Νέες κυκλοφορίες 2026

Εγώ το διασκέδασα πάντως :smiley:

1 Like

άλλο αυτό :stuck_out_tongue:

3 Likes

ΟΝΤΩΣ, ΡΕ :interrobang: :joy:

2 Likes

2 Likes

Έρχομαι να προσθέσω στο ήδη τεράστιο κατεβατό του @ManosOrff

το νέο δίσκο των κατά το ήμισυ Ελλήνων Unverkalt, που και το Σάκη Τόλη φιλοξενούν, και γράφουν σοβαρό post metal, και αγρίεψαν πολύ και τους πάει

ταπεινή αποψάρα:

To νέο dark synthwave -ελπίζω έπος μιας που τώρα το ακούω - του Carpenter Brut

Αλλά και το νέο δίσκο των τεράστιων Gorillaz που είναι ίσως ο πιο εξοφθαλμα πολιτικός τους εντός μιας εποχής που το έχει πολλή ανάγκη, και σαστίζεις και μόνο στο διάβασμα των συμμετοχών του.

1 Like

Νεος (?) δισκος απο το σκουπιδι στις 4 Ιουλιου

Τίτλος - υπότιτλος, μια ποίηση

8 Likes

Όλο το άρθρο είναι ένα έπος.

“Pre-orders are available somewhere, I’m sure.” :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Remaster το άλμπουμ που είχε βγάλει το 2009, με το όνομα Sons Of Liberty

1 Like

Με τόσα αδιάβαστα εδώ, έκανα μία παράλογη υποψία για νέο Spiral Architect.

1 Like

Βιάζεσαι, νομίζω θα κυκλοφορήσει κάπου καλοκαίρι. Λίγο μετά το νέο Thorns δηλαδή.

3 Likes

Άρα δηλαδή πριν το νέο Watchtower

4 Likes

Κάπου μέσα στα 79 λεπτά βρίσκεται ένα εξαιρετικό 40λεπτο άλμπουμ. Αλλά όσο και αν το ακούω από προχθες που μου ήρθε ο δίσκος δε μπορώ να το απορροφήσω. Καταλαβαίνω οτι η λογική είναι “ας πάρουμε τους Blood Incantation και τους Vektor και ας το πάμε στα άκρα” αλλά στο βωμό της τεχνικής χάνεται η ουσία (σύνθεση). Ειδικά το 30λεπτο κομμάτι δεν έχει καμία συνοχή (ω, τι έκπληξη!). Οι μπάντες που προανέφερα πχ είναι πολύ πιο focused και τελικά τους βοηθάει στο αποτέλεσμα.

Και όλα αυτά από κάποιον που του αρέσουν τα super excessive albums. Aλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι θα μου άρεσε τόσο το Hidden History of the Human Race αν το Awakening… έπαιζε απανωτά 4-5 φορές!

Εξαιρετικό το εξώφυλλο.

2 Likes

Σέβομαι την άποψη σου, να πω όμως πως το βίωμα του άλμπουμ είναι εντελώς διαφορετικό αν δεις και τους στίχους. Εκεί αποκαλύπτεται καλύτερα γιατί η συνθετική δομή είναι γραμμική… Άσε που το replay value είναι αδιανόητο, έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές το έχω ακούσει και γίνεται όλο και πιο γαμάτο.

Αδιανόητη αλμπουμαρα που αξίζει να της δοθείς.

2 Likes

Δε θα μπορούσα να το ακούσω τις 5-6 φορές που το άκουσα χωρίς τους στίχους μπροστά μου, γιατί από ένα σημείο και έπειτα είναι δαιδαλώδες και οι στίχοι τουλάχιστον το βάζουν σε μια σειρά.

Δεν ξέρω ακόμα αν το replay value προέρχεται από την ποιότητα ή από την πυκνότητα της πληροφορίας.

Επίσης, θα τους δω σε κανένα δίωρο στο Λονδίνο οπότε θα δω πως θα αποδοθεί όλο αυτό λαιβ

1 Like

3 Απριλίου έχουμε και αυτό:

4 Likes

τι είναι αυτό? Ωραίο εξώφυλλο πάντως.

Είναι από τα καλύτερα ποστπανκς εκεί έξω.