Ποιός είναι ο χειρότερος ηθοποιός;

Καλά τα λες!
Μην ξεχνάμε ότι τον Αυτόλυκο έκανε ο Bruce Campbell δηλ. ο πρωταγωνιστής των τριών Evil Dead

ΑΥΤΟΣ

Καλα, δες stand up Chris Rock και ξαναελα.

βεβαια σαν ηθοποιος ειναι οντως λιγο χλεχλες

Απλά προσπαθεί να μιάσει του Έντι Μέρφι και δεν του βγαίνει, δεν τον λες κακό όμως, πόσο μάλλον τον κάκιστο:!:

Ο Matthew Fox πιστεύω ότι αδικείται επειδή είναι τελείως φάβα ο χαρακτήρας του Jack. Ο ίδιος δεν παίζει πολύ κακά…

kskiouz me γιατι εχει val μεσα?δεν του το ειχα για κακο ηθοποιο μετα που ειδα το δε ντορς(πρεπει να ηταν κ η πρωτη που ειδα μαυτον)… ποιος θα εκανε καλυτερα πχ το μορρισον στην ταινια?μια χαρα πειστικοτατος μου φανηκε:-k

Aυτό σε πείραξε?

Εδώ έχει το Μελ Μπρουκς, που είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχουν πάρει Όσκαρ, Έμμυ, Τόνυ και Γκράμυ. Το ξέρω τα βραβεία δε λένε πάντα την αλήθεια, αλλά κατά γενική ομολογία μιλάμε για έναν καλό ηθοποιό. Τώρα πως του έκατσε του θρεντστάρτερ άγνωστο.

Αυτο το βιντεακι με τον Ηρακλη ειναι απο αυτα που σου φερνουν μια αμηχανια.Μορφασμοι σχηματιζονται στο προσωπο σου και δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις η να κλαψεις (κλαψιγελος απο αμηχανια παντα).Ανατριχιασα…μπρρρρρρρ.Ον τοπικ,πιστευς οτι ολοι ειχαν τις καλες ακι τις κακες στιγμες τους ,αλλα αυτος ο αποτυχηδης ο Brandon απο το Μπεβερλι χιλλς με τη χωριστρα και μονιμο μειδιασμα του γοη μου καθοτανε παντα στο λαιμο!!! Και το μπεβερλι χιλλς μουφερενε αμηχανια:(

Η ψηφος μου πηγε στον ανεκδιηγητο Μπεν Αφλεκ.

Ο Βαλ Κιλμερ ειναι εξαιρετικος ηθοποιος.

Ο Nicholas Cage…(εξαιρειται το leaving las vegas,the rock και το conair)

απο ξενους ο ρηβς και απο ελληνες ο κιμουλης

Μιας που ξεθαψαμε,ας ξανα-σχολιασομε:τραγικα αμπαλο πολ,καποια στιγμη θα κανουμε το σωστο με τους καταλληλους…:stuck_out_tongue:

ο dani filth στο cradle of fear:)

Ηθοποιοι λεμε…οχι τραγουδιστες…(με φωνή ακριδας)

Nicolas Cage εύκολα!

Βγάλε το Leaving Las Vegas και VOILA, ο χειρότερος και πιο υπερτιμημένος ηθοποιός έβα.

ενας μου ερχεται αυθορμητα στο μυαλο…

kevin costner

μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι σε καποιον δεν αρεσει ο mel brooks…

Κ εμένα διάολε μονίμως μου καθόταν στο στομάχι… :stuck_out_tongue:

Από poll μάλλον ο Ριβς… Κ εγώ καλύτερα παίζω :stuck_out_tongue:

http://www.pajiba.com/seriously_random_lists/the-many-faces-of-keanu-reeves.php

Είχε και γαμώ τους δασκάλους όμως

[SPOILER]

:razz:

[/SPOILER]

:lol:

@GRACCHUS: Όχι φίλε μου ο Willis είναι πολύ ανώτερος - δε συγκρίνεται… [-X