Ποιός είναι ο χειρότερος ηθοποιός;

πως δεν ειναι ο ιδιος ρε μαν μη ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ τωρα. σε 500 σαητ εψαξα. ΛΥΡΑ 100 ειναι αυτο που λεω

Ο Ορλάντο ΤσόκοΜπλουμ, και ο γκόμενος της Ντεμάρας Μουρ:):!:

Διαφωνώ! Εχω δει πάρα πολύ γαμάτες ταινίες μ’ αυτόν. Εντάξει είναι λίγο σ’ όλες το 20χρονο toy boy σαραντάρων-μιλφιών, αλλά γενικά δε με χαλάει. Τον έχω δει φλώρο σε κομεντί, τον εχω δει ζιγκολο σε ψιλοδραμα, των εχω δει καθυστερα στο dude where is my car (αληθεια dude που είναι?), τον εχω δει περίεργο στο φαινομενο της πεταλουδας

Τσέκαρε :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=npKXbriLBpM

“…one particular website,that made probably some of the worst accusations i’ve had yet”… μετα παει να τα μπαλωσει “i have many friends who are gay…”. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΗ , ΑΛΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. πατος μαν.

Τι λέτε για Τζουντ Λο;
Είδα δυστυχώς το Σλουθ (2007) και ήταν απλά τραγικός.
Και είπα να είμαι επιεικής και να μην τον συγκρίνω με τον Κέην στον αντίστοιχο ρόλο πριν 35 χρόνια.
Στον Σέρλοκ Χολμς ήταν συμπαθητικός, αν και ο Ουάτσον δεν έχει καμία σχέση με όπως παρουσιάστηκε, τέλος πάντων.

Nicolas Cage. BIG TIME FAIL ο τυπος:!:
Διαφωνω καθετα με Kilmer και Reeves, ειδικα για τον πρωτο

EDIT: Να προσθέσω και αυτό το λατρεμένο μου blog

http://niccageaseveryone.blogspot.com/

Χιου Γκραντ. Απλά ατάλαντος.

.-

Συμφωνω με Metalo. Ο κειτζ. Απλα δεν τον χωνεψα ποτε. Δεν ξερω αν με εκνευριζει περισσοτερο αυτο το ηλιθιο βλεμμα της αγελαδας που εχει και το υφακι που ειναι λες και του εχουν τριψει κοπρια μεσα στη μουρη, ή το ψευτικο στην ερμηνεια του… Ειναι λες και δε νιωθει τιποτα τη στιγμη που παιζει… Ο,τι ρολο και να παιζει. Η ταινια στην οποια ηταν καλυτερος πιστευω οτι ηταν το Weather Man μονο και μονο γιατι ο ρολος του ταιριαζε γαντι. Ο μπουλης που ειναι στην κοσμαρα του.

H ΜΟΝΗ ταινια στην οποια μου αρεσε ηταν το Lord of War αλλα νομιζω οτι ηταν επειδη η ταινια απο μονη της γαμαγε και μπορω να σκεφτω 1002 ηθοποιους που θα επαιζαν το ιδιο αν οχι καλυτερα απο αυτον.

Δεν παίζει να υπάρχει χειρότερος ηθοποιός από τον David Caruso :

Κάθε φορά που τον πετυχαίνω στο CSI μού έρχεται στο μυαλό αυτό το κλιπάκι και γελάω αυθόρμητα :

http://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI

Με δυο-τρεις κινήσεις ο Jim Carrey κατέγραψε την πεμπτουσία της ηθοποιίας του… #-o[-X

…και έλεος πια με αυτά τα γυαλιά ηλίου !

Θεός.

^^ Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Μα, δεν είναι γελοίος ? Κάνει τις ίδιες ακριβώς κινήσεις κάθε φορά, μιλάει με τον ίδιο τρόπο και βέβαια στο τέλος την κάνει φορώντας τα signature γυαλιά του.
Μόνο οι ατάκες αλλάζουν.

" David Caruso can ACT ! " λέει :lol:

“Hey”

Put glasses on

“Fuck you!”

YEEEEEEEEEAAAAAAAAAAH!

αχαχχαχαχαχα

θεός καρούσο γενικά

ΟΚ ξεκόλλα τώρα, δεν μπορεί όλοι σ’ αυτή τη ζωή να είναι Αλς Πατσίνοζ και Ρόμπερτς Ντε Νίροζ. Χρειάζονται και οι Ντέιβιντς Καρούζοζ.

Επίσης να διαβαστούν τα κόμμεντς στα παραπάνω βίντεα.

έντιτ
Με πρόλαβε το ανίδεο γουρούνι.

Harrison Ford, Βruce Willis, Arnold Schwarzenegger…

Neniel σ’αγαπω! Εχω μια ενσταση: ο Μπρους Γουιλις μ’αρεσε στα φιλαρακια οταν ηταν guest star σε 1-2 επεισοδια.Εχω να προσθεσω και τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στην ιδια κατηγορια με Σβατζενεγκερ κλπ :stuck_out_tongue:

Παιδια ουδεποτε στη ζωη μου αντεχα Bruce Willis,John Travolta,Richard Gere,Harrison Ford ,Val Kilmer και Christian Slater.

Θεούλης είναι ο Horatio, αλλά ΛΩΛ, πόσο πετυχημένο ήταν αυτό?!?!:lol::lol:

Παιδιά χειρότερος ηθοποιός χαλαρά Άστον Κάτσερ, τι ‘ν’ αυτοί οι Μπρους και Χάρρισον που μου τσαμπουνάτε, πάνε για όσκαρ μπροστά του!

Koυτσερ :stuck_out_tongue: (ακομα χειροτερα)

Α!Α! Συγνωμη για το double post αλλα ΕΠΡΕΠΕ να πω και κατι αλλο για τον Γουιλις…μ’αρεσε στο pulp fiction…ΤΑΙΝΙΑΡΑ! :smiley: