Ακριβως!
:lol::lol::lol::lol::lol:
και ο Ρωμας οταν το παιζει ματσο.απαπα! [-X
Για να ριξουμε λιγο το επιπεδο, σιγουρα οχι ο Σιβεν Σιγκαλ.
Σοβαρολογω και το αναφερω, επειδη εχει ακουστει πολλακις.
Γενικά η Ελληνικη τουβου έχει πολλή σαβούρα, ειδικα κάτι σειρές, λατρεμένοι μου γείτονες or the like, πολλη σαβούρα. Οσο γαμάτοι ήτανε οι ηθοποιοί του 50,60,70, τόσα χάλια είναι οι σημερινοί.
Αλλά δεν φταίνε πάντα και αυτοι, φταίνε και οι σκηνοθέτες, οι παραγωγοι κ.α. Αμα σου λέει ο άλλος 100 ευρώ το επεισόδιο και χωρίς ΙΚΑ, τι να περιμένεις καλη ηθοποιία, με ένα τέικ, άντε με δυο βγαίνει η σκηνη.
Αυτο μπορειτε να το διαπιστώσετε ευκολά, υπαρχουν ηθοποιοί, που τους βλεπεις σε ένα επεισόδιο να παιζουν καλα, και σε άλλο να μην σε πείθουν καθόλου, σε σημείο μέχρι και ένα ‘‘ναι’’ να πούνε, μέχρι και αυτο δεν σε πειθει.
Αλλά, αμα ο σκηνοθέτης ειναι μάγκας και έχει χρόνο και χρήμα και τον ταράξει στα τέικς, να δείς τι ωραία, σοβαρεύουν οι ψωνάρες, άντρες και γυναικές.
Για μένα προσωπικά καλές Ελληνικες σειρές απο τα πρόσφατα χρόνια, που έπεσε χρημα, και γενικα οι εμπλεκόμενοι κάνανε καλη δουλεια, είναι, το μπαμπα μην τρέχεις, ο αστυνόμος μπέκας, η 10η εντολή κ.α.
Αλλά σοβαρά τώρα πώς, μπορεί κάποιος να κρίνει έναν ηθοποιό, αμα παιζει καλα ή οχι ; Μονο, άμα ξέρεις πως ειναι στα κανονικά του, και έχεις πάει μαζι του για καφέ, και σίγουρα, ποιος είναι ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει.
Υ.Γ. Στέβεν Σιγκάλ, είναι ηθοποιάρα ρε !
ψηφισα jason priestley γιατι και ο χαρακτηρας που επαιζε στο μπεβερλι χιλς ηταν εμετικος.
Κατα τα αλλα και ο κιανου ριβς ειναι τελειως για τα μπαζα.Οπως και ο (να με συγχωρεσει8O:p)
](http://img194.imageshack.us/i/480pxsaintchuck.png/)[/IMG]
Δεν τα κάνουν αυτά… [-X
μα αφου ειναι:lol: το ξερω ο θεος συγχωρει ο τσακ νορις ποτε:p:p
Συμφωνω,απαισιος.
Φχαριστιεμαι απιστευτα τη ταινια που ο Bruce Lee τον εχει σακατεψει στο ξυλο.
στο νομος και ταξη η μονιμη εκφραση αμερικανος τιμωρος-με εχει πιασει κοψιμο-μπατσος με κανει να λιωνω στα γελια
Μημπως εννοεις τον Walker?
Δε θυμαμαι να ειχε παιξει ποτε στο Νομος και Ταξη.:-k
Καραγκιοζοπουλος παντως πως και να χει.:lol:
Ντροπή σας που έχετε βάλει στις επιλογές Adrian Paul και Matthew Fox ε.
On topic, τον Brandon ψήφισα και εγώ αλλά νομίζω ότι έχω επηρεαστεί κυρίως από το πόσο τραγικός ήταν ο ρόλος του…
οχι τα μπερδεψα μαλλον, πως το λεγανε αυτο που ειχε στο σταρ σχετικα αργα με τον τσακ? σ’αυτο λεω
Walker Texas Ranger.
Σιγα ρε παληκαρι ναουμ,θα σκισεις καμια κυλοτα.
Ουτε να τραγουδησει δε ξερει ο αχρηστος.
ναι αυτο!:lol::lol::lol:
γελαγα σα βλαμμενο οποτε το τυχαινε να το πετυχω. Το βλεμμα του! :bow2::bow2:
ΒΑΝ,REPORT ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ(και που ζουμε ολοτελα,Αυτος μας αφηνει…)…Ο Τσακ δεν ειναι ηθοποιος,δεν ειναι entertainer,δεν ειναι ανθρωπος,ειναι κατι ανωτερο…
ο σον κονερυ…δεν κανει τιποτα,καμια αντιδραση!!!σε ολες τις ταινιες δεν κουναει ουτε φρυδι!!![-X
Μπα,εγω θα λεγα τον Pierce Brosnan.
Δε παει στο διαολο κι αυτος?ολο ατσαλακωτος με τη χωριστρα αθικτη βγαινει.[-X