Πως επιλεγετε

Ξύπνα οπαδέ των Nightwish… Θα σου βάλουμε και το Nemo μήπως μας χαρίσεις αυτό το ανεπανάληπτο λάγνο βλέμμα σου…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

και εγω απολυτη ειμαι και χαιρομαι πολυ για τις επιλογες μου.οσο για τις επιλογες εχεις δικιο…εχει γεμισει ο κοσμος σκυλαδικα και popadika…αλλα ισως και το ‘‘λιγα αλλα καλα’’ να μας κανει…
telisvas thanks που υπενθυμισες το topic…smatsssssssssssssss :smiley: :D[/quote]

Τι είναι αυτό;;; Φιλιά σε άλλους;;; Με απατάς ακόμα δεν τα φτιάξαμε;; κερατάς από τόσο γρήγορα;;;; απαπαπαπα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

οχιιιιι…απλα τα φιλια ηταν μια ενδειξη φιλιας…εσυ εισαι ο μοναδικος μου ερωτας και το ξερεις… :roll: :roll: :roll:

και εγω απολυτη ειμαι και χαιρομαι πολυ για τις επιλογες μου.οσο για τις επιλογες εχεις δικιο…εχει γεμισει ο κοσμος σκυλαδικα και popadika…αλλα ισως και το ‘‘λιγα αλλα καλα’’ να μας κανει…
telisvas thanks που υπενθυμισες το topic…smatsssssssssssssss :smiley: :D[/quote]

Τι είναι αυτό;;; Φιλιά σε άλλους;;; Με απατάς ακόμα δεν τα φτιάξαμε;; κερατάς από τόσο γρήγορα;;;; απαπαπαπα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

οχιιιιι…απλα τα φιλια ηταν μια ενδειξη φιλιας…εσυ εισαι ο μοναδικος μου ερωτας και το ξερεις… :roll: :roll: :roll:[/quote]

Τώρα σε πίστεψε… Εδώ έχει ανοίξει θέμα στο forum για την “Απιστία” κι εσύ δηλώνεις πίστη… Είσαι εκτός θέματος γλυκειά μου… Και θέλεις να σε πιστέψει…

Λοιπόν hit_the_lights άκου να σου πω, αν το απίστευτο μανάρι που μόλις γνώρισα, ο Θεός,ο λατίνος εράστης,το coco_boy πως το λένε ρε παιδί μου, μου προτείνει να πάμε σε ένα σκυλάδικο ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΘΑ ΠΑΩ!!! Και ξέρεις γιατί? Γιατί θα έχω την ευκαιρία να πιώ (για να πνίξω τον καημό μου), να γίνω στουπί ΝΤΕΦΙ κανονικό και να μην έχω τύψεις που έριξα το πρώτο κέρατο στο -κατά τα άλλα- μωράκι μου!
Φιλιά

ακου να σου πω unknown_x coco_boy ποιος ειναι??μηπως ηθελες να γραψεις gogo boy?και μηπως τελικα εκτος απο απιστευτα μαναρια σε σκυλαδικα να γνωριζες και κανενα σε κανα strip show??? :lol: :lol: 8O 8O

Τι coco τι gogo ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, τώρα που το λες όμως σαν κάτι να αναθυμούμαι…χμμμ χμμμμ ΧΜΜΜΜ αααα!!! ναι-ναι εσύ δεν είσαι με το σπαγγάτο στο βάθος υπόκωφου και κακόφημου συνάμα μαγαζιού έχοντας για μοναδική θέα το αγόρι εκείνο με τιν δαντελωτή, άσπρη μπλουζίτσα??? Μα ναι, σα να ηχούν ακόμα στα αυτιά μου οι ήχοι που μόλις και μετά βίας μπορούσες να ξεστομίσεις…μμμμ πιο σιγά καλέ, πω-πω Εδουάρδο σε είπαμε? σιγά-σιγά καλέ αγόρι, ωχ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο topic hιt_the_lights ή μήπως να έλεγα HOT_the_lights??? ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ??? ΕΕΕΕ??? ΠΩΣ???

α.κοιτα…να σε βλεπω… 8O 8O 8O μηπως να εισαι εσυ που εισαι πανω σε μια πιστα και εχεις καλυμενο το προσωπο απο μια τεραστια σημαια και απο ενα απιστευτα θανατηφορο κορμι??μηπως να εισαι εσυ που κοιτας με απορια το χωρο και συναμα με ενα βλεμμα απογνωσης για να σου φερει καποιος ενα ποτηρι νερο γιατι εχει κοπει η ανασα σου??α κοιτα σε ξαναβλεπω μηπως φορας ενα καπελο στο κεφαλι???η απαντηση της hot the lights…wxx hit ηθελα να πω!!! 8O 8O 8O 8O …και εσυ unknown ακομα να απαντησεις στο topic…!!! :twisted: :twisted:

Μα ναι, εγώ είμαι…εγώ που φωνάζω CLOSE_the_lights γιατί μόλις αχνά μπορώ να σε ξεχωρίσω στο πλήθος μιας και οι καινούριες σου παρέες (Φρεντερίκα,Νατάσα…Προκούνια Russia ξέρεις εσύ) -ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΡΕΕΕΕ- σε εμψυχώνουν και σου φωνάζουν FUCK_the_lights!!! Μα επιτρέπεται μια heavyμεταλλού να επιδίδετε σε τέτοιου είδους διασκέδαση? Μηπώς τελικά είσαι μούφα και δηλώνεις ΜΠΑΤΣΟΣ???

