Μια απίστευτη χάρη στο να γ@μ@τε το conversation…
εχουμε και αλλες…αλλα αυτη νομιζω ειναι η καλυτερη μου… :lol: :lol: :lol:
Άκουσες για γάτες και σκύλους και ζήλεψες γραφικό υπόσκυλο του forum;
Δηλαδή η καλύτερη σου χάρη είναι να μαμάς… το conversation;
ειλικρινα θελεις να μαθεις??? 8O 8O
μετα ομως θα πρεπει να σε σκοτωσω η’ να σε πεθανω…οπως θελεις παρτο :lol: :lol:
Προτιμώ το δεύτερο… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Προτιμώ το δεύτερο… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
μπορει και να ειχε το ιδιο αποτελεσμα γλυκε μου…αλλα δεν νομιζω οτι εισαι σε φαση να επιλεγεις… :twisted: :twisted:
Μα ποιος είσαι ο θήλυκός Κουφοντίνας;
ε εσυ ως Καβλιτζακης και εγω ως Κουφοντινας με δρομους παραλληλους που θα μας οδηγησουν σε ληστεια μας βλεπω στο ιδιο κελι να περνας ενα αργα και επωδυνα… :twisted: :twisted: :twisted:
οποτε για να σε δω αν και εκει θα εχεις την πολυτελεια να επιλεγεις… :roll:
ε εσυ ως Καβλιτζακης και εγω ως Κουφοντινας με δρομους παραλληλους που θα μας οδηγησουν σε ληστεια μας βλεπω στο ιδιο κελι να περνας ενα αργα και επωδυνα… :twisted: :twisted: :twisted:
οποτε για να σε δω αν και εκει θα εχεις την πολυτελεια να επιλεγεις… :roll:[/quote]
Στις ροζ φυλακές της Βόρειας Μυκόνου θα μας κλείσουν…
οποτε για να σε δω αν και εκει θα εχεις την πολυτελεια να επιλεγεις… :roll:[/quote]
Στις ροζ φυλακές της Βόρειας Μυκόνου θα μας κλείσουν…[/quote]
γιατι η νοτια δεν σου κανει???εστω μια ανατολικη βρε παιδι μου
Στις ροζ φυλακές της Βόρειας Μυκόνου θα μας κλείσουν…[/quote]
γιατι η νοτια δεν σου κανει???εστω μια ανατολικη βρε παιδι μου[/quote]
Μου κάνουν και τα 4 σημεία του ορίζοντα κι ακόμα περισσότερα…
αα και εγω νομιζα και τα 4 σημεια της Μυκονου και μπλεκαμε παλι με gay topic :lol:
οσο για το ακομα περισσοτερα δεν το πιασα…μηπως θα γινεις και ο μαγος Μερλιν για να δημιουργησεις και αλλα??? 8O 8O
Γίνε λίγο πιο πονηρή…
και πες οτι εγινα…τι θα κερδισω???
Μιά βόλτα στη Μύκονο για να σου γνωρίσω, τα υπόλοιπα σημεία του ορίζοντα…
Μιά βόλτα στη Μύκονο για να σου γνωρίσω, τα υπόλοιπα σημεία του ορίζοντα…[/quote]
ειναι επικινδυνο αυτο και εχω αρχισει και σε φοβαμαι με τις περιεργες προκλησεις σου :oops:
Μιά βόλτα στη Μύκονο για να σου γνωρίσω, τα υπόλοιπα σημεία του ορίζοντα…[/quote]
ειναι επικινδυνο αυτο και εχω αρχισει και σε φοβαμαι με τις περιεργες προκλησεις σου :oops:[/quote]
Δεν είμαι gay…
ε η Μυκονος ηταν απλα ενα νησι ε??? 8O 8O
τετοια γραφεις και ο sandman δεν μου ξαναπαντησε… :roll:
αλλα μη κανεις δηλωσεις μπορει να καεις…
Σε στερώ από το λαό σου, αλλά πρέπει να το κάνω γιατί είσαι ψωνάρα…
Σε στερώ από το λαό σου, αλλά πρέπει να το κάνω γιατί είσαι ψωνάρα…
:P[/quote]
κρατα μεγαλη σακουλα τοτε μωρο μου οταν βρεθουμε…το πρεπει μαζι μου ομως δεν κολλαει…δεν μου παει στην ιδιοσυγκρασια μου…οπως και να το κανουμε…ψωνιο μπορει να ειμαι αλλα δεν σκορπιζομαι στα 4 σημεια του οριζοντα… :lol: :lol: :lol: