Δισκογραφία ολόκληρη.
Maplerun '‘Restless’'
Burzum '‘Fallen’'
Regurgitate ‘‘Sickening bliss’’
[B]Alice in chains - dirt[/B]
Το μοναδικό άλμπουμ από grunge μπάντα του Σιατλ που έχω αγορασμένο σε cd και θα παραμείνει το μοναδικό πιθανότατα (μόνο οι ίδιοι οι Alice in Chains μπορούν να το αλλάξουν αυτό). Δεν το βάζω στα άλμπουμ που ξεθαψατε αφού ποτέ δεν θάφτηκε, σχετικά συχνά βγαίνει από το ράφι. Δισκάρα που συνεχώς μεγαλώνει μέσα μου με κάθε νέα ακρόαση.
και ξανά και ξανά και ξανά…πραγματική έκκληση σε όσους και όσες ακούν progressive rock, πρέπει να τον λιώσετε και εσείς αυτόν τον δίσκο, μου φαίνεται αδιανόητο να μην αρέσει σε άνθρωπο, ειλικρινά!
Εχει παρει φωτια το σιντι λεμε.
[B]Scarleeeeeeeeeeeeeeet Witchiiiiiiiiiiiiiiiiing Dreaaaaaaaaaaaaaams…[/B]
Burzum-Umskiptar
Οπως παντα,ετεροχρονισμενα δλδ ακουω πολυ αργοτερα ενα καινουριο δισκο.Μπορει τα φωνητικα να καθαρισαν αλλα ειναι και παλι επιβλητικα.Το θεμα ειναι οι κιθαρες του,οι οποιες εχουν το χαρακτηρηστικο ηχο σε ολες τις κυκλοφοριες του και μου αρεσουν πολυ.Αρα και αυτος ο δισκος επιτυγχανει να ακουστει ενδιαφερον στα αυτια μου.Επισης λατρευω οταν μια μπαντα χρησιμοποιει την μητρικη της(εκτος Ιταλιας/Ισπανιας),μου ακουγεται πιο αυθεντικη και συνηθως εκφραζεται πιο ευκολα.Μπορει ο τυπακος να ειναι κατακαθι αλλα μουσικα τον θεωρω αφροκρεμα.
…λιώνει στο cd player το Graveyard - Hisingen Blues:):!:
Neurosis '‘Honor found in decay’'
Master’s Hammer '‘Ritual’'
Master’s Hammer '‘The Jilemnice occultist’'
Thornium ‘‘Domionions of the eclipse’’
thornium δεν κατέχω, αλλά γενικά πάντα καλόγουστος ο αποπάνω κύριος
οντόπι
[B]Mayfair - Die Flucht[/B]
όχι ακριβώς λιώσιμο, αλλά ξανακούμε λόγω συναυλίας. Είναι το άλμπουμ που περιμένει όλες εσάς τις ψυχοπονιάρικες τρέντυ φατσούλες εκεί έξω να το ακούσετε!!
http://www.youtube.com/watch?v=XD5fK_ZiDSw
Ναι κάντε το!!
μια από τα ίδια για το πάνω
[SPOILER]τρεντυ είναι το fastest trip to cyber-town με τα φλουό χρώματα στο εξώφυλλο[/SPOILER]
Kαλυτερος δισκος τους με χαρακτηριστικη ευκολια. Ειναι πολυ καλοκαιρινο αλμπουμ, εχει αυτο το σμουθ ηχο που μ αρεσει. Οι περισσοτεροι που ξερω το βαζουν λιγο στην ακρη γιατι δεν ειναι σκληρο οπως τα υπολοιπα, αλλα εχει φανταστικες μελωδιες.
Παίζει μόνιμα στο mp3. Kάποιος το άκουγε πρόσφατα εδώ μέσα και το ξανάκουγα. Φοβερό άλμπουμ. Φρέσκο για τα όσα διαδραματίζονταν τότε και όσο εμπορικό πρέπει, χωρίς να γίνονται cheesy όπως πολλοί hard rockers της εποχής, (εξάλλου και οι Bad Company δεν είναι αρκούντως εμπορικοί?) αλλά και πατώντας στα όσα σπουδαία μας πρόσφεραν μεγάλες μπάντες των 70s. Koμμάτια, riffs, ερμηνείες, μπαλαντάρες, απ’όλα έχουμε.
Enslaved - Axioma Ethica Odini:):!:
Τελικά, είναι ο καλύτερος δίσκος του κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Θέλει μεγάλα @@ να ανοίγεις το άλμπουμ με αυτό:
[I]http://www.youtube.com/watch?v=m851tSAE8pI[/I]
Δεν χρειάζονται πολλά για να σε τσακίσει ένα τραγούδι, ούτε καλή φωνή ούτε καλή κιθάρα.
Μόνο ψυχή.
Πιθανόν να είναι όντως το καλύτερο.Δεν τον έχω ακούσει όσο θα ήθελα αν και τα έχω ακούσει όλα.
Ναι, κι εγώ κάπως έτσι ήμουν, μέχρι που το έβαλα ξανά πριν κανα-δυο βδομάδες…
Βάλτο asap hopeto και θα με θυμηθείς !
Εγω παντως μονο αυτο εχω ακουσει και εχω να πω οτι το βρισκω απιστευτο.
…θα φάνε χοντρό λιώσιμο το πσκ τα
Enslaved - Axioma Ethica Odini
Between The Buried And Me - The Parallax II: Future Sequence
Graveyard - The Hisingen Blues
Mercyful Fate - In The Shadows
:):!:
:bow2::bow2::bow2::bow2:
[B]Desaster - Divine Blasphemies[/B]
Πολύ καλός δίσκος. Η αλλαγή που έγινε στο line up στον τομέα των φωνητικών σηματοδότησε μια πιο επιθετική και πορωτική προσέγγιση, τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται. Ο Sataniac είναι πιο ωμός στον τρόπο που τραγουδάει, ενώ ο Occulto είχε μια πιο “τυπική” black metal φωνή. Γενικότερα με κάνει να θέλω να τον ακούω ξανά και ξανά, έχει τρομερά riff και δε γίνεται να μη σου έρθει η όρεξη για headbanging. Έχει και μια συμμετοχή του Petrozza στο Nighthawk, καλή φάση. Μέχρι τώρα και οι 4 δίσκοι τους που άκουσα μου έχουν αρέσει πάρα πολύ. Πιθανότατα και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.