Αντίο ζωή.
Αυτό ήρθα να ποστάρω τώρα, πριν καν το ακούσω. Για να δούμε!
Απίστευτα νέα, αναμένουμε τον δίσκο της χρονιάς!
3 ακροασεις, μετριο μου φαινεται δυστυχως. Υπαρχουν αναλαμπες που το γυρνανε στο υφος του Carnavas, αλλα οχι οσο θαθελα.
σκοτωμος
Όσοι ήταν χθες στους Conquistadors ίσως είδαν και τη μπάντα που άνοιξε τη συναυλία, τους Night Spectre, είναι το heavy metal project του τραγουδιστή των Akrotheism, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους τον Μάιο, ιδού και το εξώφυλλο που έχει γίνει από τον Πάνο Σούνα, που έχει κάνει και το Scarlet Evil…των Necromantia μεταξύ άλλων
Η παραγωγή έχει γίνει από τον Olof των Enforcer, τίγκα μεταλ κοινώς. Τα παιδιά έχουν και σοσιαλ για όποιον ψήνεται να ακολουθήσει
Απόψεις για έναν ακόμη, σημαντικό δίσκο της χρονιάς μας. Ελάτε να κοινωνήσουμε από το άγιο δισκοπότηρο των Converge.
υπάρχει κάποιο δείγμα κάπου?
Κ εγω το έψαξα. Δεν βρηκα τίποτα
Επίσημα όχι ακόμα, μόλις έχω όμως κάτι θα ποστάρω ![]()
Edit: Redirecting...
Η σελίδα τους στο Facebook, φαντάζομαι εκεί θα ανέβει κάτι πιο σύντομα
Την σελίδα την είχα βρει απλα ακόμα δεν εχουν ανεβάσει κάτι…αναμένουμε.
ο δισκος της χρονιας βγηκε πολυ νωρις φετος,αδυνατο να τον πλησιασει κατι …Karnivool - in verses!!!
Ρε, δεν υπάρχει νήμα για τους Soen! Πολύ όμορφος ο νέος δίσκος και πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες. ΟΚ, κάνα δύο τραγούδια είναι σαν να βγήκαν από το ίδιο καλούπι, αλλά το προσπερνάμε εύκολα αυτό. Χωρίς να έχει το κομμάτι-κράχτη, το “Reliance” είναι πολύ ποιοτικό και σε κερδίζει άνετα. Με τις πρώτες ακροάσεις ξεχώρισα τα “Mercenary” και “Discordia”, αλλά παίζει να προσθέσω κι άλλα με τις επόμενες ακροάσεις.
Δεν το βγάζεις single.
συμφωνω …δεν εχει κακο κομματι…συνεχιζουν το πολυ καλο σερι απο αλμπουμς