Άνετα ανετότατα fender.
Gibson στην ελλάδα έχω βρει μια πολύ καλή τιμή για SG STANDARD 1400ευρά
Επίσης αν έχεις κανέναν που θα πάει αμερική ή να μένει πιο κεντρική-βόρεια ευρώπη μπορείς να παραγγείλεις από αμερική Gibson Les paul classic με σχεδόν 1300ευρά
για την μουσικη που θες βρες μια με 1 humbucker(διπλο)κ δυο single coils(μονος)
για μενα καθετε καλυτερα γιατι κ με τον διπλο μπορεις να εχεις καποια πιο καλα γκαζια για σολο αλλα να εχει κ πιο ροκ χαρακτηρα το οργανο σου!
κατι τετοιο θα προτεινα http://www.thomann.de/gr/fender_highway_one_strat_hss_rw_tw.htm
http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_fat_stratrw3cs.htm
μην λετε βλακειες εαν δεν ξερετε please!
Φιλε μου αν εκανα λαθος συγνωμη.Αλλα αν βρεις εσυ κανονικη κιθαρα Fender καλη τουλαχιστον με 1200ε οχι να ειναι οι απομιμησεις που λενε made by Fender τοτε :bow2: :bow2: :bow2:
ρε ποιες απομιμησεις? τι λες ρε? ρε την τρελα μου μην λετε οτι νανε!
υπαρχουν fender made in mexico in usa k japan!
ολες ειναι fender απλα γινοντε σε αλλη χωρα! αυτη την στιγμη οι καλυτερες θεορουνται οι japan αλλα δεν εξαγονται αλλα αμα ψαξετε λιγο κατι θα βρειτε
Μην εξαπτεσαι φιλε μου.Δεν θα μαλωσουμε για ενα τοσο ασημαντο θεμα.Παλι ομως δεν με καταλαβες διοτι ισως δεν εχεις ακουστα για το παρακατω.Υπαρχουν καποιες κιθαρες(δεν μπορω να θυμηθω μαρκα) που για να φτιαχτουν βοηθησε και η Fender.Αυτες τoνιζουν με μαυρα γραμματα το Fender ωστε ο απλος και ανιδεος κοσμακης να μπερδευτει και να την αγορασει για αυθεντικη.
κοιταξε ι Fender πλεον εχει αγορασμενες παρα παρα πολες εταιριες( πχ Guild tacoma ovation k…)
αλλα για πες μια τετοια μαρκα ρε σ γιατι θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε!
Κοίτα ούτε εγώ ειμαι ειδική σε αυτά. Είχα σημαντική βοήθεια όταν αγόρασα τον δικό μου εξοπλισμό. Αλλά έχω έναν 30άρη Line 6 ενισχυτή και έχω μείνει απολυτα ικανοποιημένη. Θα το πρότεινα.
Γεια σας…
Εδω και 6.5 χρονια παιζω κλασσικι κιθαρα και ειπα να ασχολιθω με ηλεκτρικη και δεν γνωριζω τιποτα απο το θεμα.Σχετικα για τιν αγορα κιθαρας εδω και λιγες μερες το εψαξα και μου αρεσε μια ibanez i arc-500.Τι λετε?Ειναι καλη?Η μουσικη που θελω να παιζω ειναι κλασσικο rock,hard rock,Classic Rock και blues
βασκκα παει στα αθλητικα οχι στο ιντοντιουσ γιορ σελφ
βαλτο στο γκρουπ αντ αρτιστσ
Χμμμ, μια Parker μάλλον ενός ξάδερφού μου…
Tσίμπα την κιθάρα χωρίς δεύτερη σκέψη, τα σπάει άσχημα.
Για τον ενισχυτή δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Roland όυτε ξέρω κάποιον που να έχει…
Οι Ibanez προσωπικά μου αρέσουν πολύ, αλλά βγάζουν έναν ήχο κάπως βαρύ. Αν αυτό δεν σε πειράζει, χτύπα την άφοβα. Αλλιώς ψάξε Fender (γνωστός μου είχε πάρει μια πολύ καλή με 900 ευρώ περίπου) ή Υamaha Pacifica.
Για epiphone γυρω στα 600 ευρω?
Τι να σου πώ, εγώ τις Epiphone τις αντιπαθώ πάρα πολύ, έχουν μόνο το σχήμα της Gibson κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο…
Θελω ομως classic μοντελο που να ειναι για πιο blues φαση και μ αρεσαν 2 κιθαρες μια epiphone και μια Ibanez
Προτεινε μου καποια μοντελα να κιταξω
Μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις? Πιστωτική έχεις?
Ναι…μεχρι 700
για τα λεφτα και το ειδος που αναφερεις εγω θα σου προτεινα μια epiphone παντως…και η ibanez δεν ειναι ασχημες αλλα οπως ειπε και ο Sharuman καπως βαριες γι’αυτο που θελεις…