Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

+54546413164

Stratovarius - Elysium…μια και δεν τακούσαμε live:):!:

Έλα ρε, αλήθεια?
Εμένα είναι το αγαπημένο μου από Overkill. Πιστεύω πως είναι το δικό τους “Master Of Puppets”.
Είναι πιο ώριμο σε σχέση με τα προηγούμενα 3 (πιο speed-άτα) albums και όλα τα κομμάτια είναι εξαιρετικά.
Βασικά imho είναι από τους δίσκους που τους ακούς ολόκληρους και μονορούφι.
Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Δώστου πάντως μια ευκαιρία ακόμη…

[B]Castevet[/B] ? Mounds of Ash

[B]made out of babies[/B] - the ruiner

[B]Amebix [/B]- Monolith

[B]Dragged into Sunlight [/B]- Hatred for Mankind

Όλα πολύ σχετικά μεταξύ τους.

Μονορούφι; άμα είναι αυτό μονορούφι τότε το Taking Over τί είναι;; :stuck_out_tongue:
Πάντως και γω πιστεύω πως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο…Ίσως φταίνε οι διάρκειες γιατί τους Overkill δεν τους έχω συνηθίσει να παίζουν έτσι.
Το (μισό) Horrorscope που ακολούθησε ήταν/είναι κλάσεις ανώτερο.Και από κει και μετά…τίποτα…

Aυτο οταν ειχε βγει το ειχα λιωσει.Κατα καιρους το ακουω ακομα.
Πολυ καλο αλμπουμ αλλα αυτα που κλεβουν την παρασταση ειναι τα
φωνητικα.Αψογα !

Εγώ ούτε που το’χα πάρει είδηση, νόμιζα πως το διαλύσανε μετά το “Coward” :oops:
Κατά τύχη το ανακάλυψα την προηγούμενη βδομάδα και κόλλησα. Invisible Ink και μόνο αγάπες.

Παρα πολυ καλο αλμπουμ και δεν συζητηθηκε καθολου θαρρω !

Allow me a little OFFTOPICING

Κλασική αντιμετώπιση οπαδού Horrorscope :stuck_out_tongue:

Οπαδέ!:p:p

Έτσι ακριβώς, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΗΧΟΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ RIFF, UNBELIEVABLE RIFFS, RIFFS INCROYABLES, UNGLAUBLICHE RIFFE, ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΥ KING KONG, ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΣΗ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ HEAVY ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ…

Ευκαιρίες δόθηκαν σε όσους ήδη το ακούσαν, όσοι δεν πήραν μυρωδιά δεν πήραν, δεν είναι και υποχρεωτικό τελοσπάντων, αυτιά είναι αυτά όχι παίξε γέλασε.

Αυτό το άλμπουμ είναι η επιτομή του ήχου των Overkill και το κύκνειο άσμα τους ταυτόχρονα, μετά γίναν Overkill No2, καλοί κι αυτοί αλλά πολύ λίγοι.

Καταρχήν οι Overkill εξ αρχής παίζανε και αργά και γρήγορα, τώρα αν άκουσες πρώτα άλλα άλμπουμ της μετα-decay περιόδου και μετά το decay τότε λογικό να σε ξενίζει το heavy doom που ακούς π.χ. στο Skullkrusher.

Όντως το μισό Horroscope θα μπορούσε να θεωρηθεί αντάξιο της κληρονομιάς τους μέχρι το Years of Decay αλλά γενικά έχει ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό ήχο, αυτόν που επέλεξαν και τους οδήγησε στο σταθερό τίποτα μέχρι τώρα.

