και διαλεξα αυτην εναντι της Dean καθος με βολεψε περισσοτερο, ειχε εξισου καλο ηχο, και χαμηλοτερη τιμη) και με εξεπλιξε η secter, η οπια κανει μολις 300 ευρο αλλα πραγματικα αξιζει κανενα 500αρικο χαλαρα
Έφτιαξα το Thread αυτό για να γράφει ο καθένας μια περίληψη και να λέει της εντυπώσεις του από τη κιθάρα που έχει ή έχει δοκιμάσει.Έτσι θα μπορούν να βλέπουν και αυτοί που ενδιαφέρονται για να αγοράσουν κιθάρα τις απόψεις των άλλων.
Strat! Exw mia amerikana edw kai 10 xronia…de me exei apogohteusei pote…apo shkwmata eukolh, apo taxuthta arketa kalh (oxi san tis klassikes metalladikes vevaia), den eniwsa pote oti xreiasthka lock giati den ksekourdizetai oti kai an kaneis!
haha τι παραπονα να εχεις απο αμερικαν στρατ μωρεε!
Γραψε ομως στα ελληνικα:wink:
Παιδες εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να αγορασω μια κι8αρα που εχω βαλει στο ματι.εχω βρει ηδη καποιον να πουλησω την παλια μου.οποτε ειμαι σχεδον ρεντυ να την τσιμπησω.απλα θα ηθελα μια γνωμη απο αυτους που ξερουν καλα απο κι8αρες γτ εγω κινουμαι σε μετρια επιπεδα.
η κιθαρα λοιπον ειναι αυτη.
δινω γυρω στα 5 κατοσταρικα.πιστευω για την κατηγορια της ειναι απο τις πολυ καλες κιθαρες…για πειτε!
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Epiphone, αλλά απ`όσα έχω ακούσει το μόνο κοινό τους με Gibson είναι το σχέδιο…
Πρωτα απο ολα δεν ειναι αναγκη να ανηγεις αλλο Thread για αυτο εχουμε το Guitarist Thread!
οσο για την κιθαρα βρες να την παιξεις κ εαν σε βολεψει στο χερι κ σε ικανοποιησει ο ηχος τοτε χτυπα την!
δεν ειναι κανα τρελο οργανο αλλα ειναι αρκετα αξιοπρεπες για τα λεφτα του!
Aυτό, το σημαντικότερο είναι να την ακούσεις να δεις πως σου φαίνεται εσένα.
Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα όργανο των 500? να ακούγεται σαν την ακριβή “ξαδέρφη” που ξεκινάει από 2500?, τότε όλοι θα αγόραζαν Epiphone , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα δεν θα καλύψει τις ανάγκες σου.
βασικα ουτε το σχεδιο πολυ μοιαζει…
δεν το σκεφτηκα καν για το θεμα.δεν τσεκαρα το guitarist thread.
ε θα την παιξω εννοειται πριν την παρω αλλα δεν εχω και παιξει και με 10 κι8αρες γιαυτο και ηθελα μια αποψη.
μπορω να βρω κατι καλυτερο σαυτα τα λεφτα?ειμαι αναμεσα σε epiphone και ibanez…:-k
οπα!
εναι σαν να μου λες : πειναω να φαω μπριζολα η ψαρι?
δλδ ειναι δυο εντελως διαφορετικα οργανα!
πες μας τι θες να παιξεις, εαν θελεις Floyd rose η οχι, εαν θες μονους η διπλους μαγνητες, κ πιο σχημα τι σε αρεσει!
το ξερα οτι θα τρελλαθεις…χαχα!ξερω ειναι τελειως διαφορετικη η γκαμα των 2 κι8αρων.ρε συ κοιτα ουσιαστικα ακομα ειμαι αρχαριος.το κολλημα που εχω με τις ιμπανεζ ειναι απο μικρο παιδι…για δικους μου λογους
τα τραγουδια που θα παιζω ειναι μεταλ.αλλα εχω ακουσει οτι οι επιφον εχουν καλα καθαρα και ωραια “βρωμικα”
αφου το χεις το κολημα απο μικρος χτυπα τοτε μια Ibanez(μην αποκτησεις κ ψυχολογκα προβληματα:p )
στεκαρε εδω
ειναι ολες πανω καντω στα λεφτα που θελεις να δωσεις
αλλα εμενα μου αρεσει αυτη
http://www.thomann.de/gr/ibanez_sas36fm_trs.htm