Ποιός είναι ο χειρότερος ηθοποιός;

Aυτός:

Γενικά εκτιμάμε Μπρους γιατί είναι σκληρός και τα ρέστα, καθώς και καλτ φιγούρα.
Νομίζω Κάτσερ όμως. Έχω ακούσει και το Κούτσερ (από έλληνες) οι αμερικάνοι όμως Κάτσερ το προφέρουν.

Πασχαλάκο κι αυτός ναι. Πώς μου διέφυγε

…αυτός και ο Ορλάντο ‘‘Χαζολέγκολας’’ Μπλουμ πλουτς πλιτς πλατς:):!:

δεν είναι το ελληνικότατο κΟΥτσερ, αλλά δεν είναι και κΑτσερ.

my two cents

Nicholas Cage

Οι υπόλοιποι του poll είναι “παικταράδες” μπροστά του!

Αυτό το νυσταγμένο ύφος, η φωνή που βγαίνει από τη μύτη, η ανικανότητα να βγάλει ρόλο από μέσα του και όχι να υποδύεται συνέχεια ήρωες και χαρακτήρες σαν να αντιγράφει καρτούν και άλλα που δεν έχω όρεξη να αφιερώσω άλλο χρόνο με την πάρτη του, τον κατατάσουν για μένα, ως τον χειρότερο ηθοποιό που έχω δει ποτέ!

Από κοντά του και ο αειθαλής Χάρισον Φόρντ!

[SPOILER]“Με το συμπάθειο”, αλλά το poll, έχει “βαρέσει στα πουλιά”![/SPOILER]

Μπηκα να γραψω οτι σιχαινομαι την Σαντρα Μπουλοκ και πιστευω ο,τι ειναι για τον πουτσο.To ιδιο και ο Michael Douglas.Τον σιχαινομαι απο τοτε που ειδα,πριν πολλααα χρονια,στο σταρ αυτη την απαραδεκτη ταινια που του την επεσε μια στο γραφειο του και μετα τον κατηγορησε για σεξουαλικη παρενοχληση.Η μονη καλη του ταινια ειναι το Traffic.

Εγώ από την άλλη, μια και ξεθάφτηκε το θέμα, θέλω να κράξω λίγο το Eric Bana. Τον είδα πριν λίγες μέρες σε εκείνο το Hanna και θυμήθηκα τι αγγούρι είναι. Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποτε τον είχαν για το νέο μεγάλο ταλέντο του Hollywood. Κυρίως μετά από εκείνο το Munich του Spielberg που είχε πάει και στα οσκαρ. Ποτέ δεν τον γούσταρα, από την πρώτη φορά που τον είδα στο Hulk ως τώρα που τον θυμήθηκα στο Hanna (μετριότητα by the way) ένα αγγούρι ήταν.

O Κιούζακ που καταστρέφει οτιδήποτε κινείται γύρω του :!:

Adam Sandler .-

Α επίσης ο… Σαμαλαν!! Στις περισσότερες ταινίες του κρατάει για τον εαυτό του ένα μικρό ρόλο. Ακόμα και όταν δεν δείχνει την φάτσα του όμως, όπως στο the village, ο άνθρωπος είναι μεγάλο αγγούρι :lol: Ευτυχώς δεν είναι παρά για ελάχιστα λεπτά τις περισσότερες φορές. Αν και όπως θυμάμαι στο Lady in the Water που θα το χώσω σε λιγάκι ξανά, έχει αρκετά μεγαλύτερο ρόλο. Παραδόξως οι ταινίες στις οποίες δεν εμφανίζεται είναι μακράν οι χειρότερες του (για μένα τουλάχιστον).

…στο the village παίζει λίγο στο τέλος:):!:

Ακόμα γελάω με το Gravity που το αποθέωνε και ο κόσμος λέμε

fixed :stuck_out_tongue:

ολοι οσοι αναφερατε στα τελευταια ποστ ειναι τραγικοτατοι παντως.

ούτε καν. μόνο και μόνο το falling down να βάλεις, απλά έχουν όλοι μια απέχθεια για το βασικό ένστικτο που έπαιξε

*και game που λεει ο απαπανως. και ακόμη μερικές

Συμφωνώ,απλά στο μόνο που τον ξεχωρίζω και μπορώ να πω ότι μάρεσει είναι το Room 1408.

Εμένα ο Cusack μου άρεσε σε αρκετές ταινίες πάντως. Κυρίως τα High Fidelity που το λατρεύω αλλά και το Bullets over Brodway του Allen. Αλλά και σε πολλές παλιότερες teen movies που έκανε (Say Anything, Sure Thing, Better of Dead) ήταν καλός. Από το High Fidelity και μετά βέβαια δεν έχει κάνει και κάτι σπουδαίο.

Ένα όνομα θρύλος της κακής υποκριτικής που είναι να απορεί κανείς πως έγινε ηθοποιός: Hayden Christensen

Επίσης, να πούμε και για την νέα γενιά “ηθοποιών” και τον άρχοντα της αμπαλοσύνης Jaden Smith

Το αγελαδίσιο βλέμμα του Κιούζακ δεν αντέχεται ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.

Εκεί που δίνει ρέστα βλακόφατσας όμως, είναι στο Midnight In The Garden Of Good And Evil.

[U]Εκπληκτικός[/U] ηθοποιός ο Michael Douglas και τρομερό το Disclosure με τη Demi Moore 8).

οταν μπαινει ο ριτσαρντ γκιρ στην κουβεντα, η κουβεντα τελειωνει.