Απλα παρεμπιπτοντως, η συγκεκριμενη ειναι πολυ ωραιο οργανο για αρχαριους. Σιγουρα καλυτερο απ’οτι λενε τα λεφτα του… Καλη κατασκευη και πολυ ανετη στο παιξιμο.
ΥΓ. Δε δουλευω στην Ibanez.
Απλα παρεμπιπτοντως, η συγκεκριμενη ειναι πολυ ωραιο οργανο για αρχαριους. Σιγουρα καλυτερο απ’οτι λενε τα λεφτα του… Καλη κατασκευη και πολυ ανετη στο παιξιμο.
ΥΓ. Δε δουλευω στην Ibanez.
ναι εχεις δικιο σαυτο που λες.αλλα αποσο ξερω πλησιαζει “αρκετα” τον ηχο της ξαδερφης.οι αναγκες μου ειναι κυριως ρυθμικα αλλα και λιντ λιγοτερο.ποια ειναι καλυτερη σαυτους τους τομεις?
το χω το κολληματακι μου γτ το ειδωλο μου παιζει με ιμπανεζ.τοθεμα ειναι οτι με τις ιμπανεζ σε τι ειδους παιξιμο θα περιοριζομαι?
εσυ αναμεσα στην ιμπανεζ που προτεινες και στην επιφον ποια θα διαλεγες και γτ??
ελα τωρα αφου σε ειχα πετυχει στην αντιπροσωπια!:p:p:p
οποτε και αλλος ενας που διαλεγει ιμπανεζ απο επιφον.η αλλη δεν ειναι για αρχαριους?
αλλα ρε παιδες οπως και να το κανουμε αλλο ν ακρατας την επιφον και να το παιζεις σλας!!χαχα!
Να σου πω, δεν θα ελεγα πως οι ιμπανεζ ειναι παντα καλυτερες κιθαρες…οι επιφον που’χω δοκιμασει δε μου αρεσουν (ουτε και οι “ξαδερφες” gibson, αλλα για αλλους λογους)…just not my thing ρε παιδι μου, γι’αυτο αποφευγω να δινω γνωμες σχετικα. Κακα λογια για επιφον δεν εχω ακουσει παντως, οποτε βρες την, πιαστη στα χερια σου και παιξε και σχηματισε τη δικη σου γνωμη. Οτι και να σου πουμε εμεις, αν το οργανο δε σου ταιριαζει απλα ειναι λογια του αερα.
Οσο για το “για αρχαριους”, το λεω αποκλειστικα με κριτηριο την τιμη. Δηλ. με το σκεπτικο πως ενας αρχαριος δε θα δωσει πανω απο 500 γιουρο (και μπορει να λεω και πολλα) για ενα οργανο για το οποιο δε μπορει να’ναι και σιγουρος ή να εκτιμησει πληρως χωρις να περασει πολυς χρονος, στην τελικη.
πολλες πληροφοριες σε ενα ποστ ρε μικεφο!χαχα!εσενα δεν σαρεσουν αλλα δεν ειναι ασχημες κιθαρες.ρε συ αλλο σκεφτομαι.ναι να την πιασω,να τζαμαρω,να χαρω,αλλα δεν εχω πιασει πολλες κι8αρες πως 8α 3ερω αν μου ταιριαζει?εννοω οτι μαυτη που ειμαι τωρα την ξερω καλα γτ μαυτη εμαθα.αλλα πριν την πιασω την εβλεπα σαν εξωγηινη μορφη!εχω πιασει και μια δυο αλλες.αλλα ποτε ιμπανεζ η επιφον…
με καμια κιθαρα δεν περιοριζεσε! (εκτος εαν θελεις να παιξεις αρχηκαφριλες)
με την συγκεκρημενη που σου προτεινω παιζεις ανετα hard rock, Metal, Punk, Funk κ οτι αλο θελεις αρκει να μπορεις να παιξεις.
εγω διαλεγω Ibanez για Value for money κ για μεγαλυτερη ποικιλια στον ηχο μια που εχει κ τους μονους για ωραια σκαστα ρυθμικα αλλα κ τον διπλο κατω για να χωνεις γκαζωμενα σολιδια.
επισης λογικα το μανικι της Ibanez ειναι πιο λεπτο κ θα σου φανει πιο ευκολη!
ασε που κ σαν οργανο ειναι πολυ πιο ελαφρια κ δεν θα θες μασαζ μετα απο καθε προβα!
επισης κ το τρεμολο που εχει ειμαι μια χαρα!
ελπιζω να βοηθησα:)
με 500 ευρο πλεον παιρνεις παρα παρα πολυ καλα οργανα!
κ εγω που ασχολουμε επαγγελματικα κ οι δυο οι κιθαρες που χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο δεν κανουν πανω απο 900ευρο κ οι δυο μαζι!(κ εχω αφησει στην ακρη πανακριβο οργανο)
ειναι απλα τα πραγματα!
αμα η κιθαρα σου ταιριαζει θα το νιωσεις!
