Προτάσεις για κιθάρα

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας, το εκτιμω…

θα το ψαξω περισσοτερο ενοειται, θα παω και ηρακλειο να δοκιμασω μερικες…

bluezlick, τι ενοεις οταν λες οτι η λεσ ποουλ εχει πιο συγκεκριμενο ηχο?

για την ιμπανεζ εχω ακουσει πολα καλα, ιδιαιτερα για τη σχεση ποιοτητας/τιμης…

αλλα δεν ξερω ακομα σε ποια θα καταληξω…

αλλα γενικα ο ηχος των λεσ ποουλ μαρεσει… ειχα ακουσει μια επιφοουν… αλλα δε θυμαμαι μοντελλο οποτε παιζει και να κοστιζε καμια 2000αρα ευρω…

(ωριαια δε γραφω τις εταιριες)???

Mou aresei pou apekleises tis fender … :stuck_out_tongue: epeza 3 xronia me fender kai ta evlepa ola kala alla den ixa peksei me les paul…tha sou protina anepifilakta les paul (tin teleftea apo tis epiloges sou)…exw peksei k me ibanez kai kali malista kai den mporw na po pos ixa kapio parapono.alla i les paul exei ali aisthisi THEIKO mpratso me kalo sindiasmo magniton ftiaxneis treli kithara…

ενοω οτι δεν εχει εχει μεγαλυ γκαμα ηχου σαν μια στρατοκαστερ δλδ η μια κιθαρα με 3 μαγνητες κ πενταθεσιο.
τεσπα μακρυα απο epiphone παντως :lol: :wink:

Gia arxi omos den aksizei na skaseis 1000+ euro gia na pareis mia gibson les paul afthentiki…den ine kai toso tragika ta pragmata me tis epiphone…gia ta lefta tous ine para poli kales…(se sxesi me alles pada milaw).

για μενα με αυτα που εχω δει ουτε μετα δεν αξιζει να τα σκασεις…:wink:

Thelo tin gnwmi sas gia aftin…pistevo pos aksizei ta lefta tis.

Αξίζει μόνο αν ξέρεις να παίζεις κιθάρα, αλλιώς πάρε μια πιο φτηνή να δοκιμαστείς πρώτα.

οντως η cort πιο πανω τα σπαει. αλλα εγω νομιζω οτι για πρωτη και φτηνη καλυτερα ibanez grg170 χωρις floyd rose και περιεργα. εχει παρα πολυ ευκολο μανικι(βασικα την εχω και ξερω)
πιο μεταλ απο το ταυρακι μου (με τους τωρινους στοκ μαγνητες)

egw exw ibanez rg370dx kataeuxaristimenos goustarw trela arketa xronia k den tin exw barethei
alla gia epomeni kithara tha epairna
http://www.thomann.de/gr/prs_tremonti_se_black_egitarre.htm

αν θες κιθαρα για να παιζεις πολλα διαφορετικα ειδη μουσικης, τοτε η ibanez ειναι η προφανης λυση. απο την εμπειρια που εχω σχετικα με κιθαρες, οι ibanez εχουν τις καλυτερες ταστιερες, βολευουν για ολα τα ειδη.

Vasika den kserw ti akrivws 8es na paixeis.eiparxoun ki8aristes pou aplws pernoun thn ki8ara pou tous aresei.Egw panta epsaxna pio poly ths dynatothtes giayto sou proteinw thn deyterh ibanez!alla esy des pia 8a sou katsei pio kala na se volepsei kai pia 8a sou aresei perisotero pantws psaxou arketa!!1

Exw paiksei me 3 diaforetikes Epiphone kai den eimeina ka8oloy efxaristhmenos . Afoy 8es na paizeis poly diaforetika eidh moysikhs tsakw mia Ibanez . Tis xrhsimopoioyn apo jazz-istes mexri kai o Fischer twn Celtic Frost . Kai me oses Ibanez exw paiksei exw meinei trella ikanopoihmenos .

FENDER STRATOCASTER
λευκή και πανέμορφη…

Βασικα θα ακουστει λιγο χαζο αλλα εγω μονο με την δικια μου μπορω να παιξω…(την κιθαρα :p).

Εχει κατι το διαφορετικο απτις αλλες που με βολευει απιστευτα. Δεν ξερω τι…

Mε μια απ τις κιθαρες του Tom Scholz των Boston(!!!),μια κουκλα Les Paul Custom,σε μια εντελως απιθανη συμπτωση και η οποια παραλιγο να γινει δικη μου,αλλα κατι στραβωσε τελευταια στιγμη…:frowning:

Fender Stratocaster 70’s, απλά σα να γαμούσα την Teagan.-

Δεν έχω παίξει με πολλές κορυφαίες, από τις λίγες που έχω παίξει μία Ibanez, μοντέλο δεν θυμάμαι, αλλά ήταν καλή κιθάρα, όχι από τις φθηνιάρικες.:stuck_out_tongue:

Προφανώς… Η δικιά μου

τα τελευταια χρονια εχω παιξει με παρα πολλα οργανα. ειδικα καποια παλια ειχαν φοβερο ηχο αλλα κ Touch!
αλλα σαν το μωρο μου δεν ειναι καμια!:wink: ισως γιατι φτιαχτηκε για μενα!
](http://img407.imageshack.us/my.php?image=v2ze9.jpg)[/IMG]