Ποιός είναι ο χειρότερος ηθοποιός;

…εγώ πιστεύω ότι η μπεστ βλακόφατσα ήταν στο Con Air που σαν ταινία ήταν καλή λόγω του υπόλοιπου καστ…τα High Fidelity και 1408 ήταν πολύ καλός και αυτές οι δυο ταινίες τα σπάνε:):!:

Κιάνου Ριβς, μέχρι και στον οργασμό του ίδια φάτσα πρέπει να παίρνει.

…για μένα ο Κιάνου Ριβς ελιναι ένας τίμιος κακός ηθοποιός…απλά έχει αυτήν την φάτσα που λες:):!:

Αυτό.

Και αυτό.

Και ο πούδρας Orlando Bloom.

will smith, βινς βον και ο φλωρος ο Pattinson

επισης απο γυναικες δεν παλευονται η Mulligan και η παπιοχειλω η Roberts

α ξεχασα και αυτον που εχει παιξει στις πιο ηλιθιες κωμωδιες ολων των εποχων

[SPOILER][/SPOILER]

wat?! καλα σας γαμαει ο Big Willie.

Αυτός έκλεισε στη δεύτερη σεζόν του True Detective μαζί με Κόλιν Φάρελ

Ναι σε όλα :!:

απλα οχι

…τον Ashton Kutcher ξεχάσαμε…το αγγούρι[-X :slight_smile: :!:

Τον Ρίτσαρντ Γκιρ τον ζηλεύετε επειδή έχει ωραίους γκρίζους κροτάφους, φοράει ωραία κουστούμια, οδηγάει ακριβά αυτοκίνητα και έχει λεφτά για να αγοράζει στις on screen γκόμενές του διαμάντια φτωχομπινέδες :stuck_out_tongue: Πέρα απ’ την πλάκα τώρα, η μετριότητά του κάνει μπαμ όταν δουλεύει με πραγματικά καλούς ηθοποιούς πχ Edward Norton στο “Primal Fear”. Απίστευτα υπερεκτιμημένος.

Και βέβαια έγκλημα η παρουσία του ΤΙΤΑΝΑ Val Kilmer στο πολ ο οποίος μάλλον κάηκε επειδή έχει κάνει πολλές κακές επιλογές ρόλων και η απουσία γατακίων τύπου Daniel Radcliff…

ναι αλλα οταν εγινε ποστ το θρεντ, προφανως δεν ειχε ειπωθει οτι ο χαρρυ ποττερ θα συνεχισει την καλλιτεχνικη του καριερα περα απο το Χογκουορντς…
στην 5η ταινια βρισκοταν ακομα :stuck_out_tongue:

Όταν έγινε το θρεντ κάποιοι θάβαν ( και με το δίκιο τους τότε )και τον Mακόναχι. Μέσα σε λίγα χρόνια έγινε από γλάστρα τόσο καλός ηθοποιός ή τελικά κάτι άξιζε και τότε; Θα συμφωνήσω με αυτούς που γράψαν ότι μεγάλη σημασία έχει η επιλογή των ρόλων. Αν κάποιος έχει δει μόνο ταινίες του Ντε Νίρο από το 2000 και μέτα, τι γνώμη θα έχει άραγε;

Μετά φυσικά υπάρχουν και οι φυσικές αντιπάθειες. Πχ εγώ δεν μπορώ ούτε δευτερόλεπτο τον Σία λαΜπουφ, απορώ πως τον αφήνουν να γυρίζει ταινίες, αλλά δεν έχω πρόβλημα με ότι βλακεία κάνει ο Γουίλ Φέρελ! Ποιος είναι χειρότερος ηθοποιός, είναι και κάπως υποκειμενικό.
Η ψήφος μου πάει σε
αυτόνhttp://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Wiseau

…ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν μεγάλη μούρη στα ‘‘First Knight’’ που έκανε τον Lancelot και στο πολύ καλό θρίλερ ‘‘The Mothman Prophecies’’…κατά τάλλα ψιλοαγγούρι ήταν κιαυτός ότι κιαν οδηγούσε ή ότι κιαν φορούσε:):!:

Ακριβώς. Η διαφορά βέβαια με τον DeNiro είναι ότι ήδη ως το 2000 ήταν θρύλος της υποκριτικής και από τότε απλά μικραίνει από μόνος του το όνομά του όπως αντίστοιχα μία μεγάλη μπάντα βγάζει σάπιους δίσκους ή είναι κακή στα λάιβ της. Ο Μακόναχι-δείτε-κορίτσια-τι-ωραίους-κοιλιακούς-έχω χρειάστηκε να προσπαθήσει για να πετάξει από πάνω του τη ρετσινιά του ατάλαντου και να συνδεθεί στα μυαλά πολλών με τον Rust. Πολύ σωστός και για τον ΛαΜπουφ.

