Ποιός είναι ο χειρότερος ηθοποιός;

τωρα με το ατσαλακωτος μου σκασανε με τη μια…βαν νταμ,στιβεν σιγκαλ ατσαλακωτοι και ον τοπικ…ειναι 2 σε ενα

Τώρα εγώ θα κάνω την έκπληξη και θα βάλω ψιλοάντεργκροαυντ όνομα, μουαχαχά.

Φατσικά θα λέει κάτι σε όσους είχαν πετύχει ποτέ εκείνη τη μαλακισμένη σειρά “Superman, τα χρόνια της νιότης”. Έκανε το Λεξ Λούθορ και ήταν ο ορισμός του epic fail. Δεν ξέρω αν τον έχω παρεξηγήσει τον άνθρωπο γιατί δεν τον έχω δεί αλλού, αλλά όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Lupin, δεν την παλεύω μία με δαύτον, μου φαίνεται Α-Θ-Λ-Ι-Ο-Σ!

Επίσης κάκιστος ηθοποιός που όμως αγαπάμε :D, ήταν εξαπανέκαθεν ετούτος:

Η συγκεκριμένη φώτο είναι και η κατάλληλη γιατί έχει εκείνο το ύφος που πραγματικά θα μπορούσε να σημαίνει τα πάντα: Είναι θλιμένος; Φοβισμένος; Προβληματισμένος; Ανήσυχος; Σκεπτικός; Στην τσίτα; Χαλαρός; Χαρούμενος; Θυμωμένος;

Δεν έχει και μεγάλη σημασία. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει άλλο ύφος!

[SPOILER]Lupin,

:har:[/SPOILER]

μλκ,μα τη παναγια,ανεβαινω στο παπι κι ερχομαι να σε γ@μησω…περιμενε με…ερχομαι…αληθεια λεω…ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ…μην μου ξαναμιλησεις,σοβρα,για καμια βδομαδα,θα σε βρισω…(πλην αυτων,ΒΛΑΚΑ,12 πιθηκους γονατιζει συμπαντα με ερμηνεια του…)…

και αντιπαθητικος επισης

Έλα ρε! Όχι, έλα!

Με τον κώλο όμως ε. :razz:

Ρε παρτε τον απο δω πραγματικα…Κακος ηθοποιος που νομιζει οτι μπορει να παιζει σε κωμωδιες…Δεν ξερω αν φταινε οι σαπιοταινιες που παιζει.Παντως ειναι αθλιος και πληρωςς αντιπαθητικος!

ΜΕΛ ΜΠΡΟΥΚΣ ΜΟΟΝΤ ΟΝ
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Βασικα δεν ειναι ημαρτον…Το το be or not to be οντως δεν ηταν καλο…Αλλα δεν ηταν καλο συνολικα…Ο μελ μπρουκς μπορει να ειναι μετριος συνολικα…Αλλα οι ταινιες που σκηνοθετησε και επαιξε αυτο ‘‘αναζητουσαν’’(αλλο παραδειγμα ειναι ο Λεσλι νιλσον)…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΥΥΥΥ

Οσο για του Ελληνες εχουμε παρα πολλους ανετα η νικη αναμεσα σε αθτον τον βλακα που επαιζε το διπλο ρολο ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΡΑΙΟΣ και ο Αθεριδης ο οποιος ειναι αθλιος γενικα και θεωρειται και χοτ ονομα(και σαν σκηνοθετης ΗΜΑΡΤΟΝ)…Παντως για πολλους ισχυει και αυτο που ειπε καποιος παραπανω για σκηνοθετη…Αν θες να τα βγαλεις ολα με ενα take…

Matthew McConaughy (i kapws etsi grafetai)… thimamai ena sketsaki pou xan kanei aki sto Family Guy gia na ton tapeinwsoun :smiley:

EDIT: na to http://www.youtube.com/watch?v=-CXXzz-SE9w

Ben Assflect !

Ίσως να μπορούσα να ντραπώ, αλλά δικό μου ήταν το poll, ό,τι ήθελα το έκανα. :stuck_out_tongue: Αφού δεν ντρέπεσαι κι εσύ που διαμαρτύρεσαι για ηθοποιούς που διαθέτουν μια και μοναδική φτιαχτή γκριμάτσα για οποιαδήποτε περίσταση, δεν θα ντραπώ κι εγώ. :p:p

[SIZE=“3”]Προσοχή:[/SIZE] Όσοι αναφέρεστε σε Τσακνόρηδες και Στιβενσιγκάλους, ξαναδιαβάστε το πρώτο post, είστε δραματικά off topic. Δεν συμπεριλαμβάνουμε καρατεκασφίχτες, θα ήταν άδικο.

@ Lupin + Gracchus: Έχει δίκιο ο Lupin, κατά τη γνώμη μου. Ο Γουίλις είναι ηθοποιός, όχι αστεία.

Ρε παιδια οχι τον Μπεν Αφλεκ…Ενταξει μπορει να εχει κανει μετριες επιλογες τα τελευταια χρονια αλλα μονο και μονο που εχει παιξει σχεδον σε ολες τις ταινιες του ΘΕΟΥ Κεβιν Σμιθ κατι λεει.Παντως ενας ειναι ο χειροτερος ηθοποιος και δεν ειναι καν στο πολ.Αυτος που κατεστρεψε το σαγκα[Ο Κριστιενσεν ντε!].Απο το πολλ ψηφιζω Ριβς μαλλον.

Στην προσεχή φωτό προσωποποιείται ο υποκριτικός ΠΑΤΟΣ.

Υποτιθεται μιλαμε για ξενους ηθοποιους αλλα θα πω τον χειροτερο Ελληνα “ηθοποιο” για να κλεισει το θεμα με τους Ελληνες μια και καλη.Ειναι ενας μοντελος,ο οποιος πρεπει να επαιζε και σε ενα καθημερινο και τωρα διαφημιζει το Sprider.Ειναι απιστευτος,στην διαφημιση εχει παει σε μια παραλια γυμνιστων και το μονο που πρεπει να κανει ειναι να πει μια ατακα αλλα δεν του βγαινει,πως να το κανουμε!Αν καταλαβε κανεις ποιον λεω,ας πει το ονομα του να βαλουμε και καμια φωτογραφια.

Edit:Τον βρηκα,αυτος εδω ειναι.

επ. Λίγα με τον Μπρους και το ύφος του ε, είναι θρησκεία :stuck_out_tongue:

Είπα εγώ μωρέ ότι δεν είναι; :smiley:

παιδες,πραγματικα αφηστε τους αλλους ησυχους και συνειδητοποιηστε οτι πρεπει να ριξουμε αυτον τον παπαρα που κανει τον herculis στην πυρα.8O (αυτη η σειρα ειναι τοσο αθλια και τοσο ελεεινη ψευτια που δεν μπορω να το δω καθολου)…
αλλωστε δεν προκειται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ να ξεχασω εκεινο το επεισοδιο που παιρνει μια ξυλινη κιθαρα (υποτιθεται κλασικη) και ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙ…8O

αααχ 8ε μου…#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o

Γιου ντοντ μες γουιθ δε Κέβιν Σόρμπο φίλος.

Aυτο που λεει ο αποπανως. ο Σορμπος γνωριζει την αληθεια.

(κιας μαπογοητευσε στο Meet The Spartans με τη συμμετοχη του)

Τιι ?? ο Will Ferell χειροτερος??
Εισαι λαθος!!

Old School ??
Anchorman ?
Zoolander?
Stranger than fiction ?? ταινιαρες !