8O 8O 8O δικες μου φιλες ειναι??? 8O 8O εμενα δεν θυμαμαι να με φιλανε τρυφερα καθως χορευουν λαγνα… 8O 8O 8O αλλα τι να λεει τωρα…ετσι και αλλιως.ως ΗΘΟΠΟΙΟΣ θα τα εχεις συνηθισει αυτα…τις εκτεταμενες ενδειξεις παθους απο το κοινο σου :lol: :lol: :lol:

Ε τώρα θα γελάσω, πες μου οι πρόβες σε γνωστό αθηναικο θέατρο πόσο κράτησαν? Α ναι σύγνωμη, ξέχασα να αναφέρω ότι ήσουν η πιό γλυκιά ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ όλου του κόσμου!!! Τα μαθήματα ηθοποίας ουσιαστικά από’σένα τα έμαθα…ε μετά κύλησα και εγώ και πίστεψα πως είμαι μία εκρηκτική ηθοποίαρα. Το μπατσιλίκι που κολλάει δεν μας είπες ακόμα…και τώρα γλυκιά μου επέτρεψε μου να σου δώσω ένα γλυκό φιλί για καλήνυχτα έχοντας όλη τη νύχτα μπροστά μου να σκεφτώ το επόμενο θεατρικό έργο σου…

Υ.Γ. έχεις και έτοιμη στολή για πάρτυ μασκέ στο REVENGE OF ROCK άντε ατιμούλικο πάλι θα κλέψεις την παράσταση!!!

:roll: :roll: εγω δεν ξερω τιποτα…μολις γυρισα απ’εξω…ολα καλα??? 8O 8O

Κορίτσια σαν περίεργα μας τα λέτε… Μέσα στη μέθη μου, διαβάζω κάτι για κλέφτες κι αστυνόμους, κάτι για ηθοποιούς και συμπαθέστατες Ανατολικές υπάρξεις, κάτι για ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ σε σκυλόμπαρα… Αιτούμαι να μπώ ανάμεσα σ’ αυτό τον πολύ όμορφο διάλογο ανάμεσα σας… Θέλω να γίνω μαθητής σας…

βαλε και ενα χαρτοσημο πανω και θελουμε και μια δηλωση του νομου 1599 και κατι θα κανουμε και για σενα…αν και δεν εγγυωμαι…εγω τουλαχιστον.μπορει να μπερδευτεις περισσοτερο :lol: :lol: :lol:

βαλε και ενα χαρτοσημο πανω και θελουμε και μια δηλωση του νομου 1599 και κατι θα κανουμε και για σενα…αν και δεν εγγυωμαι…εγω τουλαχιστον.μπορει να μπερδευτεις περισσοτερο :lol: :lol: :lol:[/quote]

Υπόσχομαι να διαβάζω, να είμαι επιμελής να πληρώνω έγκαιρα τα δίδακτρα και βέβαι πάνω απ’ όλα να είμαι άριστος στην πρακτική… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

θα εξεταζεσαι καθημερινα και το προγραμμα σπουδων θα ειναι απειρως δυσκολο :twisted: :twisted: :twisted:
για αυτο ετοιμασου για ξενυχτια :twisted:

Άκουσε με λοιπόν -και είναι χρέος μου να σου το πω- : έχοντας υπ’οψιν σου ότι θα μπλέξεις με 2 φοβερές περσόνες του καλλιτεχνικού (και όχι μόνο) κυκλώματος πρέπει να οπλιστείς με θάρρος,τόλμη,ψυχική αντοχή και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ φίλε μου με υπομονή. LISTEN to me σου λέω, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα με την SEX_lights, εγώ το μάθημα μου το έχω πάρει προ πολλού. Τέλη σε είπαμε αγόρι μου? Άκου Τελάρα, έγω την ταπεινή άποψη μου λέω it’s up to u…το ξέρω πως κατά βάθος θα πράξεις το σωστό…μεχρι τότε καλή ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

Τη show biz την παίζω στα δάχτυλα του ενός χεριού…

Ιδού η Ρόδος λοιπόν, αγριόγατες…

νιαουυυυυυ :lol: :lol:
προσεξε ομως τις αγριογατες…βγαζουν νυχια εκει που δεν το περιμενεις :twisted: :twisted:

νιαουυυυυυ :lol: :lol:
προσεξε ομως τις αγριογατες…βγαζουν νυχια εκει που δεν το περιμενεις :twisted: :twisted:[/quote]

Το έχω υπόψιν μου αυτό, αλλά και οι γάτες θέλουν το σκύλο τους…

8O 8O
δεν θελουν τον Γερμανο τους???