ολες οι κιθαρες καλες ειναι αρκει να τις συνηθησεις…κι οπως ειπε ο τρισμεγιστος michael schenker οταν ηρθε θεσσαλονικη σε εναν κιθαριστα απο δω που τον συνοδευε…τι κιθαρες και μαλακιες, ολα η δουλεια ειναι στο χερι,αν τα χερια σου πιανουν καλως,αν οχι…:-s :-s :-s
Ναί
παιζει
αλλα δεν με νοιαζει, το κουρδισμα παραμενει μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες [-X [/SPOILER]
Εν μέρει μονο συμφωνώ…Απο την άλλη όταν επαιξα με μια stratocaster έπαθα ΄πλάκα με τον ήχο κ δεν μπορώ απο τότε να ξαναπιασω τις συμβατικές κιθάρες μου(και υπόψιν έίμαι πολύ μακρια απο τον χαρακτηρισμό παίζω παπάδες)…Πολύ πίκρα παιδια …Έχει κανείς ένα διχίλιαρο να μου δανείσει.?.Η καλύτερη κιθάρα που έχω στην κατοχή μου παρολαυτα είναι η καινουρια ακουστική μου hand-made παρακαλώ…που ακόμα την ξεχρεώνω… Πολλά λεφτά το σπορ παίδες…
Εντάξει η Yamaha των 200Ε που έχω έχει αρκετά σκληρή ταστιέρα και σε κουράζει στο παίξιμο. Από άποψη εμφάνισης Ibanez-Jem από άποψη feeling Fender-Stratocaster…
Η air guitar μετράει?:-s
:lol::lol: :lol:
King Of Angmar… yamaha EG-112 πρεπει να εχεις ε? την ιδια εχω και γω {μια strat καποτε… καυσοξυλα τωρα πια)
παραγγελια ενος αριστεροχειρα, του τη φερανε για δεξιοχειρες, επομενως οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη, του τη βουτηξα τζαμπα {για τη yamaha μιλαω ε
που τετοια τυχη με stratocaster…}
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΙΘΑΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ 3 ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ,ΜΕ 1 ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ 2 ΜΟΝΟΥΣ,ΜΕ 2 ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ…
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ FENDER,JACKSON,IBANEZ,WASHBURN…
ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 1200Ε…
ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ROCK/METAL…
1200 Ευρω???! Μια χαρα εισαι. Τραβα εξαρχεια, δοκιμασε ολες τις κιθαρες και οποια σου αρεσει απολες παρτη (απο τις μαρκες που ειπες εκτος απο washburn). Ασε που θα σε αφησουν οση ωρα θελεις αν δειξεις προθυμια να δωσεις 1200 ευρω
και οι washburn μια χαρα ειναι. αλλα εγω για αρχη θα προτεινα Jackson.
Ti ήχο θες να βγάλεις? Τι μουσική ακούς?
Κοιτα θέλω ο ήχος της να ειναι metal…
ακουω metal,rock,και λιγο πιο ελαφρια
Σε στυλ πχ iron maiden…
Δοκίμασε Jackson ή Ibanez (με τα λεφτά που έχεις πέρνεις πολύ καλό εργαλείο…)
απο ποιοτητα ποια καλυτερη απο τις 2 που λες?
διαφορα σε μαγνητες ξερει κανεις σας?
πχ…2 2πλοι
2 2πλοι + 1 single
1 2πλο + 2 single
3 single
κτλ…
Eγώ προτιμώ Ibanez.
Όμως με ακριβή Jackson δεν έχω παίξει για να σου πώ. Είχα παίξει με μια φθηνή και δεν μου είπε πολλά (έχω παίξει με πολύ καλύτερες για την κατηγορία της πάντα…)
Mark Tremonti PRS 2007!
πάρε μια με χορδές,γαμούν αυτές:wink:
Fender αποκλειεται αν δεν κανω λαθος να βρεις με 1200ε.Για μενα καλυτερη ειναι η Gibson αλλα για να την παρεις πρεπει να κανεις πολλες υπερωριες ακομα
βρισκεις χαλαρα