Υπαρχει καλυτερη κιθαρα απο τη δικια μου ρε; Την πολυαγαπημενη μου κιθαρα; Το μωρακι μου; Την κουκλαρα μου;
Τι λες ρε…
Ελα τωρα, εσυ την εχεις δει. Ειναι πανεμορφη σαν τα αστερια…
Ναι,ναι,ναι,ναι,ναι
Διακρινω εναν τονο ειρωνιας:-k…
Μπα… θα παμε να δουμε zodiak τ Σαββατο?
Δεν ειμαι σιγουρος, γιατι μπορει να κανω προβα με το συγγροτημα, αλλα μηπως εισαι λιγουλακι off topic;
Stargazer και Mad Boy, εδώ και πολλά χρόνια ο Γκράχαμ Μπελ ανακάλυψε το τηλέφωνο. Χρησιμοποιείστε το για να συνεννοηθείτε τι θα κάνετε το βράδυ, γιατί τον υπόλοιπο κόσμο δε τον ενδιαφέρει τι θα κάνετε το βράδυ…
Σας υπενθυμίζω είστε σε φόρουμ, όχι σε chat room…
εγώ έχω μια ελεεινή yamaha EG 112…η φέντερ που λέω είναι του φιλου μου, ο οποίος έχει ΔΥΟ!!!
Εμενα τι μου το λες;;; Αυτος φταιει, γιατι πριν γραφτει εδω εγραφε σε ενα αλλο, ψιλομουφα φορουμ, οπου ολοι εγραφαν οτι τους κατεβαινε, και του εχει μεινει συνηθειο
Σορρυ που ειμαι παλι off topic, αλλα επρεπε να απαντησω
τι σημασια εχει η κιθαρα?? εαν αυτος που τη παιζει δεν ξερει Χριστο… η δικια μ εινα ιη καλυτερη γτ τη παιζει ο καλυτερος στο κοσμο δηλαδη ΕΓΩ… και μια συμβουλη προς τους κιθαριστες του φορουμ … να ξερετε ενα πραγμα οτι οσο και να παιξετε εμενα δεν θα με περασετε ποτε . πλακα κανω εεε πλακα κανω οτι εκανα πλακα σοβαρα τα λεω8)
Fender Stratocaster. H ταστιέρα της ήταν ονείρωξη…
H κιθαρα στο Guitar Hero
:lol: :lol: :lol: Το τρεμολο της ειναι ολα τα λεφτα:p
mou aresei i les paul mou tou 81 alla epishs kai i strato tou 76 tou daskalou mou ;p den exw paixei kai me polles omws…
Γεια σας!Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να με βοηθησετε με την επιλογη καποιας καλης κιθαρας(εννοειτε ηλεκτρικη:p )! Εχω μια κλασικη και κανω ενα χρονο(ειμαι αρχαριος αλλα με ορεξη!)…δεν μου αρεσει και πολυ η κλασσικη!ΘΕΛΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ! Anyway…την κιθαρα μου θα την παρω σιγουρα απο το www.thomann.de
Ειναι εκπληκτικο site με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλες τιμες.Σκεφτομαι να παρω την IBANEZ GRG170DX JB(www.thomann.de/gr/ibanez_grg170dx_jb.htm) …αξιζει?Για ενισχυτη θα παρω σιγουρα τον roland cube 30(http://www.thomann.de/gr/roland_cube30x.htm) ! Τι μου προτεινετε;
ισως να μην ειμαι και ο καταλληλοτερος για να σου απαντησω, αλλα νομιζω πως για την κιθαρα εχεις κανει πολυ καλη επιλογη μιας και ειναι η πρωτη σου. τωρα για ενισχυτη εγω θα σου προτεινα με λιγα χρηματα παραπανω να αγορασεις τον Spider III της Line 6 ο οποιος ειναι και ψηφιακος και θα τον κρατησεις για πολυ καιρο.
ηταν η ατιμη. γαμαει αυτη η σειρα της fender γενικοτερα.
τωρα οσο εχει να κανει με les paul… ειδα προσφατα στο youtube ενα βιντεακι που εβγαλε η γκιμπσον με κιθαρες που κουρδιζονται μονες τους… νταξ, αλλος ενας λογος να παιρνουν ολοι les paul πια…
ειμαι καθετη σε αυτο τωρα… μαγικη στιγμη η ωρα του κουρδισματος… και ας ειναι μπελαλιδικη.
Μόνο σε`μενα φαίνεται ένα βαρετό αναγκαίο κακό??:-k
μπα κοιτα κλασσικα κι εγω γκρινιαζω οταν μου σπαει μια χορδη ή οταν οι παλιες χορδες εχουν πιασει μουχλα ( χεχεχε
) αλλα δεν ξερω… μου αρεσει απο καποιο σημειο κι υστερα
[μηπως ειμαι μαζοχα? :-s ]