Επίσης γενική παρατήρηση, όταν κάποιος θεωρεί ότι τα τρία επικά κομμάτια του YOD, Playing With Spiders/Skullkrusher" ? 10:09, “Who Tends the Fire” ? 8:09 και “The Years of Decay” ? 8:01 είναι πολύ μεγάλα σε διάρκεια ποιά δεύτερη ευκαιρία να του δώσει μετά? Μα γιαυτό γαμάνε γιατί είναι επικά και τεράστια και βαριά με κάτι @@ ΝΑ,
for the last time, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Elimination ΟΙ OVERKILL, ένα γαμάτο κομμάτι που έφαγε airplay από το κωλοheadbangersball είναι, οι OVERKILL είναι το Time To Kill, το Birth Of Tension, το Who Tends The Fire και ναί είναι και το Playing With Spiders/Skullkrusher, δεν είναι Thrash αλλά είναι πιο βαρύ από τα μισά Thrash albums μαζί. Ναι είναι και το Elimination και το Εvil Never Dies, είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.

Διάβαζα ένα review μια φορά και έλεγε ο reviewer ότι εκεί που ακούς Speed/Thrash και χτυπιέσαι σκάει το Skullkrusher και τον ξενερώνει, Ε ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, πάτα next, αυτό σου φταίει που σταμάτησες το headbanging ή τα κολλημένα αυτιά σου? Α στα διάλα μεσημεριάτικα.

Τι να σε πώ ρε φίλε matia. Του’χω δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά εγώ τους Overkill ουσιαστικά τους γνώρισα και τους αγάπησα με τα 3 πρώτα και το Horrorscope.
Μετά άκουσα το Years και με ξένισε.Και ακούω γενικά μουσικές που έχουν συνθέσεις μεγάλες σε διάρκεια, αλλά στους Overkill δεν το γουσταρίζω αυτό, τι να κάνω;

for the last time, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Elimination ΟΙ OVERKILL, ένα γαμάτο κομμάτι που έφαγε airplay από το κωλοheadbangersball είναι, οι OVERKILL είναι το Time To Kill, το Birth Of Tension, το Who Tends The Fire και ναί είναι και το Playing With Spiders/Skullkrusher, δεν είναι Thrash αλλά είναι πιο βαρύ από τα μισά Thrash albums μαζί. Ναι είναι και το Elimination και το Εvil Never Dies, είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ.

και αν αυτό πάει σε μένα, είσαι πολύ λάθος.

[U][B] After the Burial - In Dreams[/B][/U]

Μοντερνο metalcore/death metal

και φυσικα [B][U]Kvelertak - Kvelertak[/U][/B]

λιωνω λιγο οτι θα δω live προσεχως…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πολύ Stratovarius+Angra…αλλά το σκ, λέω να το ρίξω στον King Diamond:):!:

Είδες που είχα δίκιο ότι μετά άκουσες το Horrorscope? Είναι όπως με τους Sepultura, πάρα πολλοί που άκουσαν πρώτο το Arise “έχασαν” το Beneath.

Καλά δεν χρειάζεται να κάνεις και κάτι πάντως, άκου ότι γουστάρεις είναι το μόνο σίγουρο που θα κάνεις, και εγώ τις προτροπές του στύλ “άκου αυτό, γαμάει” τις ρίχνω αυτόματο κλάσιμο, αν έχεις πάρει χαμπάρι αυτά που λέμε τα λέμε για να τα ακούμε πάλι εμείς, το ότι π.χ. εγώ γράφω με πάθος για κάτι δεν σημαίνει ότι αναφέρομαι ή επιτίθεμαι σε κάποιον προσωπικά, απλά στη ροή του λόγου μου βγαίνει ένα λίγο “απόλυτο” στύλ. Και εννοείται ότι τίποτα δεν πήγαινε σε σένα, you ignorant pig!

^^ Παίδες, μεταφέρω τη συζήτηση στο thread των Overkill στο Groups & Artists ([B][U]κλικ[/U][/B]) γιατί εδώ είμαστε off-topic και έχουμε ξεφύγει… :wink:

Black Sabbath - Mob Rules
Black Sabbath - Headless Cross

\M/