12 monkeys??? the fifth element???
Το Fifth Element δε μου άρεσε καθόλου. Το 12 monkeys όμως δεν είναι κι άσχημο. Οκ, ανακαλώ εν μέρει, αλλά και πάλι πιστεύω είναι ατάλαντος, το σενάριο και ο σκηνοθέτης του βγάζουν κάτι καμιά φορά.
Death Becomes Her
Die Hard(ολα!)
Twelve Monkeys
Pulp Fiction
The Sixth Sense
Unbreakable
Sin City
και αμετρητες τηλεοπτικες εμφανισεις,με αποκορυφωμα το ‘‘αυτος αυτη και τα μυστηρια’’ που εσπερνε και εκλανες στο γελιο…(+κ αλλες ταινιες,που ασχετως αν ηταν μετριοτατες,οπως πχ το whole 9 yards, o ιδιος ηταν απολαυση)
Τωρα σε καποιον που βρηκε το 12 Monkeys ‘‘οχι και ασχημο’’ δεν εχουμε να πουμε τιποτα αλλο…(ασχετως αμα γουσταρουμε τη μουσικη που ακουει και τον παμε εδω μεσα:p)
Oπωτε ξεκολατε απο Γουιλις…
α,και ο Γκιπσον,η αληθεια ειναι πως πλεον ειναι ποταπος…ομως παιδες,μιλαμε για αμπαλιαση τρελη αν καποιος το ισχυριστει αυτο σοβαρα,διοτι εχει παιξει,σε Years we living dangerously,Gallipolis(2 απο τις μεγαλυτερες ταινιες που εδωσε ποτε ο αυστραλεζικος κινηματογραφος),remake του ‘‘Ανταρσια του Μπαουντη’’ οπου σε ολα,και ιδιαιτερα σε αυτες του Πητερ Γουηαρ ο τυπος ηταν ταλενταρα(και αρκετα μικροτερος βεβαια)…απο το braveheart και μετα αρχισε η μαλακινση…αλλα παλιοτερα ηταν εξαιρετικος-ακομα και στα κλασσικα του ειδους Lethal weapon…
επισης,ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
:bye:
μονο αυτο φτανει…:bow2::bow2:
δεν ξερω ποιος ειναι ο χειροτερος αλλα απο τους χειροτερους ειναι ο brad pitt…για μενα…
ρε σεις ο bruce willis είναι αγαπημένος ηθοποιός.όχι και χειρότερος…
πάντως το 1ο matrix είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ από τις λίγες και δε σηκώνω μύγα στο lightsaber μου γι’αυτό…:lightsabre:
εδιτ:@starstruck:πλάκα κάνεις έτσι?δες τα fight club,seven,12 monkeys,kalifornia…και δεν ξέρω’γω τι άλλο και ξαναέλα…
εχει παιξει σε καλες ταινιες απλα θεωρω τις ερμηνειες του πολυ κακες…
Αυτό τώρα πως γίνεται;
Όχι τίποτα άλλο, έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όλες αυτές τις ταινίες. Αν ήταν τόσο κακός δε θα έπρεπε και οι ταινίες να γαμιούνται ρε παιδί μου; Λίγο μπακαλίστικα στο βάζω αλλά νομίζω βλέπεις τί θέλω να πω.
Εντάξει, προφανώς γούστα είναι αυτά οπότε κακώς το συνεχίζω, αλλά…
Death Becomes Her: όλη η ταινία είναι οι 2 πρωταγωνίστριες, ο γουίλις η γλάστρα.
Sixth sense, unbreakable: καμία από τις 2 δεν μου άρεσε. Καθόλου όμως…
Die Hard: οκ, λόγω ηλικίας μου προκαλούν κάποιο νοσταλγικό συναίσθημα, όπως θα μου προκαλούσε π.χ. το καράτε κιντ, αλλά όχι ότι τις θεωρώ καλές ταινίες.
Pulp Fiction: είπα ήδη ότι σε αυτήν γαμάει.
Sin City: δεν το χω δει (απαράδεκτος, το ξέρω).
Το Mad Max, καλά έκανες και μου το θύμησες, γαμεί!!!
