^ Μπράβο!
…και το Criteria For A Black Widow είναι για μένα ένα πολύ καλό άλμπουμ…κατώτερο απ’τα δύο πρώτα αριστουργήματα, αλλά πιστεύω ισάξιο αυτών των δύο που αναφέρεις:):!:
Φυσικά και αυτήν την περίοδο(αλλά μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα)λιώνω την νέα δουλειά του Leslie West,το [B]Unusual Suspects[/B]
Τεράστια δουλειά,ενδιαφέρουσες guest εμφανίσεις και το tone του West είναι πάντα εκεί…8)
Κάποτε πρέπει να ξεκολλήσω όμως:p
Τον τελευταίο καιρό έχω λιώσει τα παρακάτω
(marrow of the spirit- agalloch)
στο σπίτι.
και στο σπίτι και έξω.
(i, vigilante- crippled black phoenix)
στο εμπιτρια.
Kiss The Anus of a Black Cat - If The Sky Falls, We Shall Catch Larks
και οτι αλλο εχουν βγαλει
Dark Buddha Rising - Abyssolute Transfinite
αυτη η ritual ατμοσφαιρα που βγαζει δεν παιζεται
Τοσα χρονια (8 απο τοτε που το αγορασα) δεν ειχα συνειδητοποιησει το ποσο συγκλονιστικο ειναι ΚΑΙ το ‘‘Where Dragons Rule’’…8O
Η βασικη κιθαριστικη μελωδια που σκαει στο 0:38 και επαναλαμβανεται αργοτερα στο 4:10 κατα τη διαρκεια του ρεφρεν, μου εχει παρει το μυαλο τις τελευταιες μερες !!!
Επισης, ποτε δεν ειχα δωσει σημασια στο κλεισιμο με το ‘‘Transcendence’’, ωστε να ανακαλυψω τη μαγευτικη ψυχεδελια του. ‘‘Χασιμο’’ το κομματι… :o
Αυτος ο δισκος λειτουργει ως προσωπικο ‘‘καταφυγιο’’. :yes:
Σοβαρά τώρα; [-X
Ε αμα εχεις εναν δισκο οπου ο ενας κομματαρος ερχεται μετα τον αλλον, τοτε καποιον αναποφευκτα θα παραλειψεις ή θα υποτιμησεις στην κριση σου…
Το δέχομαι γιατί το είχα πάθει με το Burning Bridges και το Red Sharks στην αρχή. Το Red Sharks βέβαια εξακολουθώ να το θεωρώ αταίριαστο με τον υπόλοιπο δίσκο.
Κι εγω το ιδιο με το Red Sharks…αλλα Crimson Glory πεφτει καθε μερα λιωσιμο…επιβαλλεται!!!
Αν σας πώ ότι έχω ακούσει τους δίσκους αυτούς το πολύ δύο φορές θα φάω βρίσιμο; :p:p
Ω ναι…
τέλεια
Δισκογραφια [B]Fates Warning[/B] & [B]Heir Apparent[/B]
[B]Kamelot - Epica[/B] & [B]The Black Halo[/B]
Μιλαμε ομως για τρελο λιωσιμο…
το transcendence ΔΕΝ εχει αδυναμες(λιγοτερο καλες)στιγμες.ειναι ενα δωρο καποιας ανωτερης φυλης στο ανθρωπινο ειδος:D
και για μενα επισης αποτελει μουσικο καταφυγιο σε καθε περιεργη στιγμη της ζωης μου.
δε γινεται να εχεις τις μαυρες σου και να μην εχεις σιγοτραγουδησει
[I]Spread your wings you can fly
But the dove is never free
In painted skies that shade the color
of your dream[/I]
η να τα σπασεις και να φωναζεις
[I]Masque of the red deaaaaath
No one is saved, no one remembers your naaaaaaame[/I]
το σταματαω εδω,γιατι μπορω να μιλαω για αυτο το αλμπουμ με τις ωρες.
Μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος, ξεροντας οτι και σημερα υπαρχουν πιτσιρικαδες που ακουνε ΣΩΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !
:respect:=D> :thumbup:
Ρε γαμωτο τοσο λιγοι ειναι αυτοι στην ηλικια μου που ακουνε(με) αυτη τη μουσικη?
Να προσθεσω στα απο πανω και το υπερεπος [B]Parallel Minds[/B] των θεων και τρελα αδικημενων [B]Conception[/B]
Ειμαι φαν του Roy Khan το παραδεχομαι…
Ξέρεις από καλό λάδι εσύ παιδί μου!
Εγώ λιώνω δισκογραφία Jimi Ηendrix!
Χεχε φανταζομαι τι θα σου/σας εχουν πει τυποι στην ηλικια μου οτι ακουνε και εχετε βγαλει σπυρια…
Jimi Henrix εχω σε βινυλιο το Axis: Bold As Love, σε ΣΠΑΝΙΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ που το τσιμπησα μονο 20? απο το Μοναστηρακι…