Υπάρχει.
Όσο φτύνεις μια γυναίκα τόσο αυτή κολλάει μαζί σου.
Τώρα βέβαια, έτσι όπως έχει γίνει η Britney μάλλον είναι καλύτερο να μην κολλήσει…
Υπάρχει.
Όσο φτύνεις μια γυναίκα τόσο αυτή κολλάει μαζί σου.
Τώρα βέβαια, έτσι όπως έχει γίνει η Britney μάλλον είναι καλύτερο να μην κολλήσει…
Άσε που έγραψε βιβλίο η μάνα της και αποκάλυψε ότι δεν ήταν παρθένα όπως έλεγε (η μπρίτνευ όχι η μάνα) [-X Τι να πει κανείς
Συμφωνω φιλε μου μαζι σου , εχω καιρο να βαλω τραγουδι των scorpions να το ακουσω … δν ξερω γτ γινεται μαλλον επειδη αλλαζουν τα γουστα με rhcp οχι τοσο πολυ αλλα δν πωρονομαι οπως οταν ημουν μικροτερος…
[QUOTE=Tasosgeo;458739]Καλησπερα φιλόμουσοι και φιλόμουσες και κυρίως ομοιδεάτες… Εχεις δικιο σε αυτα που λες ιδιαιτερα στην τελευται παραγραφο ,με ενοχλει οταν συζηταω για μουσικη να μου αναλυουν για καινουργια συγκροτηματα χωρις να εχουν αποψη για τα παλια.Δεν νομιζω οτι φτυνει κανεις τα συγκροτηματα που ακουγε απλα παυει να τα ακουει για καποιο διαστημα αλλωστε η διαθεση μας κανει κυκλους…Επισης αν ενα συγροτημα το εχει παρει η κατρακυλα απλα μενεις στα παλια και δεν ασχολεισαι πλεον …Η πορωση εξαρταται απο τη διαθεση.
μην ακουω τετοια…:?
εγω rhcp θα ακουω κ μετα θανατον…