ΥΓ: δεν έκανα quote…αλλά είμαι κατανοητός νομίζω. χεχε!
θα στο πω απλα…το seven π.χ. εχει τοσο καλο σεναριο και σε κραταει σε ενδιαφερον που και o παπακαλιατης π.χ. να παιζε μαλλον παλι η ταινια θα ηταν και παλι καλη…
στην ταινια αυτη ο pitt κατα την γνωμη μου παιζει πολυ μετρια και αδιαφορα ενω θα μπορουσε να την ανεβασει να την κανει πολυ καλυτερη…ολα τα λεφτα στη συγκεκριμενη ο kevin space…
απο κει και περα ρε παιδια αν θελετε οχι απλα κακους αλλα απαραδεκτους,δειχνει το star κατι ταινιες καμμια φορα με 0 μπατζετ και ηθοποιους πραγματικα για τον πεο:p:p:p
πάντως στους 12 πίθηκους και στο kalifornia δε νομίζω ο παπακαλιάτης να μπορούσε να παίξει έτσι τον ψυχοπαθή…
και γενικά για μένα οι περισσότερες ερμηνείες του pitt μέχρι τα early 00’s είναι ανυπέρβλητες.
και εμενα μου αρέσει ο πιτ
μη ξεχνάτε και το Snatch που ηταν ολα τα λεφτά(για μενα παντα)
O Pitt ειναι υπερανω κριτικης πλεον,κλαιν μαιν οτι αλλο και να λεμε…
Επισης το τοπικ τεινει να μετονομαστει σε ‘‘πιο κλασσικο συγκροτημα δεν γουσταρετε ουτε νοτα’’
Nα πω και γω πως βαριεμαι τον Νικολσον γτ παιζει παντα το τρελο-μετρια-,με κουραζει ο Ντεπ γιατι παιζει παντα το ανηλικο και εχει σπαστικη φατσα,ενω τερατα αμπαλιασης ειναι και ο Ντει Λιουις,Ντικαπριο και Σον Πεν διοτι παιζουν με την ιδια βαρετη μανιερα παντοτε…αυτα…α και επισης ο Πατσινο τρελο αγγουρι-μονο φωναζει ενω ο Ντε Νιρο ολο γουρλωνει τα ματια τους και αντε να στραβωσει κανα στομα,η ιδια γαμημενη εκφραση 40 χρονια…
horror καλησπέρα, από δω και πέρα θα είμαι εγώ εδώ για να σου επισημαίνω ποστς ΣΑΡΚΑΣΜΟΥ και ΧΙΟΥΜΟΡ. αυτό εδώ, είναι ένα από αυτά. δεν είσαι μόνος πλέον φίλε μου!
καλή συνέχεια,
ο φίλος σου, σαμαν.
Ποιος ξεχναει βεβαια και τη μεγαλυτερη μουφα ηθοποιο των τελευταιων 40+ χρονων ετσι,τον αμπαλο Antony Hopkins,τον ανθρωπο που τουκατσε μια καλη να παρει οσκαρ ως Χανιμπαλ (πρακτικα κοιτωντας απειλητικα την καμερα και χαμογελοντας ταχα μου φρικιαστικα-θαθελε,δεν ειχε προλαβει να δει Ρομπ Σναιντερ που αλλαζει 12458 εκφρασεις με την ιδια ευκολια που αλλαζει κα σωβρακα(ΘΕΟΣ)) και απο κει και περα κανει συνεχεια το ιδιο πραμα…ΠΦΦ…
Γιατί τον Dustin Hoffman που τον πας; Πήδηξε κάποτε μια 40άρα και κάτι έγινε…
Αυτό το ανέκδοτο με τον Marlon Brando που έβαζε βαμβάκια μήπως και γίνει ηθοποιός που το πάτε. Με ατάκες τύπου “φέρε το βούτυρο” δεν εντυπωσιάζεις κανέναν φίλε…
και ποιός σου είπε πως σαρκάστηκα?
σοβαρά μιλάω.
τα σαρκαστικά και χιουμοριστικά σχόλια τα αφήνω σε σας…