Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Τα ελεγα και στο θεμα των Rush, κεραυνοβολος ερωτας.

…το πσκ θά’ναι γεμάτο αγαπησιάρηκα πράγματα…Marduk, Asphyx, Thanatos…μες στην γλύκα:p :slight_smile: :!:

[B]Psychotic Waltz[/B] - Bleeding

Oz-Fire in the Brain

Καθαροαιμο Heavy Metal εν ετει 1983 απο…Φινλανδια.Σε μιση ωρα ακους λιωμενο μεταλλο με ολα τα εφηβικα συν και μειον.Ακους το Fortune και σου ερχεται να ουρλιαξεις μαζι τους υψωνοντας την γροθια σου στον αερα.Στο Gambler μου ερχονται οι Maiden μπροστα μου και χαιρετανε.Στο Stop Believin’ ο σβερκος μου λειτουργει σαν ανεξελεγκτος μυς αφου επιδιδεται σε κινησεις που δεν εχει δωσει ο εγκεφαλος μονος του.Και μια σκοτεινη θεματολογια στο Black Candles δικαιολογει οτι το χερι του εξωφυλλου ειναι του Quorthron ο οποιος ενα χρονο αργοτερα δισκογραφησε για πρωτη φορα.Ουτε τυχαιο βεβαια ειναι οτι η κυκλοφορια του cd εχει γινει το 1996 απο την Black Mark(εταιρια του πατερα του Quorthron).Παντως οσο μου αρεσε μουσικα το περιεχομενο,αλλο τοσο δεν αξιζει η συσκευασια του αφου ειναι μονο ενα μονοφυλλο με το εξωφυλλο και τπτ αλλο.

Syris-Syris

Αυτο το πραγματικο ΔΙΑΜΑΝΤΙ θα μεινει για παντα στην ιστορια.ΛΥΡΙΚΟΤΑΤΟΝ Αμερικανικο Μεταλ.Δυστυχως δεν υπηρξε αναλογη συνεχεια αφου αλλαξαν τραγουδιστη και πεθανε ο κιθαριστας τους την επομενη χρονια ο οποιος ειχε γραψει την μουσικη σε ολα τα τραγουδια του δισκου εκτος απο 2(eternity&carpedium)τα οποια ειναι του εταiρου κιθαριστα.Το ιδιο ισχυει και για τους πολυ ωραιους στιχους(και αρκετα σοβαρους στα περισσοτερα) εκτος απο 2 του τραγουδιστη(eternity&capedium και παλι).Δεν υπαρχει κανενα τραγουδι που να ειναι απλα πολυ καλο,ολα ειναι αψογα.Λιγο μπουκωμενη παραγωγη ειναι το μοναδικο ψεγαδι,σημαδι της εποχης του ομως.Κιθαρες που πλεκουν μελωδιες οι οποιες απλωνονται στα εγκεφαλικα σου κυτταρα και συνηπαρχουν μια και για παντα.Ανετα φερνεις στο μυαλο σου μελωδιες,ρυθμους και φωνη και ας εχεις μηνες να τον ξανακουσεις τον δισκο.Και αυτη η φωνη.Απλα μαγευτικη.Ισως να ειναι λιγο φαλτσα οπως σωστα παρατηρησε ενας φιλος εδω μεσα αλλα πολλες φωνες εχουν λατρευτει γι αυτο το λογο.(Quorthon μιας και ειναι τοπ συζητηση τις τελευταιες μερες).Ακου την φωνη στο 3:20 του Aftermath και μην νιωσεις περιεργα αν σου σηκωθει…η τριχα οπως τοτε με το ντεμπουτο των Titan Force.Ακου το Victims of Innocence ή οποιοδηποτε αλλο μωρε την ωρα που ασχολεισαι με κατι αλλο και παρατηρησε οτι σου αποσπα την προσοχη.Δοκιμασε το με διαφορετικες ψυχικες καταστασεις και θα δεις οτι το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο.Απολαυστικο.Ενεργεια που κατακλυεται μεσα σου,την δεχεσαι σαν ανυπερασπιστο θυμα.Η Ελλαδα τους αγκαλιασε παντως γι αυτο και το 1/3 απο τα ευχαριστηρια τους ανηκουν σε Ελληνες Zinαδες.

Αυτά είναι, απολαυστική κριτική! :thumbup:

Aν εννοεις αυτη που ανεβηκε στο σαητ, δεν ειναι δικια μου. :stuck_out_tongue:

Αν εννοεις αυτην που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο ποστ μου, ηταν που βαριεμαι να γραφω. :lol:

Στην τελικη, ο δισκος τα γαμησε ολα και δεν εχουμε να πουμε και πολλα. 8)

Για το ποστ του dargaard για το Syris λέει ρε όργιο

Φοβερο το Syris, αλλα και αυτο το Oz μεγαλος δισκος. Απο Syris μου αρεσει πολυ και το δευτερο, αλλα νομιζω πως ειναι λιγο πιο κατω απ’ το πρωτο.

Και παλι, καλα σας γαμανε οι Propagandhi. 8)

Αν και δεν έχω ακούσει ακόμα το τελευταίο, δε θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω για Propagandhi.
Απλά σταμάτα να είσαι παντού τόσο άκυρος γαμώ τον Άρη σου.

Η αληθεια ειναι οτι ο karamourtzounis δεν ειναι απο τους χρηστες που θα περιμενα να γουσταρουν Propagandhi, αλλα δε φταιω εγω που κατω απο το ποστ μου εγραψε “Γαματος δισκος, απολαυστικη κριτικη”. :stuck_out_tongue:

Όχι ότι ήθελε και πολύ μυαλό βέβαια, αλλά whatever :roll:

…oταν δυο μερες πριν ανεβηκε στο σαητ κριτικη για το Failed States, αλλα whatever :wink:

Η απάντηση μου είχε διαφορά ενός λεπτού από την δικιά σου, γι’αυτό και η συνεννόηση μπουζούκι!

σημερα τα ακουσα,τα βρηκα εξαιρετικα και θα λιωσουν τις επομενες μερες(αρκει να πεσει και λιγο η θερμοκρασια που δε το βλεπω δλδ)

[B]witchcraft-legent[/B]

[B]hexvessel -no holier temple[/B]

My Dying Bride - Turn Loose The Swans…αγοράστηκε, θα λιώσει:):!: