Θες να σκορπιστείς σε περισσότερα προφανώς… Είδες πουσου καλύπτω τις επιθυμίες σου, πριν ακόμα μου τις πεις…
φαντασου να σε ενημερωσω κιολας…θα γινεις και το σκλαβακι μου??? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Πρέπει να μου αποδείξεις ότι είσαι πολύ καλή αφέντρα… Πράγμα πολύ δύσκολο…
Πρέπει να μου αποδείξεις ότι είσαι πολύ καλή αφέντρα… Πράγμα πολύ δύσκολο…[/quote]
Tιποτα δεν ειναι δυσκολο.εκτος και αν δεν μπορεις να αφησεις τον εαυτο σου free :twisted: :twisted: :twisted:
Πρέπει να μου αποδείξεις ότι είσαι πολύ καλή αφέντρα… Πράγμα πολύ δύσκολο…[/quote]
Tιποτα δεν ειναι δυσκολο.εκτος και αν δεν μπορεις να αφησεις τον εαυτο σου free :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Eίμαι free 2 go
τωρα και στα περιπτερα σε τιμη εκπληξη :lol: :lol: :lol:
Όχι και στα περίπτερα… Είμαι σπάνιο είδος…
Όχι και στα περίπτερα… Είμαι σπάνιο είδος…[/quote]
δεινοσαυρακι μου εσυ :lol: :lol:
δεινοσαυρακι μου εσυ :lol: :lol:[/quote]
δεινοσαυρακι μου εσυ :lol: :lol:[/quote]
:([/quote]
αφου μονος σου τα γραφεις…οτι εισαι σπανιο ειδος…γιατι μετα στενοχωριεσαι??μηπως να σε ελεγα μαμουθ θα ηταν καλυτερα??? :lol: :lol: :lol: ελα smileeeeeeeeeee
Σε λίγο θα με πεις ρινόκερο και ιπποπόταμο…
ειναι προστατευομενα ειδη?? 8O 8O αν ειναι θα σε πω…γιατι εγω πηγα να σε κανω δωρο εκπληξη για να εχεις και τις επιτυχιες σου αλλα εσυ προτιμησεις ειδη προς εξαφανιση… :lol:
ειναι προστατευομενα ειδη?? 8O 8O αν ειναι θα σε πω…γιατι εγω πηγα να σε κανω δωρο εκπληξη για να εχεις και τις επιτυχιες σου αλλα εσυ προτιμησεις ειδη προς εξαφανιση… :lol:[/quote]
Καλα θα γίνω πιο πρόσιτος στο ευρύ κοινό… Για λέγε, για λέγε…
θελεις να αυξησεις τις επιτυχιες σου???ε οχι τωρα δεν λεω!!!γιατι λειτουργεις με βαση το συμφερον σου :lol:
Δεν ξέρεις τι θέλεις μου φαίνεται…
:P[/quote]
oxi δεν ξερω αλλα ουτε και εσυ θα μαθεις…νανανανανιανιανιανιανια :lol: :lol: :lol:
:P[/quote]
oxi δεν ξερω αλλα ουτε και εσυ θα μαθεις…νανανανανιανιανιανιανια :lol: :lol: :lol:[/quote]
Εγώ ξέρω τι θέλεις, εσύ δεν ξέρεις…
και για πες μου για να μαθω και εγω 8O 8O
Tι θα κερδίσω;
Tι θα κερδίσω;[/quote]
οτι και εγω αν σου κανω διαφημιση και ανεβασω το κασε σου