Δεν το συζητάμε. Αν κοιτάξεις όμως σε πιο πίσω σελίδες θα καταλάβεις. 8)
Tον val kilmer γιατί τον έχει μέσα?
Θα σου γαμησω καμια ωρα εσενα…
Γράκχε δες το Unbreakable λίγο. Αλλά βέβαια ο Matt Damon όταν παίζει έτσι, είναι ιδιοφυής βουβή ερμηνεία κτλ κτλ, ενώ ο Bruce είναι ο action hero από τα Die Hard, που δεν ξέρει να παίζει.
Ρε μαλάκα ξεκόλλα κι εσύ, τον άλλο προσπαθώ να εκνευρίσω. 8)
κατω τα χερια απο τον βρασιδα…
απενοχοποίησε τις περιπέτειες και ετσι τωρα βλεπουμε αλλους να πεφτουν απο ελικοπτερο και να επιζουν χωρις να κλεινουμε την οθονη…
αντε
Κοίταξα όλες τις σελίδες μια-μια προς τα πίσω (έχει ούτως ή άλλως πλάκα το topic ) αλλά πάλι δεν κατάλαβα… [-X
(εκτός άν το λες για σπάσιμο στον Lupin :p)
καλά το πάς τότε
Αλλά καλά σας χώνει ο Bruce όπως και να χει…
εδιτ: μόλις είδα το παρελθόν του τόπικ
nicholas cage άνετα.
θα ψήφιζα keanu reeves αλλά τον έχω συνδυάσει με τον neo από το πρώτο matrix το οποίο και λατρεύω οπότε θα κάνω την πάπια…:roll:
Κ εκεί εξίσου αγγούρι ήταν!
fixed
και εγω nicholas cage λεω χαλαρα…
van kilmer γιατι ρε παιδια εμενα μου αρεσει…
:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
ναι,αγγούρι με μαύρα γυαλιά και καμπαρντίνα που μπορεί και πετάει όμως…
χάρη στο πρώτο μυθοποιήθηκε ο χαρακτήρας.
και στην τελική (ειδικά) το δεύτερο και το τρίτο είναι αρκετά κατώτερα οπότε με βολεύει…
Ε για μια τόσο ΜΑΠΑ ταινία σαν το matrix (ανεξαρτήτως αριθμού ) ακόμα κ ένα αγγούρι με μαύρα γυαλιά που πετάει αρκετό ήταν…
:lightsabre::lightsabre:
εγω και εσυ εξω ΤΩΡΑ!!!
οτι ειναι αγγουρι ειναι… αλλα ειναι ταινιαρα ΕΙΝΑΙ τουλαχιστον το 1(για μενα ειναι ολα αλλα οκ) μη λεμε οτι θελουμε
Χαχαχα!
Άλλον περίμενα να τσιμπήσει…
Ντάξει μωρέ δε μ’αρέσει καθόλου… Τί να κάνουμε… Καλή θεωρείται από αρκετούς βέβαια… Μπορεί να έχετε κ δίκιο!
…αλλά επειδή ΒΑΡΕΘΗΚΑ να’μαι αντικειμενικός είναι ΑΘΛΙΑ ταινία κ έχετε πρόβλημα! ΟΥΣΤ!
Τζιμ, έχεις γίνει πολύ προκλητικός τελευταία, πέρνα έξω!
Κ εσύ τέκνον γιατρέ; Επιστήμων άνθρωπος; Πού οδεύουμε… [-X
Ας αλλάξουμε θέμα… Πες ποιός δε σ’αρέσει
Χμμμ, μάλλον ο Mel Gibson. Και ο Bruce Willis, το μόνο που τον σώζει αυτόν είναι το Pulp Fiction. Μεγάλα μπάζα και οι 2. Θα μου έρθουν κι άλλα και θα ποστάρω.
ΑΑΑΑ θα σφαχτούμε γιατρέ! :lightsabre:
Σταματήστε με τον Willis! Είναι και γαμώ! Χωνέψτε το!
Για τα μπάζα είναι. Το μόνο σωστό που έχει κάνει είναι που έσφαξε τους γκέϋ με την κατάνα. Και το μόνο σωστό που έχει πει είναι “Zed’s dead baby…Zed’s dead…”. Ας μην υπήρχε δηλαδή ο Quentin θα σου λεγα εγώ.