θα την δεις σαν προεκταση του δρομου μεταξυ της καρδιας κ του χεριου!(ποπο τι ποιητης που με ο φουστης! )
βοηθησες πολυ φιλαρακι…σε ευχαριστω…οποτε να ξεχναω σιγα σιγα την επιφον…λολ!δεν εχει σημασια αν μπορω να τα παιξω τωρα.αλλα αργοτερα που θα τα παιζω καλυτερα θα ειναι καλυτερη ι ιμπανεζ.οποτε και για να “μαθω” αλλα και για κανα τζαμαρισμα λεει ε?ε για πανκονιουμεταλιες τη θελω πιο πολυ…βεβαια τωρα πρεπει να βρω και το σχεδιο που θα μαρεσει πιο πολυ…
αυτη πως σας φαινεται? http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg420eg_brd.htm
ειναι στα ιδια λεφτα με την αλλη.αλλα εχει τα ταστα που μαρεσουν…αλλα δεν εχει τους ιδιους μαγνητες…μεγαλη διαφορα στον ηχο?
0χα0χα0χ!τρελη ατακα!!
θα εχει διαφορα στον ηχο!
η μια ειναι δυο διπλους κ η αλλη ενα διπλο κ δυο μονους!
η δευτερη εχει μεγαλυτερη ποικιλια στον ηχο αλλα αυτο δνε παιζει κανα ρολο!
σημασια εχει πια θα σου κατσει εσενα!
προτινω πρωτα απο ολα να διαβασεις αυτο που μιλαει γαι τους μαγνητες γενικα
http://www.seymourduncan.com/support/choosing-installing/how_to_pick_a_pickup.pdf
κ μετα να πας να παιξεις οσες περισσοτερες κιθαραες μπορεις!
τπτ σε ελληνικο δεν παιζει?? δεν βγαζω και πολλα…
πως δεν παιζει ρολο ομως?οσο μεγαλυτερη ποικηλια τοσο καλυτερα για μενα.
ελα ντε ποια θα μου κατσει?
για κοιταχτε λιγο αυτο…
http://www.thomann.de/gr/ibanez_sas36fm_trs.htm
ιδια κι8αρα 20 ε παραπανω!
στο εξής εδώ θα γράφουμε όλες τις απορίες κ προτάσεις μας για αγορά κιθάρας
Παιδες θελω να αγορασω την 2η μου κιθαρα. Παιζω αρκετο καιρο οποτε αρχαριος δεν ειμαι αλλα θελω την αποψη σας γιατι ειμαι σε τρομερο διιλλημα και δεν θελω να την πατησω…
:-k
Ειμαι αναμεσα στην Hellraiser Schecter
και Ibanez XPT700 Xiphos
και οι 2 ειναι τρομερα μοντελα και πραγματικα τα σπανε… η Ιμπανεζ εχει DiMarzio Diactivator οποτε βγαζει αντιστοιχο γκαζι με Emgαρες.
Ρωτησα ενα φιλο και μου λεει γουσταρει την Σεκτερ πολυ αλλα την αλλη δεν την εχει παιξει οποτε δεν μπορει να ειναι και αντικειμενικος.
Εσεις τι λετε? Παιζω πολυ μεταλ φασεις… Testament, Metallica, Maiden, Ozzy, Anthrax ktl ktl.
και πιο ροκ οπως Scorpios,GnR,AcDc κτλ. Σας παρακαλω βοηθηστε με… Εγω ειμαι πιο κοντα στην μια αλλα δεν θα σας πω ακομα για να μην επιρεασω την κριση σας
Θενξ προκαταβολικα 8)
Χαιρετω παιδες! Ψαχνω για ηλεκτρικη κιθαρα με τα εξης χαρακτηριστικα: extreme ηχο κυριως για rythm καταστασεις. Μεχρι τωρα ψαχνομουν για κατι αναμεσα σε BC Rich , ESP , Ibanez και Jackson.
Tι προτεινετε?
rhythm για μενα =esp…
πίστεψε με…δεν θα θέλεις να μείνεις σε ριθμ μόνο…΄μία ίμπανεζ πρεστίζ rg είναι γενικά ότι πρέπει…για μέταλ ,ροκ, καθαρά,τα πάντα…
Σκέφτομαι να αγοράσω μία κιθάρα. Το μπάτζετ που διαθέτω είναι γυρω στα 300-600Ε. Ενδιαφέρομαι για ακόρντα (να παίζω ελληνικά κομμάτια), αλλά να έχει και καλούτσικη παραμόρφωση για κάποια ροκ. Τι μου προτείνετε? oi telecaster kales einai?
Telacaster σκεφτομαι και εγω να παρω για δευτερη δες για καμια signature(John 5,Jim Root)
http://www.thomann.de/gr/fender_standard_telecaster_mn_bk_2009.htm
μια χαρα κιθαρα στα 500…
δες και για καμια φτηνη gibson ή epiphone αναλογως σε τι τιμες θα κινηθεις τελικα…
για να πω και γω την αληθεια την ψηνω και γω μια τελεκαστερ:D οοοοοοοοταν εχω τα λεφτα μπορει ομως να εχω ψηθει για les paul οποτε οψομεθα8)
αν σου φαινεται ακριβη τσεκαρε καμια squier και τραβα παιξε να δεις αν σ αρεσει πανω απ ολα
εγω παντως προτινω για αρχη μια Fender Stratocaster ή μια epiphone ( αναλογα το μοντελο που σου αρεσει )
Φίλε μου, εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και την blade texas standard.Παίζει να είναι αυτό που ψάχνεις.Τώρα telecaster για ροκ?Πιο πολυ για funkιες και bluesιες ειναι,νομιζω…Αλλά απο την άλλη σημασια δεν έχει η κιθαρα αλλα ο κιθαριστας!!