Πάνο άσε προς το παρόν το τελευταίο και πήγαινε ν’ ακούσεις τα τρία πρώτα τους, μ’ αυτή τη σειρά: August Engine - Locust Years - The Bastard. Μετά έτσι κι αλλιώς θα θες ν’ ακούσεις ό,τι έχει σχέση μ’ αυτούς.
dargaard κρίνοντας από τις αγορές σου θα μπορούσες να γλιτώσεις πολλά λεφτά αν κατέβαζες τους δίσκους σου πριν προχωρήσεις στο να δώσεις λεφτά… :roll:
Αυτην την μπαντα την εμαθα μεσα απο το Φορουμ.Στους Γαλλους Benighted μπορεις να βρεις οτι ψαχνεις στο συγχρονο eath Metal.Οργανωμενο Χαος,Ταχυτητες,ογκος και μια σκια που νιωθεις οτι σε ακολουθει,ισως λογω της χρησης σκοτεινων θεματων.Βιαιος ηχος,γεννημενος για ακαταπαυστη εκτονωση οργης που σε ωθει σε επιληπτικο headbanging.Κιθαρες που οργωνουν με την βοηθεια των γεματης ουσιας ντραμς.Φωνες,αλλοτε βοθρικες,αλλοτε γουρουνισιες,αλλοτε σχισμενες και αλλοτε γυναικειες(ακυρο,η γυναικα μου ειναι που φωναζει να το κλεισω).Το σιγουρο ειναι οτι ΕΝΟΧΛΟΥΝ.Τι αλλο?Γαλλικοι στιχοι σε 2 κομματια,Carcass αισθητικη στο μπουκλετ,διασκευη Napalm Death(Suffer The Children) και ενα DVD(limited) που δεν ξεπερνα την μετριοτητα(λαιβ απο 2 συναυλιες,το 2004 και 2005 και ενα βιντεο-κλιπ).Καλυτερα 3 κομματια,τα Collapse,Mourning Affliction(καλλιστο)και το Spiritual Manslaughter.Επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με τους Benighted,ποια ειναι εξισου καλα?
Δωσε dargaard !
Εγω εχω ακουσει το Identisick και τα δυο επομενα.
Icon και Asylum Cave.Τα οποια και γαμανε.
Τσεκαρε εδω : http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=21115&highlight=benighted
thread για τον τελευταιο δισκο και υπαρχουν και αναφορες στο death metal thread στη
rockipedia γι’αυτους.
Κάποια φετινά,
[B]The Lords Of Altamont - Midnight To 666[/B]
[B]Terrible Feelings - Death To Everyone[/B]
[B]Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Ελάχιστος Εαυτός[/B]
…με χαρακτηριστική άνεση απ΄τις καλύτερες κυκλοφορίες για φέτος, και τα 3. Και ντρέπομαι που δεν είχα δώσει την απαραίτητη προσοχή στον δίσκο του Θανάση όταν είχε κυκλοφορήσει…
Και μερικά παλιότερα,
[B]Personality Crisis - Invasion Of The Dead Dolls[/B]
Την υπόλοιπη δισκογραφία από [B]The Lords Of Altamont[/B]
Εβαλα παλι να ακουσω το [B]Ravage -The End Of Tomorrow[/B].
Λοιπον, μιλαμε για ενα παρα, παρα πολυ καλο speed power δισκο…
ριφφαρες ξεπηδανε η μια μετα την αλλη, γαματα σολο και πολυ καλη φωνη (με το καταλληλο γρεζι) σε συνδιασμο με τη πολυ καλη παραγωγη και το εξωφυλλο Repka εχουμε ενα αψογο συνολακι…
ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!
Καταπληκτικός δίσκος,καταπληκτικές εκτελέσεις από όλους,το πιάνο χρωματίζει τέλεια τις συνθέσεις,όλοι αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Τέλος η βασική μελωδία του Resolution είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα που έχω ακούσει σε jazz δίσκους(δεν είναι και πάρα πολλοί αλλά λέμε…)!
Την τελευταια βδομαδα ελιωσα ολη την δισκογραφια των Annihilator.
Τρομερη μπαντα που ξεκινησε ονειρικα, αλλα μετα τα 2 πρωτα εκπληκτικα αλμπουμ εκανε κοιλια και απο εκει και περα υπηρχαν συνεχη σκαμπανεβασματα. Ποτε δεν εγιναν οσο μεγαλοι θα μπορουσαν, και ουσιαστικα ειναι solo-συγκροτημα του Jeff Waters. Θεωρω οτι μετα τα 2 πρωτα αλμπουμ η καλυτερη φαση της μπαντας ηταν την περιοδο 2000-2003 με τον Joe Comeau στα φωνητικα και τις δισκαρες Carnival Diablos και Waking The Fury.
σαν εξοδουχο πουστονεο, δηλωνω οτι το skylon που ειναι τιγκα καλοκαιρινος δισκοτας ειναι οτι καταλληλοτερο εχει γραφθει για βραδυνες ωρες μεσα στο γαμημενο κρυο, αναμεσα στα πευκα κοιταζοντας το μισοφεγγαρο, πριν ακουσεις το ονομα σου στην αναφορα.