Εμένα αυτό με τον Λάνσελοτ καθόλου δε μου άρεσε. Ίδιος σπασαρχίδης Γκιρ απλά με πανοπλία αντί για κουστούμι. Χίλιες φορές το Excalibur με όλη την καλτίλα του ή ακόμα και το King Arthur με τον Clive Owen που προσπάθησε να κάνει μια πιο ιστορική προσέγγιση του μύθου του Αρθούρου.

Έτσι πάει γενικά. Για μένα η κοινή γνώμη τείνει να θεωρεί ότι επιλογές ρόλων σε κακές/ξεδιάντροπα εμπορικές/trivial ταινίες = κακός ηθοποιός. Μ’ ένα κάτι σαν άλμα δηλαδή εξομοιώνει πράγματα που δεν ταυτίζονται απόλυτα. Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι η παρουσία σε κακές ταινίες ή το αποτυχημένο παίξιμο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, δε σημαίνει απαραίτητα και έλλειψη ταλέντου. Πολλές φορές σημαίνει απλώς λάθος χειρισμό του όλου πράγματος. Το ταλέντο μπορεί να υπάρχει εκεί αλλά να μη φαίνεται για τον άλφα ή τον βήτα λόγο. Αν λοιπόν ο Σία Λαμπούφ ξαφνικά αρχίζει να παίζει μόνο ενδιαφέροντες ρόλους σε εμπνευσμένες ανεξάρτητες παραγωγές, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να αλλάξει η γνώμη απέναντί του και να θεωρηθεί καλός ηθοποιός. Ή μπορεί η αλλαγή να γίνει και για άλλους λόγους. Ας πούμε εγώ έχω την αίσθηση ότι η κοινή γνώμη απέναντι στον Μπεν Άφλεκ δεν είναι τόσο αρνητική όσο πριν από κάποια χρόνια. Ίσως γιατί έχει γυρίσει κάποιες ταινίες που έκαναν επιτυχία (και από πολλούς αναγνωρίστηκαν και καλλιτεχνικά) και στα μάτια πολλών φάνηκε ότι τελικά δεν είναι και τόσο ατάλαντος;

Καλά γελάει ο κόσμος αλλά τέλος πάντων. =Ρ

Ναι ρε 'συ λέω ότι εκεί βασίστηκε το promotion, όχι ότι η ταινία είναι απεικόνιση ιστορικών γεγονότων. Προσωπικά άλλωστε ιδέα δεν έχω για την ιστορικότητα του προσώπου του Αρθούρου αν και από τα λίγα που ‘χω διαβάσει εδώ κι εκεί, εικάζεται ότι αν υπήρξε, έδρασε στα τέλη του 5ου-αρχές του 6ου αιώνα μ.Χ. όταν έφυγαν οι Ρωμαίοι απ’ την Αγγλία και άρχισαν να κάνουν επιδρομές γερμανικά φύλα.

εδιτ: η ταινία πάντως επειδή την είδα και πρόσφατα, μου άρεσε. Ειδικά οι σκηνές μάχης και ο πάντα γαμάτος Mikkelsen σε έναν υποστηρικτικό ρόλο.

Καλά η ταινία είναι τρελό guilty pleasure ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες (γαμάτες σκηνές μάχης και ο Mads στο ρόλο του απόλυτου ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ με απίστευτα καβλωτικό στιλ με τη σπάθα στο “ένας μ’ έναν” :D), αλλά η προσπάθεια να δώσουν “ιστορικό υπόβαθρο” στον μύθο ήταν εντελώς γελοία - ειδικά η ιδέα ότι η Αγγλία γεννήθηκε μέσα από την απόκρουση της σαξονικής εισβολής (ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ). Κατά τ’ άλλα βασιλιάς (ή πολέμαρχος) Αρθούρος ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ - η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά ένας εναλλακτικός μύθος που βασίζεται σε μια εικασία μερίδας ιστορικών ότι η σχετική μυθολογία δεν ξεκίνησε από το Μεσαίωνα αλλά από την ύστερη Αρχαιότητα. Τέλος πάντων.

μονο και μονο που μπηκε στην ιδια προταση ο γκιρ κι ο αρθουρος αποτελει μεγιστη υβριςμ

Adam Sandler